Nieuwsbrief November 2015

Scienta 3.2: 9 december 2015!


Het is zover: Scienta 3.2 komt er aan! Op woensdagavond 9 december 2015 gaat Scienta 3.2 live en kunt u gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten in Scienta.

Er zijn veel grote en kleine functionaliteiten toegevoegd in Scienta, maar de grootste updates zijn de overzichten én de uitgebreide workflow.

Benieuwd wat er allemaal is vernieuwd in Scienta? Bekijk de video hieronder of lees onze blog!

Bekijk onze video

Bekijk hier de video waarin we alles vertellen over Scienta 3.2!

Lees onze blog

Lees alles over Scienta 3.2 (en verder) en geef uw mening op onze blog!

Scienta 3.3: 15 april 2015!


Om het nog leuker te maken, kunnen we u ook vertellen dat Scienta 3.3 op 15 april 2016 uitkomt! In Scienta 3.3 integreren we twee actuele managementthema’s binnen Scienta: risico- en procesmanagement. Dit houdt in dat u in Scienta verantwoordelijkheden, risico’s en rollen kunt vastleggen en beschrijven, maar bovenal kunt communiceren met de rest van uw organisatie.

Voor die tijd komt Scienta 3.2.1. uit op 15 januari 2016. Hierin voeren we kleinere updates op de nieuwe workflow en in de rest van Scienta.

Wat verwacht u van ons in 2016?Om Scienta nóg beter te maken, willen we graag van u weten wat u van ons verwacht het aankomende jaar. Welke functionaliteiten vindt u te gek in Scienta? En welke dingen in Scienta kunnen er beter?

We horen graag uw mening. Wees gerust: u hoeft geen pagina's vol met vragen te beantwoorden, maar slechts vijf korte vragen.

Als beloning verloten wij een boekenpakket van de personen die ons hebben geïnspireerd en die we het afgelopen jaar ook hebben geïnterviewd voor onze blog.

Én, om het nog te leuker te maken, beloven we het meest originele voorstel voor een nieuwe functionliteit te verwerken in Scienta in 2016!

En dan nog dit: MVO nieuws


Ook afgelopen maand: MVO-nieuws! Niet alleen is onze marketeer Harmen Koopman gastblogger op MVOdatabase, ook interviewde hij MVO-expert Lars Moratis.

Lars Moratis is verbonden aan diverse universiteiten en oprichter van Impact Academy. “Duurzaamheid zonder ondernemerschap gaat wat mij betreft niet snel genoeg, maar ondernemerschap zonder duurzaamheid is gewoon leeg”.Ampèrestraat 3c
3861 NC Nijkerk
+31 (0)33-369 0515
info@scienta.nl

Meer weten


Onze Scienta helpdesk staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel +31 (0)33-369 0515 of kijk op scienta.nl/ondersteuning.