Nieuwsbrief december 2015

Scienta 3.2 is er!

Vorige week woensdagavond was het zo ver: de release van Scienta 3.2. De release is perfect verlopen en de eerste taken zijn aangemaakt. Bekijk hieronder de nieuwste video's over Scienta 3.2!

Met de release van Scienta 3.2 achter ons, kijken we weer vooruit naar Scienta 3.3 en verder. Samen met u. Wat verwacht u van ons de aankomende jaren? Wat vindt u goed in Scienta, wat kan er beter en wat moet er nog in? We horen graag uw mening!

Veranderingen in de releases


De opvolger van Scienta 3.2 wordt niet Scienta 3.2.1, maar we gaan gelijk door naar Scienta 3.3! De datum blijft staan: 15 januari 2016. Dit komt omdat de volgende release weer grote vernieuwingen met zich mee brengt, zodat dit een officiële 'puntrelease' wordt.


Zo verbeteren we het exporteren van tekstartikelen naar MS Word, kunnen stroomdiagrammen geëxporteerd worden als afbeelding én wordt het rechtenbeheer geavanceerder.


In Scienta 3.4, releasedatum 15 april 2016, integreren we vernieuwend risico- en procesmanagement. Lees er alles over op onze blog!
Bekijk de video's over Scienta 3.2:
Het nieuwe Mijn Takenoverzicht op het gebruikersdashboard
Start simpel en snel een nieuwe taak
Gebruik de lijstweergave in het artikelbeheer


Wat verwacht u van ons in 2016?Om Scienta nóg beter te maken, willen we graag van u weten wat u van ons verwacht het aankomende jaar. Welke functionaliteiten vindt u te gek in Scienta? En welke dingen in Scienta kunnen er beter?

We horen graag uw mening. Wees gerust: u hoeft geen pagina's vol met vragen te beantwoorden, maar slechts vijf korte vragen.

Als beloning verloten wij een boekenpakket van de personen die ons hebben geïnspireerd en die we het afgelopen jaar ook hebben geïnterviewd voor onze blog.

Én, om het nog te leuker te maken, beloven we het meest originele voorstel voor een nieuwe functionliteit te verwerken in Scienta in 2016!

Ampèrestraat 3c
3861 NC Nijkerk
+31 (0)33-369 0515
info@scienta.nl

Meer weten


Onze Scienta helpdesk staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel +31 (0)33-369 0515 of kijk op scienta.nl/ondersteuning.

In verband met onze verhuizing, zijn wij alleen op 23 december 2015 telefonisch niet bereikbaar. Vanaf 24 december 2015 zijn wij te vinden aan de Stephensonstraat 31 (3846 AK) te Harderwijk!