Nieuwsbrief juni 2014

Het vertrouwde product in een nieuw jasje

Op 4 juli is het zo ver. Scienta 3.0 wordt dan gepresenteerd; nieuwe software, een nieuw logo en nieuwe dienstverlening. Welkom bij het nieuwe Scienta!

Visueel spektakel

Scienta is moderner, krachtiger en kleurrijker geworden! Lees er alles over op onze blog.

Bekijk de video!

Met het nieuwe Scienta horen nieuwe video’s. Klik op de iPad of ga naar ons YouTubekanaal.

Enthousiast?

Deze Scienta release is de meest ingrijpende verandering in het bestaan van Scienta. Om u goed op weg te helpen bieden wij gratis webinars aan, waarbij we een rondleiding geven door het vernieuwde Scienta. Deze houden wij op 8 en 10 juli 2014 van 10.00 tot 11.00 uur. Wilt u liever persoonlijk geholpen worden met Scienta? Maak dan een afspraak met onze relatiebeheerder.

Inschrijven webinar

Schrijf u nu in voor een gratis webinar over Scienta 3.0!

Visuele update

De grootste verandering is de vernieuwde interface van Scienta. Handboeken staan vanaf nu aan de linkerkant, hebben een kleur en afkorting en artikelen kunnen worden gepresenteerd in verschillende, kleurrijke widgets op uw nieuwe dashboard. Beheerders schrijven artikelen in één universele, krachtige Scienta Editor, waarbij u verschillende soorten artikelen maakt.

En verder...

Niet alleen hebben we Scienta zelf vernieuwd, ook ons logo en huisstijl is net zo modern geworden! Dat was niet altijd zo, zoals u in deze blog kunt lezen… We vinden het leuk om uw mening te horen: stuur ons eens een berichtje op Twitter!

Van Gelder advocaten werkt met Scienta

Marieke van Gelder, Advocaat bij Van Gelder Advocaten, werkt met het kantoorhandboek van de Orde in Scienta. “Ons kantoor liep op gegeven moment tegen het feit aan dat we verschillende documenten hadden, welke allemaal verspreid binnen ons kantoor waren. Met het kantoorhandboek in Scienta hebben we onze werkwijze op een mooie en centrale manier vastgelegd”.

Ampèrestraat 3c
3861 NC Nijkerk
+31 (0)33 245 9696
info@scienta.nl

Meer weten

Onze Scienta helpdesk staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel 033-369 0515 of kijk op scienta.nl/ondersteuning.