Nieuwsbrief mei 2016

Vernieuw uw dashboard met Scienta 3.4!


Scienta 3.4 kent veel nieuwe, sociale functionaliteiten. U kunt leuke widgets toevoegen op het gebruikersdashboard, zoals een intern nieuwsoverzicht of een verjaardagskalender. In onze nieuwste video laten we u zien hoe u uw dashboard een stuk leuker maakt!

Partner in kwaliteit: Smile


Sinds dit jaar zijn Scienta en Smile partners in kwaliteit. Twee softwaresystemen, één gedachte: de kwaliteitsmanager zo veel mogelijk ondersteunen met slimme software. Met de software van Smile zet u audits, klachten, incidenten, risico’s en andere signalen supersnel om naar positieve verbeteracties. Dit sluit perfect aan bij het gedachtegoed van Scienta.

Smile staat voor een geïntegreerde aanpak voor het verbeteren van kwaliteit en veiligheid waarbij de werkvloer centraal staat en transparantie, gemak en tijdsbesparing de boventoon voeren. De software is zeer aanpasbaar, maar toch snel en doeltreffend te implementeren door de best practice templates die voor en door gebruikers zijn ontwikkeld.Vraag ook naar de speciale Smile prijzen en integratiemogelijkheden met Scienta

De zes uitdagingen van de moderne kwaliteitsmanager


De wereld van de kwaliteitsmanager verandert. U bent verbinder, coach, facilitator, inspirator en bruggenbouwer. Zeker als u gaat voor een hercertificering volgens de ‘nieuwe’ ISO-standaarden, met minder documenteren, controleren en regels, krijgt u nieuwe uitdagingen op uw pad. Maar wat zijn precies de uitdagingen van de moderne kwaliteitsmanager?

Cursus Novak Kwaliteitshandboek in Scienta


Opnieuw op de agenda voor dit voorjaar: de cursus Novak Kwaliteitshandboek in Scienta. Bent u abonnee maar worstelt u met (het toepassen van) het Novak Kwaliteitshandboek in Scienta? Schrijf u dan in voor de cursus Novak Kwaliteitshandboek in Scienta.

Scienta succesverhaal: Consolid


Consolid is een uitzend- en detacheringsbureau, gespecialiseerd in vervoer en veiligheid. Daarin is het de grootste in Nederland. De 2.500 vakmensen van Consolid werken verspreid over Nederland, vanuit 8 locaties. Het kwaliteitsteam van Esther Hofman bewaakt de processen.

Stephensonstraat 31
3846 AK Harderwijk
+31 (0)341 700 255
info@scienta.nl

Meer weten


Onze Scienta helpdesk staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel +31 (0)341 700 256 of kijk op scienta.nl/ondersteuning.