Nieuwsbrief april 2017

 
 
 
 
 

Nieuwsbrief april 2017

 
 
 
Aangenaam. Wij zijn Scienta.
We hebben in de loop der tijd veel geschreven over kwaliteitsmanagement, onze klanten en onze software, maar eigenlijk nog niet zo veel over onszelf. Wie zijn eigenlijk die mensen achter Scienta?
Lees meer
 
 
 
 
Waar wij voor staan.
Het verschil willen maken en voorop lopen: dat is wat ons drijft. We worden gedreven door creativiteit, het beste uit jezelf willen halen en het gebruik van de nieuwste technieken.
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Meet the team!
 

Lees onze nieuwste whitepaper: draagvlak voor kwaliteitsmanagement

De cijfers liegen er niet om: uit onderzoek van Kwaliteit in Bedrijf (zie hieronder) blijkt dat 95% van de kwaliteitsprofessionals in Nederland vindt dat kwaliteit niet de verantwoordelijkheid is van één persoon of afdeling, maar van de hele organisatie. In deze whitepaper ontdekt u de vijf hulpmiddelen waarmee u een sterk draagvlak in uw organisatie creëert voor kwaliteitsmanagement. En we laten u zien hoe Scienta daarbij helpt.

Lees de whitepaper
 

Ons artikel over het onderzoek 'De wereld van de kwaliteitsmanager'

Eind 2016 hebben Kwaliteit in Bedrijf, Scienta en andere partners het eerste nationale onderzoek naar de wereld van de kwaliteitsmanager gehouden. Het onderzoek biedt waardevolle, nieuwe inzichten en geeft een goede inkijk in de wereld van de kwaliteitsmanager.

Als partner in kwaliteit mochten wij onze duiding geven over dit onderzoek. Benieuwd? Lees hier ons artikel over het onderzoek.

Lees het artikel
 

Winactie: maak kans op het onderzoeksrapport!

Alle abonnees van Kwaliteit in Bedrijf en mensen die met het onderzoek hebben meegedaan, krijgen het onderzoek automatisch toegestuurd. Als partner van Kwaliteit in Bedrijf mogen wij het onderzoeksrapport (losse verkoopprijs €39,-) drie keer weggeven! Wilt u het rapport ook ontvangen? Stuur dan direct een e-mail naar ons met uw contactgegevens. De eerste drie mailers !
Scienta.nl              Online handleiding              Instructievideo's              Contact
© 2017 Scienta | Ons adres is Stephensonstraat 31, 3846 AK, Harderwijk in Nederland
Uitschrijven