Nieuwsbrief juni 2017

 
 
 
 
 

Nieuwsbrief juni 2017

 
 
 
Scienta Partner: deel veilig en snel al uw kennis in één keer.
Voor adviesbureaus en brancheorganisaties die vaak en veel kennis delen met klanten of leden, hebben wij een ideale oplossing: Scienta Partner. U werkt zo proactief aan de relatie met uw klanten, u creëert waardevolle contactmomenten en u weet zeker dat al uw klanten direct dezelfde – meest actuele – informatie hebben.
Lees meer
 
Het nieuwe speelveld van de adviseur
De adviessector raast uit de crisis, dankzij de aantrekkende economie en toenemende bedrijfsinvesteringen. Het is echter een andere economie dan voorheen. Bedrijven hebben zelf steeds meer kennis om veranderingen door te voeren, bedrijven letten meer op het bedrijfsresultaat van het advies en de concurrentie binnen de adviessector wordt alsmaar groter. Het zijn grote ontwikkelingen die de adviessector domineren: dit zijn de vijf pijlers van het nieuwe speelveld van de adviseur.
Lees meer
 
Video: Gemeente Woerden over gemeentelijke informatiebeveiliging
Informatiebeveiliging is een belangrijk onderwerp voor veel gemeenten. Scienta werkt samen met SafeHarbour en BMC om gemeenten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het vastleggen en verbeteren van gemeentelijke informatiebeveiliging. Hoe dat er in de praktijk uit ziet? Stef Nicolasen, CISO bij de gemeente Woerden en Ronald Driehuis, auditor bij SafeHarbour, vertellen over hun visie op informatiebeveiliging met Scienta.
Bekijk de video
 
Adviseur: van 1 naar 250 klanten per dag?
Adviesbureaus en consultants: maak de omslag naar een nieuw, schaalbaarder model! Toegang tot kennis is steeds laagdrempeliger. Bedrijven en instellingen hebben meer kennis in huis. Maar dat kennis overal is, biedt ook een kans. Bijvoorbeeld door bedrijven te helpen in de overvloed aan kennis en informatie en het echt relevante voor ze eruit te pikken.

Maak daarom de omslag naar een nieuw, schaalbaarder model. Lees het verhaal van Erwin Boerhoop, oprichter en eigenaar van adviesbureau SafeHarbour, dat in samenwerking met adviesbureau BMC 250 klanten op één dag kan helpen. Dankzij Scienta Partner.
Lees meer
 

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Wellicht volgt u ons al op Twitter of YouTube, maar sinds kort kunt u ons op meer sociale media volgen. Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste blogs, video's, productupdates of klantverhalen? Volg Scienta dan nu op Facebook en LinkedIn en mis niets meer!

Volg ons op Facebook
Scienta.nl              Online handleiding              Video's              Contact
© 2017 Scienta | Ons adres is Stephensonstraat 31, 3846 AK, Harderwijk in Nederland
Uitschrijven