Nieuwsbrief maart 2015

De wereld verandert...


Deze maand interviewden we Ronald van den Hoff. Ronald is oprichter van Seats2Meet en spreekt veel over de 'nieuwe economie', of Society 3.0, zoals hij dat zelf noemt. We spraken over de veranderende wereld waarin u als ondernemer moet opereren en wat u allemaal te wachten staat. Ook deze maand: veel blogs over processen en tips & trucs om ze te beschrijven.

Veel leesplezier!Lees ons interview met Ronald van den Hoff


We leven in revolutionaire tijden, volgens Ronald van den Hoff. Van den Hoff is oprichter van Seats2Meet, actief in 8 landen als ontmoetings- werk en congresruimtes 'nieuwe stijl'. Van den Hoff spreekt veel over wat hij ‘Society 3.0’ noemt, waarover wij hem interviewden. Een interview over de grootste helpdesk van West-Europa, wat het verschil is tussen vijfsterrenhotels (hint: niets) en tapijtenverkopers.
Alles wat u moet weten over processen beschrijven!


De laatste weken hebben we veel geschreven over processen en procesbeschrijvingen. Lees er alles over op onze blogs:

Handig: ons YouTubekanaal


Heeft u al eens een kijkje genomen op ons YouTubekanaal? Hier presenteren wij handige instructievideo's over Scienta: van uitleg over de Scienta Editor tot het aanvragen van een nieuw wachtwoord.
Ampèrestraat 3c
3861 NC Nijkerk
+31 (0)33-369 0515
info@scienta.nl

Meer weten


Onze Scienta helpdesk staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel +31 (0)33-369 0515 of kijk op scienta.nl/ondersteuning.