Nieuwsbrief december 2016

 
 
 
 
 
 

Nieuwsbrief december 2016

 
 

2016: het jaar in vogelvlucht

Het is december en dat betekent dat we terugkijken op het afgelopen jaar. Ook dit jaar kende veel hoogtepunten die we graag met u delen.
Ga naar de hoogtepunten van 2016
Let op: gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen. Tussen Kerst en Oud & Nieuw is onze helpdesk telefonisch niet bereikbaar. Vanaf maandag 2 januari 2017 staan wij weer voor u klaar.
 

De wereld van de kwaliteitsprofessional

Kwaliteit in Bedrijf, het vakblad waarvan wij partner zijn, onderzoekt de wereld van de kwaliteitsprofessional. Draagt u ook uw steentje bij?
Ga naar het onderzoek
 

Tips voor een goed RASCI-model

Nieuw op onze blog: acht praktische tips voor een effectief RASCI-model in uw organisatie. Download direct de whitepaper!
Lees meer
 

Scroll naar beneden voor het jaaroverzicht!

 
 

Marketingstagiair(e) gezocht! 

Kent u in uw omgeving een HBO-student die een meewerkstage zoekt? Per februari 2017 zoeken we een marketingstagiair(e) om ons team te versterken. Opdrachten zijn onder andere e-mailmarketing, social media en marktonderzoek. Een brede en leerzame stage dus! Zou u de vacature met uw netwerk willen delen? Alvast bedankt!
Lees de vacature
 

Een nieuwe klant aan het woord: Ben Post van Zorg- en Wooncentrum De Haven

Kunt u uzelf voorstellen?

Mijn naam is Ben Post en ik ben controller bij zorg- en wooncentrum De Haven in Bunschoten. In mijn werk ben ik vooral gericht op de financiële processen binnen de organisatie, maar sinds kort ben ik ook meer betrokken in het kwaliteitsbeleid.

Waar gaat u Scienta voor gebruiken?

De Haven wil het kwaliteitsmanagement verbeteren. De zorgzwaarte in de verpleeghuiszorg neemt toe en de zorgvraag wordt steeds complexer. Scienta moet ons helpen om ons kwaliteitsmanagementsysteem op een hoger niveau te brengen. In Scienta komen bijvoorbeeld al onze protocollen, werkdocumenten en verbeterdocumenten te staan. Maar we willen ook de interactie met andere medewerkers stimuleren door bijvoorbeeld taakverzoeken te sturen in Scienta. We willen toe naar meer kennisdeling om nog meer een lerende organisatie te zijn.

Wat is uw eerste indruk van Scienta?

Ik ben erg onder de indruk van de visuele uitstraling van Scienta. Het systeem werkt verder zeer eenvoudig en is snel operationeel. Met Scienta wordt het eenvoudiger om kennis met de hele organisatie te delen, al is het voor ons nog wel spannend hoe dit door de organisatie opgepakt wordt. Scienta geeft veel structuur en overzicht, dat spreekt mij erg aan.

Meer lezen?

 

Ben Post

Controller

 
 
Lees alle korte klantverhalen
 

2016: de hoogtepunten 

Het is weer december en dat betekent: tijd voor eindejaarslijstjes, terugblikken en jaaroverzichten. Ook wij hebben dit jaar veel dingen meegemaakt, geschreven en gereleased. Daarom speciaal in deze nieuwsbrief: de hoogtepunten van 2016!
 

De zes uitdagingen van de moderne kwaliteitsmanager

De wereld van de kwaliteitsmanager verandert. U bent verbinder, coach, facilitator, inspirator en bruggenbouwer. Maar wat zijn precies de uitdagingen van de moderne kwaliteitsmanager? In april 2016 schreven we hier een artikel over.
Lees meer
 

Scienta 3.4: een frisse wind door het RASCI-model  

In april 2016 kwam Scienta 3.4 uit. Een grote verandering, met als grootste nieuwe functionaliteit: het RASCI-model. Een handige manier om verantwoordelijkheden en taken te communiceren met uw organisatie.
Lees meer
 
 
Scienta Succesverhaal:
Consolid
 
Scienta Succesverhaal: Barentskrans
 

Goed op weg met de Scienta Kickstart 

Op 1 juni 2016 presenteerden we de Scienta Kickstart: een complete basis om te beginnen met het beschrijven en borgen van uw processen. Geheel gratis!
Lees meer
 
 
Scienta Succesverhaal: Kwalitaria
 
 
Vernieuwd E-book: De Oranje Draad
 
Scienta Succesverhaal: IMNederland
 

En een nieuwe website!

Naast dat we Scienta continu blijven verbeteren, vonden we het in september tijd om onze website te vernieuwen. Onze website heeft een geheel nieuwe opbouw, een nieuw design en nieuwe onderwerpen gekregen.
Lees meer
 
Benieuwd naar de meest gelezen blog van dit jaar?
Scienta.nl              Online handleiding              Instructievideo's              Contact
© 2016 Scienta
Ons adres is Stephensonstraat 31, 3846 AK Harderwijk in Nederland
Uitschrijven