Nieuwsbrief februari 2017

 
 
 
 
 

Nieuwsbrief februari 2017

 
 
 

Meld u aan voor onze voorjaarstrainingen en onze eerste inspiratiesessie!

Om Scienta optimaal in te zetten voor uw organisatie en om te sparren met andere Scienta gebruikers, verzorgen we weer diverse trainingen aankomende tijd. Of u nu een geïnteresseerde bezoeker, een beginnende of gevorderde Scienta gebruiker bent: voor iedereen is er een passend programma opgesteld.

Nieuw: inspiratiesessies
Ook organiseren we voor de eerste keer een inspiratiesessie! In onze eerste inspiratiesessie nodigen we Roel Janssen van Structuurmakers uit. Roel is altijd op zoek naar mogelijkheden om structuur aan te brengen in ideeën, processen, projecten of organisaties. De inspiratiesessie zal op 30 maart 2017 plaatsvinden in het Van der Valk hotel in Harderwijk. Het zal van 14:00 uur tot 16:00 uur duren en het is geheel kosteloos. Lees hieronder meer over Roel Janssen en Structuurmakers.

Meld u aan voor een Scienta training
 

Een nieuwe klant aan het woord: Agnes van Eck - TPVN

Kan je jezelf voorstellen?

"Mijn naam is Agnes van Eck. Ik werk inmiddels 10 jaar bij Tandartsenpraktijk De Poort van Nieuwengein als assistent. Ik ben verantwoordelijk voor het officemanagement van onze praktijk. Dat houdt onder andere het beheren van de agenda’s in, maar ook het zorgen voor een goed documentbeheer. "

Waar liepen jullie tegenaan?

"Vroeger hadden we al onze documenten op papier in allerlei verschillende mappen. Dit zijn protocollen, dossiers voor de inspectie, maar ook handleidingen voor de apparatuur die we in onze praktijk gebruiken. Als iemand dan een document nodig had, was diegene te lang bezig met zoeken. We wilden daarom één centrale plek dat voor iedereen toegankelijk zou zijn, met een duidelijke structuur. "

Wat is je eerste indruk van Scienta?

"Ik vind Scienta heel erg makkelijk om te gebruiken, het wijst zich vanzelf. Het doet me zelfs een beetje denken aan Wordpress! En naast dat de software simpel is, vind ik ook de hulp en support van Scienta erg goed. Als beginnende klant wordt ik snel geholpen en dat waardeer ik zeer! "
 

Agnes van Eck

Praktijkmanager

 
 
 

Trots op ons nieuwe Scienta Succesverhaal: Consolid

Consolid is een uitzend- en detacheringsbureau, gespecialiseerd in vervoer en veiligheid. Daarin is Consolid de grootste in Nederland. De 2.500 vakmensen van Consolid werken verspreid over Nederland, vanuit 8 locaties.

Overkoepelend houdt Esther Hofman en haar kwaliteitsteam het overzicht: "Scienta vergroot het draagvlak voor kwaliteitsmanagement. Iedere gebruiker kan nu bij alle belangrijke procesinformatie. En de zoekfunctie is werkelijk fantastisch."

Bekijk de video
 

Ons nieuwe E-book al gelezen?

Als trouwe lezer van onze artikelen en blogs, willen we u graag extra inspiratie geven. Bijvoorbeeld wanneer u aan de slag gaat met Lean, de nieuwe ISO-normen of kennismanagement. Maar ook als u de zaken gewoon goed geregeld wilt hebben.

Geinteresseerd? Lees dan ons vernieuwde E-book vol met tips, tricks en inzichten. Een E-book over interne bedrijfsinformatie als basis voor succes. Dé succesformule waarmee u veel tijd, geld én gedoe kan besparen in 2017 – en daarna.

Lees ons E-book
 

Wat is een Structuurmaker?

Roel Janssen is een structuurmaker. Roel: "Een structuurmaker helpt je om je ideeën helder op papier te krijgen, globaal door te rekenen en communiceerbaar te maken, bijvoorbeeld met presentaties".

"Structuur aanbrengen is eigenlijk nooit het einddoel: op basis van mijn ervaringen met het leiden van integrale projecten en bedrijfsbrede programma’s zet ik de aangebrachte structuur en verworven inzichten om naar een concreet veranderingstraject
".

Meld u nu aan voor onze gratis inspiratiesessie!

 

Roel Janssen

Structuurmaker

 
 
Aanmelden
Scienta.nl              Online handleiding              Instructievideo's              Contact
© 2016 Scienta | Ons adres is Stephensonstraat 31 3846 AK in Nederland
Uitschrijven | Bekijk online