Nieuwsbrief mei 2015

Social intranet & interviews


Deze maand: onze nieuwe blog over social intranet (en hoe wij daar tegenaan kijken) en een verzameling interviews op onze blog. Is dat het enige? Nee, het grotere nieuws laat nog even op zich wachten, zoals Scienta 3.2, een groot project binnen de Nederlandse gemeenten of ons eigen 'ondernemershandboek' in Scienta. Maar hierover hoort u snel meer...

Voor nu: veel leesplezier!

Social intranet: weet wat je doel is!


“Kunnen we ook artikelen liken in Scienta?”, aldus een klant. “En een smoelenboek, zit dat erin?”

De laatste tijd horen we deze vragen steeds vaker. En altijd komt dan de term social intranet om de hoek kijken. Toch is een social intranet veel meer dan artikelen liken en je collega's opzoeken in een smoelenboek.

In deze nieuwe blog: onze visie op social intranet, de voor- en nadelen en het antwoord op de vraag of Scienta social intranet features krijgt.


Lees hier onze blog!


Lees onze interviews!


Ronald van den Hoff


Van den Hoff is oprichter van Seats2Meet. Een interview over de grootste helpdesk van West-Europa, wat het verschil is tussen vijfsterrenhotels (hint: niets) en tapijtenverkopers. Lees dit interview!


B&P


B&P Performance Group ondersteunt vanuit haar label B&P Franchise & Formule Advies franchiseorganisaties in de breedste zin van het woord. Scienta helpt hun daarbij. Lees dit interview!


Gjalt de Jong


We leven in een veranderende wereld, volgens universitair hoofddocent en econoom Gjalt de Jong. En veel regels horen daar niet bij. Aanrader voor wie veel met regeldruk te maken heeft!


Richard Engelfriet


Spreker en auteur Richard Engelfriet heeft een simpel boek geschreven met dertig praktische en simpele adviezen: stoppen met clichédiarree, minder regeltjes en meer worstenbroodjes. Lees dit interview!
Bos Adviesgroep


Bos Adviesgroep is sinds 2015 begonnen om hun klanten te ondersteunen met Scienta. Een interview over advisering en digitalisering in de accountancy. Lees dit interview!


Ampèrestraat 3c
3861 NC Nijkerk
+31 (0)33-369 0515
info@scienta.nl

Meer weten


Onze Scienta helpdesk staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel +31 (0)33-369 0515 of kijk op scienta.nl/ondersteuning.