Nieuwsbrief november 2016

 
 
 
 
 
 

Nieuwsbrief november 2016

 
 
 

Onze najaarstrainingen zijn begonnen!

Om Scienta optimaal in te zetten voor uw organisatie en om te sparren met andere Scienta gebruikers, verzorgen we diverse trainingen. Of u nu een geïnteresseerde bezoeker, een beginnende of gevorderde Scienta gebruiker bent; voor iedereen is er een passend programma opgesteld. Ook zijn er trainingen waarbij een bepaald thema centraal staat, bijvoorbeeld ISO 9001:2015.

Lees meer
 

Kwaliteit in Bedrijf onderzoekt de wereld van de kwaliteitsprofessional

Kwaliteit in Bedrijf, het vakblad waarvan wij partner zijn, onderzoekt de wereld van de kwaliteitsprofessional. Waar droomt de kwaliteitsprofessional van en waar ligt hij van wakker? Wat zijn uw uitdagingen en welke rol heeft kwaliteitsmanagement in uw organisatie? Voor het eerst in Nederland wordt hier een nationaal onderzoek naar gedaan, dus we zijn zeer benieuwd naar uw mening!

Wij willen iedereen die te maken heeft met kwaliteitsmanagement vragen ook deel te nemen aan dit onderzoek. De resultaten van dit onderzoek worden in het eerste kwartaal van 2017 gepubliceerd in een speciaal rapport. Alle respondenten aan het onderzoek krijgen dit onderzoeksrapport (aangevuld met opinie en achtergronden) toegestuurd én maken kans op een iPad!

Doe mee aan het onderzoek
 

Een nieuwe klant aan het woord: Marlene van Niel - De Heer Land en Water

Wie bent u?

Ik ben Marlene van Niel, werkzaam bij De Heer Land en Water te Polsbroek. Wij zijn actief in baggerwerkzaamheden en groenvoorziening. Mijn officiële titel is IMS-manager, wat inhoudt dat ik actief ben als KAM-coördinator en de veiligheid binnen ons bedrijf waarborg.

Waar gaat u Scienta voor gebruiken?

Bij De Heer Land en Water hanteren wij nog een papieren managementhandboek. Dit handboek digitaliseren wij volledig in Scienta om mee te gaan met de moderne tijd.

Wat vindt u van Scienta als u het vergelijkt met andere systemen?

Ik heb hiervoor bij grotere bedrijven met andere systemen gewerkt. Toen ik bij De Heer Land en Water kwam werken, ging ik op zoek naar een systeem waar ik mijn informatie in kwijt kan en wat prettig werkt. Toen ik Scienta tegenkwam was ik gelijk om. Wat mij bevalt aan Scienta is de gebruiksvriendelijkheid. Het inrichten en beheren van alle informatie is veel eenvoudiger in Scienta dan bij andere systemen.

Wat is uw eerste indruk van Scienta?

Behalve de gebruiksvriendelijkheid, is het navigeren via de tabbladen aan de zijkant heel prettig. Ook de widgets zijn mooi. Daardoor is Scienta niet alleen een managementsysteem maar kunnen wij het ook inzetten als een soort intranet. Ik ben tot nu toe nog niets negatiefs tegengekomen in Scienta!
 

Marlene van Niel

IMS-manager

 
 
 

Column Kwaliteit in Bedrijf: over regels, handboeken en hijskranen

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich niet gevangen voelen in protocollen en regels? Aan de ene kant is iedereen het erover eens dat een bepaalde mate van regelgeving nodig is, maar waar ligt de grens?

Lees de column
 

De nieuwste versie: Scienta 3.5!

Op 27 oktober ging de nieuwste versie van Scienta live, Scienta 3.5. Deze versie van Scienta staat in het teken van overzicht en grip. Er kan een status worden toegevoegd aan artikelen en er kan een managementoverzicht worden gecreëerd waardoor direct kan worden gezien of artikelen nog actueel zijn of moeten worden aangepast.

Scienta.nl              Online handleiding              Instructievideo's              Contact
 
Uitschrijven
© 2016 Scienta
Ons adres is Stephensonstraat 31, 3846 AK Harderwijk in Nederland