Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwe telefoonnummers!


Onze telefoonnummers zijn gewijzigd. Hieronder staan onze nieuwe nummers per afdeling:

Algemeen nummer: 0341 700 255
Scienta helpdesk: 0341 700 256
Scienta sales: 0341 700 257

Wijzigt u deze nummers in uw adminstratie?

Lees onze Novak special


Kwaliteitsbeheersing is actueel binnen accountantskantoren. De kwaliteit van uw dienstverlening moet hoog blijven, juist nu er meer van een accountant wordt verwacht dan tien jaar geleden. Maar net zoals de praktijk van de accountant tien jaar geleden er heel anders uitzag, verandert de kwaliteitsbeheersing ook mee. Ook bij u?

Thom Verheggen: 'Meer bereiken met minder managen'


De wereld verandert steeds sneller, de transparantie neemt toe en de maatschappelijke uitdagingen worden steeds groter. ‘Klassieke organisatiestructuren en het klassieke managen zijn hier niet tegen opgewassen’, aldus ‘ontmanager’ Thom Verheggen.

Lean in de praktijk: op bezoek bij Scania


We gingen op bezoek bij Scania om te zien hoe Lean er daadwerkelijk in de praktijk aan toe gaat. Scania, de bekende vrachtwagenproducent, is één van de eerste Nederlandse bedrijven die Lean in haar gehele organisatie toepast. Na een indrukwekkend bezoek aan Scania in Zwolle zijn daarover veel conclusies te trekken.

Artikel in Kwaliteit in Bedrijf: beschrijven en bewegen


Het staat er echt in ISO 9001:2015: ‘Het is niet de bedoeling van deze internationale norm de noodzaak te suggereren van afstemming van documentatie op de opbouw in hoofdstukken van deze internationale norm’. Vrij vertaald: wellicht is het een idee om uw documentatie op een andere (lees: meer aansprekende) manier te structureren en te presenteren. Maar hoe?

Stephensonstraat 31
3846 AK Harderwijk
+31 (0)341 700 255
info@scienta.nl

Meer weten


Onze Scienta helpdesk staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel +31 (0)341 700 256 of kijk op scienta.nl/ondersteuning.