Nieuwsbrief september 2016

 
 
 
 
 

Nieuwsbrief september 2016

 
 
 

Een nieuwe klant aan het woord: Tanja Scholte van Erkamp Projectservice

Waarvoor gebruiken jullie Scienta?

"Door een aantal wijzigingen in ons management en de veranderingen in de ISO-norm zochten we naar een programma waar we al onze informatie op een overzichtelijke manier in kwijt konden. Informatie over onze processen, taken en verantwoordelijkheden moesten duidelijk vastgelegd kunnen worden. Hier gebruiken we nu Scienta voor. " 

En wat is jullie eerste indruk van Scienta?

"Ik ben heel enthousiast! Ik moet zeggen dat we pas net beginnen en dat we komende week nog verdere uitleg krijgen, maar ik vind het programma er heel overzichtelijk uit zien. Ik vind het ook fijn dat Scienta zo laagdrempelig is: er hoeft niets geïnstalleerd te worden en er zijn geen ingewikkelde beheerderscursussen nodig. "   
 

Tanja Scholte

Hoofd Administratie

 
 
 

Even voorstellen: Pim Grootnibbelink

Mijn naam is Pim Grootnibbelink. Sinds 5 september ben ik actief bij Scienta als stagiair marketing. Ik ga tijdens mijn stage niet alleen de marketingafdeling ondersteunen, maar ook een afstudeerscriptie schrijven om mijn opleiding Commerciële Economie af te ronden. Tijdens mijn stage ga ik onderzoek doen naar de doelgroep van Scienta om erachter te komen waar zij precies behoefte aan hebben wat betreft proces- en kwaliteitsmanagement en hoe Scienta hierbij kan helpen.

Ik heb de afgelopen maand kennis gemaakt met de mensen die werken bij Scienta. Scienta bestaat uit een leuke groep jonge en enthousiaste medewerkers en dankzij hun enthousiasme heb ik heel veel zin in de rest van mijn stage.

Behalve stage lopen bij Scienta nesteed ik in mijn vrije tijd ook veel tijd met mijn vrienden en mijn vriendin. Ook ga ik elke week hardlopen of bezoek ik de sportschool.

 

Scienta in het nieuws bij Franchise+

Afgelopen week verscheen er een artikel op Franchise+ over ons! In dit artikel wordt uitgelegd hoe franchiseketen Kwalitaria Scienta inzet om hun handboeken te digitaliseren en hoe dit Kwalitaria helpt om alle informatie toegankelijk en altijd up-to-date te houden. Benieuwd naar het artikel? Lees hieronder het artikel op Franchise+.

Lees meer
 

ISO 9001:2015: een jaar na de introductie

Het is inmiddels een jaar geleden dat ISO 9001:2015 werd geïntroduceerd. Een aantal van onze klanten zijn reeds gecertificeerd volgens de vernieuwde ISO-norm. Wilt u meer weten over de veranderingen in ISO 9001:2015? Lees dan onze whitepaper!

Lees meer
Scienta.nl              Online handleiding              Instructievideo's              Contact
 
Uitschrijven