Nieuwsbrief maart 2016

Een frisse wind door het RASCI-model!Nieuws over de nieuwste release van Scienta! In de volgende versie van Scienta, versie 3.4, kunt u rollen en verantwoordelijkheden instellen. We hebben gekozen om het RASCI-model te integreren in Scienta. Dit model kent verschillende rollen, zoals eindverantwoordelijke of iemand die geïnformeerd moet worden, die u binnenkort kunt instellen op uw artikelen. We geven wél onze eigen twist aan het RASCI-model, waarbij dit model weer klaar is voor de toekomst.

We hebben hierover een whitepaper geschreven én binnenkort komen de eerste video's online!

Kwaliteitsmanager: haal die muren neer!


Dat kwaliteitsmanagement binnen organisaties verandert, staat vast. Niet alleen met de komst van de nieuwe ISO-normen, maar ook het nieuwe managen en digitalisering zorgen voor een nieuw tijdperk in kwaliteitsmanagement. Een prikkelende dialoog tussen Wendy Geurkink van Smile en Harmen Koopman van Scienta over het kwaliteitsmanagement van de toekomst in de Trendbijlage van Kwaliteit in Bedrijf.

Laat uw bestanden meteen zien in Scienta


Wist u dat u uw bestanden in Scienta, zoals Word-documenten, PDF-documenten, presentaties en andere bestanden, meteen kunt laten zien? Dat betekent dat u ze niet eerst hoeft te downloaden, maar meteen de bestanden als artikel worden getoond. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk de video!

Lees al onze artikelen!


In de afgelopen maanden hebben we aardig wat artikelen gepubliceerd in de media. Nu hebben we ze gebundeld, zodat u al onze artikelen in één keer kunt vinden.

Risicogebaseerd denken in ISO 9001: wat is het?


Of risicomanagement altijd aanwezig was in de ISO 9001-standaarden, daar wordt nog wel eens aan getwijfeld. Feit is dat in de 2015-versie van ISO 9001 het ‘risicogebaseerde denken’ wél expliciet aanwezig is. Maar wat is het precies en hoe werkt het? Lees onze blog!

Stephensonstraat 31
3846 AK Harderwijk
+31 (0)341 700 255
info@scienta.nl

Meer weten


Onze Scienta helpdesk staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel +31 (0)341 700 256 of kijk op scienta.nl/ondersteuning.