Nieuwsbrief oktober 2016

 
 
 
 
 
 

Nieuwsbrief oktober 2016

 
 
 

We hebben een nieuwe website!

Sinds 1 oktober is onze nieuwe website live! Want naast dat we Scienta continu blijven verbeteren, vonden we het nu tijd om onze website te vernieuwen. Onze website heeft een geheel nieuwe opbouw, een nieuw design en nieuwe onderwerpen gekregen. De blogs zijn beter leesbaar op een mobiele telefoon, de website is stabieler en sneller geworden, maar bovenal vinden we de website een stuk mooier geworden. En hopelijk u met ons!

Ga naar scienta.nl
 

Een nieuwe klant aan het woord: Jaap de Bruin van Missing Piece B.V.

Waarvoor gebruiken jullie Scienta?

Waarvoor gebruiken jullie Scienta?Wij zijn op dit moment druk bezig met AO/IC en daarop volgend willen we een ISO 27001 certificaat behalen. Om dit te kunnen behalen, moeten wij allerlei processen en andere interne informatie van onze organisatie vastleggen. Wij gebruiken de Scienta Kickstart als basis en gaan daar zelf onze processen en informatie verder in beschrijven. De Kickstart biedt ons een mooie start voor het beschrijven van onze processen en informatie." 

En wat is jullie eerste indruk van Scienta?

"Scienta werkt prettig. Ik vind de koppelingen erg fijn. Van het ene document naar het volgende document springen is enorm handig. Wij werken zelf met één softwareprogramma waar we alle informatie zoals prospects, klanten, facturen en incidenten van klanten in verwerken. In dit programma hebben wij ook koppelingen gemaakt naar Scienta. Bijvoorbeeld bij het factureren is een koppeling naar Scienta waarin de procesbeschrijving van factureren staat. Het is precies wat we zoeken!"   
 

Jaap de Bruin

Business Analist

 
 
 

Column Kwaliteit in Bedrijf: Muziek in je oren

Dacht u aan kwaliteitsmanagement op vakantie? Lag u, genietend aan het strand, te mijmeren of uw ligbed voldeed aan ISO 7174? Of las u, bij wijze van managementliteratuur op vakantie, de nieuwe ISO 9001 eindelijk echt eens goed door? Waarschijnlijk niet. Maar hopelijk werkt u, net als ik, verder met nieuwe inspiratie.

Lees de column
 

Meer informatie over onze website

Met onze nieuwe website introduceren we onze drie producten: Scienta Premium, Scienta Kickstart en Scienta Corporate. Scienta Premium is Scienta zoals u dat van ons gewend bent: krachtige en eenvoudige software om uw organisatie vast te leggen, te verbinden en te verbeteren. Scienta Kickstart hebben we sinds afgelopen juni gepresenteerd: een compleet uitgedachte structuur met procesbeschrijvingen, procedures en voorbeelddocumenten. We leveren niet alleen krachtige software: ook leveren we u inhoudelijk een grote bijdrage.

Scienta Corporate is de speciale Scienta-omgeving voor Content Partners. Met Scienta Corporate kunnen onze Content Partners, zoals Novak of BMC Informatieveiligheid, artikelen delen en updaten met andere Scienta-omgevingen. Deze techniek is uniek in de wereld en krijgt met de nieuwe website meer aandacht.

Lees de blog
 

Procesmanagement en Lean: lees de whitepaper!

Elke organisatie heeft processen. Sterker nog: u ben zelf onderdeel van één of meerdere processen in uw organisatie. Maar wat zijn dat eigenlijk, processen? En wat heeft Lean, een term die zo vaak genoemd wordt, met processen te maken? Lees dit en meer in de whitepaper!

Lees de whitepaper
Scienta.nl              Online handleiding              Instructievideo's              Contact
 
Uitschrijven