Nieuwsbrief maart 2017

 
 
 
 
 

Nieuwsbrief maart 2017

 
 
 

Lees onze nieuwste whitepaper: draagvlak voor kwaliteitsmanagement

De cijfers liegen er niet om: uit onderzoek van Kwaliteit in Bedrijf (zie hieronder) blijkt dat 95% van de kwaliteitsprofessionals in Nederland vindt dat kwaliteit niet de verantwoordelijkheid is van één persoon of afdeling, maar van de hele organisatie. In deze whitepaper ontdekt u de vijf hulpmiddelen waarmee u een sterk draagvlak in uw organisatie creëert voor kwaliteitsmanagement. En we laten u zien hoe Scienta daarbij helpt.

Lees de whitepaper
 

Meld u aan voor onze gratis inspiratiesessie!

Uw organisatie beschikt over vele documenten. Hoe houdt u deze bedrijfsinformatie overzichtelijk voor raadpleging? Hoe brengt u structuur aan en zorgt u dat uw documentatie beheersbaar blijft?

In deze inspiratiesessie zal'structuurmaker’ Roel Janssen u helpen met het scheiden, sorteren, schikken en samenbrengen van gegevens en documenten, zodat u meer inzicht in en grip op uw documenten en interne bedrijfsinformatie krijgt. Lees hieronder meer over Roel Janssen van Structuurmakers.

Deze gratis inspiratiesessie wordt gehouden op 20 april a.s. in het schitterende Kasteel de Vanenburg in Putten. Ideaal voor als u aan de slag gaat met uw kwaliteitssysteem, procesmanagement of documentbeheer!

Meld u aan voor onze inspiratiesessie
 

Ons artikel over het onderzoek 'De wereld van de kwaliteitsmanager'

Eind 2016 hebben Kwaliteit in Bedrijf, Scienta en andere partners het eerste nationale onderzoek naar de wereld van de kwaliteitsmanager gehouden. Het onderzoek biedt waardevolle, nieuwe inzichten en geeft een goede inkijk in de wereld van de kwaliteitsmanager.

Als partner in kwaliteit mochten wij onze duiding geven over dit onderzoek. Benieuwd? Lees hier ons artikel over het onderzoek.

Lees het artikel
 

Winactie: maak kans op het onderzoeksrapport!

Alle abonnees van Kwaliteit in Bedrijf en mensen die met het onderzoek hebben meegedaan, krijgen het onderzoek automatisch toegestuurd. Als partner van Kwaliteit in Bedrijf mogen wij het onderzoeksrapport (losse verkoopprijs €39,-) drie keer weggeven! Wilt u het rapport ook ontvangen? Stuur dan direct een e-mail naar ons met uw contactgegevens. Onder de inzendingen verloten we drie keer het onderzoeksrapport!
 
 

Een nieuwe klant aan het woord: Jacqueline Siderius van Sequoia Vermogensbeheer

Kan je jezelf voorstellen?

"Mijn naam is Jacqueline Siderius en ik ben partner bij Sequoia Vermogensbeheer. Sequoia is een onafhankelijke vermogensbeheerder in Oosterbeek, die ruim 15 jaar bestaat. Dit houdt in dat wij het vermogen van onze klanten beleggen op de effectenbeurzen. Ons vermogensbeheer wordt toegesneden op de persoonlijke situatie en prioriteiten van onze klanten, waarbij doelstellingen, wensen en ideeën eerst zorgvuldig worden geïnventariseerd, zodat een goede verdeling binnen de beleggingen kan worden gemaakt."

Waarvoor gaan jullie Scienta gebruiken?

"Wij zijn een groeiende organisatie die veel te maken heeft met wet- en regelgeving waarin regelmatig aanpassingen plaatsvinden. Goede vastlegging van procedures en werkprocessen is belangrijk. We wilden dit toegankelijker en vindbaarder maken, en gemakkelijk actueel houden. Door een collega-bedrijf zijn we in aanraking gekomen met Scienta, zij waren al enthousiast. Het is een verdere professionaliseringsslag voor ons bedrijf."

Wat is je eerste indruk van Scienta?

"Scienta ziet er gebruiksvriendelijk uit, met alle kleuren en widgets. We zijn erg goed op weg geholpen door onze Scienta-adviseur Lisette en binnenkort gaan we op training om Scienta verder in te richten en te leren kennen. We gebruiken de Scienta Kickstart als basis; met Scienta kunnen we gemakkelijk onze eigen documenten toevoegen."
 

Jacqueline Siderius

Partner en vermogensbeheerder

 
 
 

Wat is een Structuurmaker?

Roel Janssen is een structuurmaker. Roel: "Een structuurmaker helpt je om je ideeën helder op papier te krijgen, globaal door te rekenen en communiceerbaar te maken, bijvoorbeeld met presentaties".

"Structuur aanbrengen is eigenlijk nooit het einddoel: op basis van mijn ervaringen met het leiden van integrale projecten en bedrijfsbrede programma’s zet ik de aangebrachte structuur en verworven inzichten om naar een concreet veranderingstraject
".

Meld u nu aan voor onze gratis inspiratiesessie!

 

Roel Janssen

Structuurmaker

 
 
Aanmelden
Scienta.nl              Online handleiding              Instructievideo's              Contact
© 2017 Scienta | Ons adres is Stephensonstraat 31, 3846 AK in Nederland
Uitschrijven