Goed op weg met onze Kickstart

 
 
 
 
 

Nieuwsbrief juni 2016

 
 
 

Goed op weg met onze Kickstart!

Veel organisaties worstelen met het goed opbouwen van hun documentatie en het vastleggen van kennis - ook in Scienta. Want wat is een goede structuur? Hoe breng ik al mijn processen in kaart? Is er al iets wat mij een basis geeft?
De Scienta Kickstart biedt u concrete handvatten; een compleet uitgedachte structuur, praktische procesbeschrijvingen en voorbeeldprocedures, zodat u die niet zelf hoeft te bedenken. De gehele organisatie, van inkoop tot verkoop en van ICT tot HRM, in één keer beschreven in Scienta. Benieuwd? De Kickstart is een gratis abonnement in Scienta, dus meld u vandaag nog aan!
Lees meer
 

Lees de verhalen van onze klanten

 
 

Consolid

Consolid is een uitzend- en detacheringsbureau, gespecialiseerd in vervoer en veiligheid. De 2.500 vakmensen werken verspreid over Nederland. Overkoepelend houden Esther Hofman en haar kwaliteitsteam het overzicht.
Lees meer
 

IMNederland

IMNederland biedt ruim 30 jaar creditmanagementdiensten. Het werk is sterk gereguleerd: werkprocessen moeten voldoen aan allerlei regelgeving. Kwaliteitscoördinator Jan van de Ruitenbeek bewaakt deze processen met Scienta.
Lees meer
 

Scienta 3.4: gebruik Scienta als uw intranet!

 
 

Een intranet voor Barentskrans

Tot voor kort gebruikte Barentskrans, een Haags advocaten- en notarissenkantoor met 120 medewerkers, Scienta ‘alleen maar’ als digitaal handboek. Het huidige intranet was echter verouderd en Scienta bood de oplossing. Communicatiemanager Hilde van Turennout praat over haar ervaringen.
Lees meer
 

Video: intranet & Scienta 3.4

In Scienta 3.4 kunt u leuke, nieuwe widgets toevoegen aan het gebruikersdashboard. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagskalender of een intern nieuwsoverzicht, die Scienta een stuk socialer maken. In deze video laten we u zien hoe u het dashboard een stuk leuker maakt.
Bekijk de video
Scienta.nl              Online handleiding              Instructievideo's              Contact
 
Uitschrijven