Nieuwsbrief april 2015

Houd Overzicht!


Heeft u onze nieuwe whitepaper al gelezen? Sinds deze maand hebben we een nieuwe whitepaper gepubliceerd met de naam Houd Overzicht - Snel professionaliseren voor MKB'ers. Ook deze maand: interviews met onze partner Bos Adviesgroep en haar klant DEP Nederland en ons interview met Ronald van den Hoff!

Veel leesplezier!

Whitepaper: Houd overzicht -
Snel professionaliseren voor MKB'ers


Als ondernemer bent u continu bezig om uw onderneming in goede banen te leiden. Om te groeien, nieuwe markten te vinden en uw organisatie te verbeteren.

Daarvoor is het noodzakelijk dat u intern de zaken goed op orde heeft. Dat er geen ruis in de organisatie bestaat en het werk soepel verloopt.

Het maken van een blauwdruk van uw organisatie is daarbij een goede eerste stap.


Lees het whitepaper hier!

Bos Adviesgroep & DEP: Scienta als verbindende schakel


“Eigenlijk vind ik een associatie met accountants te beperkt. Bij deze groep collega’s ligt de nadruk grotendeels nog steeds op het verleden en in beperkte mate op de toekomst”.

Aan het woord is André Bos, directeur van Bos Adviesgroep, onlangs genomineerd voor de Nationale Accountanty Award, met brede ervaring op het gebied van advisering en gespecialiseerd in aviation

Vanaf 2015 ondersteunt Bos Adviesgroep haar klanten met Scienta. We interviewden André over de ontwikkelingen in de accountancy, de praktijk bij Bos Adviesgroep en de ervaring van één van hun klanten, DEP Nederland.

Lees het gehele interview hier!Al het interview met Ronald van den Hoff gelezen?


We leven in revolutionaire tijden volgens Ronald van den Hoff. Van den Hoff is oprichter van Seats2Meet: werkplekken die worden betaald met 'sociaal kapitaal'. Tijdens het interview vertelt Van den Hoff veel over wat hij ‘Society 3.0’ noemt, de nieuwe economie. Lees meer in het interview over de grootste helpdesk van West-Europa, wat het onderlinge verschil is tussen vijfsterrenhotels (hint: niets) en de tapijtenverkopers van morgen.
Ampèrestraat 3c
3861 NC Nijkerk
+31 (0)33-369 0515
info@scienta.nl

Meer weten


Onze Scienta helpdesk staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel +31 (0)33-369 0515 of kijk op scienta.nl/ondersteuning.