Nieuwsbrief mei 2017

 
 
 
 
 

Nieuwsbrief mei 2017

 
 
 

Scienta productupdate: vernieuwd 'smoelenboek'

Heeft u het al gezien? Sinds Scienta 3.4 kent Scienta verschillende sociale functies, zoals het veelgebruikte 'smoelenboek'. U kunt nu naast "Lijstweergave" ook voor "Tegelweergave" kiezen, waardoor gebruikers nog overzichtelijker worden weergegeven. Smaakt naar meer? Dat dachten wij ook! Daarom is dit slechts een voorproefje en komen we binnenkort met meer (groot) productnieuws...

 

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Wellicht volgt u ons al op Twitter of YouTube, maar sinds kort kunt u ons op meer sociale media volgen. Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste blogs, video's, productupdates of klantverhalen? Volg Scienta dan nu op Facebook en LinkedIn en mis niets meer!

Volg ons op Facebook
 

Meld u aan voor onze gratis inspiratiesessie!

De zomer vol nieuwe ideeën starten? Meld u dan nu aan voor onze inspiratiesessie! Inmiddels zijn we twee sessies verder en met gepaste trots kunnen we zeggen dat ze beoordeeld worden met een 8!

In deze inspiratiesessie zal 'structuurmaker’ Roel Janssen u helpen met het opzetten van een spijkerharde structuur voor uw documenten, zodat u meer inzicht in en grip krijgt op uw gegevens en interne bedrijfsinformatie.

Deze gratis inspiratiesessie wordt gehouden op donderdagmiddag 29 juni a.s. in het schitterende Kasteel de Vanenburg te Putten. Ideaal wanneer u aan de slag gaat met uw kwaliteitssysteem, procesmanagement of documentbeheer!

Meer informatie en aanmelden
 

Een nieuwe klant aan het woord: Cees Bennis van Connect Assuradeuren

Kan je jezelf voorstellen?

"Mijn naam is Cees Bennis en ik ben directeur bij Connect Assuradeuren. Wij zijn een volmachtbedrijf met 21 aangesloten kantoren. Als gevolmachtigd agent nemen wij veel taken van de volmachtgevers over op het gebied van acceptatie en schade. Wij zijn daarmee de schakel tussen de assurantietussenpersoon en 10 verzekeraars. We zorgen ervoor dat de 20 aangesloten tussenpersonen eenvoudig verzekeringen kunnen vergelijken, aanvragen, administreren en beheren."

Waarvoor gaan jullie Scienta gebruiken?

"Als volmachtkantoor moeten we veel kennis en informatie delen met onze aangesloten leden. Wij hebben daarvoor een extranet, maar dat voldeed niet meer aan wat we voor ogen hadden. We wilden namelijk ook met een kennisbank gaan werken waar we bijvoorbeeld vakinformatie in konden delen. Tegelijkertijd moesten we ons handboek met werkprocessen vernieuwen. Onze partner JV Impuls biedt standaard volmachthandboeken aan via Scienta en zo kwamen we met Scienta in contact. Toen bleek dat Scienta prima aansloot bij onze wensen: het beheren van ons handboek én een kennisbank in één."

Wat is je eerste indruk van Scienta?

"Mijn eerste indruk was dat Scienta een modern softwarepakket is. Je vindt heel snel je weg als gebruiker en, in vergelijking met ons huidige extranet, is Scienta erg gebruiksvriendelijk."
 

Cees Bennis

Directeur

 
 
 

Waarom Lean uw KMS verder helpt

Zorg voor een sterker draagvlak voor uw kwaliteitsmanagementsysteem, dankzij de Lean-filosofie: van goed naar beter.

Lees de blog
 

Verleid uw medewerkers met slimme communicatie

Intern communiceren is één van de meest toegankelijke manieren voor kwaliteitsprofessionals om draagvlak te vergroten voor kwaliteitsmanagement.

Lees meer
 
Aangenaam. Wij zijn Scienta.
We hebben in de loop der tijd veel geschreven over kwaliteitsmanagement, onze klanten en onze software, maar eigenlijk nog niet zo veel over onszelf. Wie zijn eigenlijk die mensen achter Scienta?
Lees meer
 
 
 
 
Waar wij voor staan.
Het verschil willen maken en voorop lopen: dat is wat ons drijft. We worden gedreven door creativiteit, het beste uit jezelf willen halen en het gebruik van de nieuwste technieken.
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Meet the team!
 

Lees onze nieuwste whitepaper: draagvlak voor kwaliteitsmanagement

De cijfers liegen er niet om: uit onderzoek van Kwaliteit in Bedrijf (zie hieronder), blijkt dat 95% van de kwaliteitsprofessionals in Nederland vindt dat kwaliteit niet de verantwoordelijkheid is van één persoon of afdeling, maar van de hele organisatie. In deze whitepaper ontdekt u de vijf hulpmiddelen waarmee u een sterk draagvlak in uw organisatie creëert voor kwaliteitsmanagement. En we laten zien hoe Scienta u daarbij helpt.

Lees de whitepaper
Scienta.nl              Online handleiding              Video's              Contact
© 2017 Scienta | Ons adres is Stephensonstraat 31, 3846 AK, Harderwijk in Nederland
Uitschrijven