Nieuwsbrief december 2014

Nieuwe animatie, Scienta 3.1 en
een boekwinactie!


We hebben dit jaar het beste voor het laatst bewaard! Zo hebben we een schitterende nieuwe animatievideo, is ons nieuwe E-book af, kunnen we een preview geven van Scienta 3.1, interviewden we econoom en universitair hoofddocent Gjalt de Jong én kunt u nóg een interview lezen met Richard Engelfriet, auteur van 'Zo Simpel Kan Het Zijn'. En het wordt nog beter: wij mogen één exemplaar gratis weggeven!

Bekijk onze video

We hebben een schitterende animatievideo voor u! Bekijk hem hier!

Lees het E-book!

Lees het bijbehorende E-book, zonder u aan te melden. Lees hier het E-book!

Win het boek 'Zo Simpel Kan Het Zijn' van Richard Engelfriet!

Trainer, spreker en schrijver Richard Engelfriet heeft het boek 'Zo Simpel Kan Het Zijn' geschreven. We interviewden hem over zijn niewe boek.

'Zo Simpel Kan Het Zijn’ geeft dertig praktische en simpele adviezen, zoals stoppen met clichédiarree, minder regeltjes en meer worstenbroodjes. Richard: "Ik schreef dit boek vanuit inspiratie en vanuit frustratie. Frustratie omdat ik zelf onnodig ingewikkelde dingen meemaak, zoals moeilijke inkoopvoorwaarden of onnodige disclaimers in e-mails. Maar in het boek staan ook inspirerende voorbeelden, zoals het worstenbroodje van John Swaneveld".


Lees het gehele interview op onze blog!


Wilt u het boek winnen? Schrijf dan een e-mail naar ons met úw simpele oplossing voor complexe problemen. Veel succes!


Lees ons interview met hoogleraar en econoom Gjalt de Jong

Gjalt de Jong is econoom en universitair hoofddocent aan de Rijksuniversiteit van Groningen. We spraken met hem vanwege zijn prikkelende mening over de regelgeving in Nederland ('Nederland is regelziek, en ziektebron is Den Haag'), en de invloed daarvan op bijvoorbeeld de zorg en de accountancy. De Jong: "Wie de fraude in de accountancy wil oplossen, moet iets doen aan de cultuur. Regels geven schijnveiligheid, want het is een illusie om te denken dat het dan écht is opgelost”.Preview van Scienta 3.1...

Voor het einde van dit jaar komt de volgende versie van Scienta uit: Scienta 3.1! In Scienta 3.1 kunt u uw eigen widgets in stellen, de bestandsweergave is veranderd (bestanden worden direct getoond) en het woord 'handboek' verdwijnt uit Scienta. Houd onze blog in de gaten voor meer informatie!Nieuwe widgets op het dashboard! Voeg eigen wigdets toe en maak Scienta persoonlijk.Alle bestanden worden meteen weergegeven, zoals Word, PDF, PowerPoint en Excel!

Ampèrestraat 3c
3861 NC Nijkerk
+31 (0)33-369 0515
info@scienta.nl

Meer weten


Onze Scienta helpdesk staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel +31 (0)33 369 0515 of kijk op scienta.nl/ondersteuning.