Nieuwsbrief juli 2014

Scienta 3.0 is live!

Vrijdag 4 juli jl. was het zover: de release van Scienta 3.0 vond plaats. Heeft u al rondgekeken in uw vernieuwde Scienta-omgeving en ervaren wat er met de komst van Scienta 3.0 is vernieuwd? Diverse klanten hebben dat al wel gedaan. Benieuwd naar hun eerste reactie? Lees dan verder. Wij zijn ook benieuwd wat u ervan vindt. Stuurt u ons ook een tweet of e-mail?

Eerste reacties op Scienta 3.0

Mevr. Van der Wilk - BarentsKrans: Ik ben positief verrast, het ziet er mooi uit! Het is duidelijker geworden.

Mevr. de Groot - Valkering De Graaf Accountants: Het eerste wat opvalt in Scienta 3.0 is de gebruikersvriendelijke Scienta Editor. En wat een duidelijke video’s van Scienta 3.0. Handig als geheugensteuntje maar ook om te zien dat je het nog steeds goed doet.

Dhr. van Gessel – ESJ Accountants en Adviseurs: Scienta 3.0 ziet er netjes en modern uit met handige widgets. Ik ben erg benieuwd ben naar het widgetbeheer in de volgende versie, zodat wij het dashboard naar onze eigen wensen aan kunnen passen.

Mevr. Mulder - VMBS Advocaten: Het is even wennen, maar de handboeken zien er super uit. Gebruiksvriendelijk en kleurrijk!

Ondersteuning voor Scienta

Wij willen u als gebruiker van Scienta optimaal ondersteunen. Daarom geven wij u de keuze uit diverse mogelijkheden om Scienta nog beter in te zetten in uw organisatie.

Instructievideo's: regelmatig plaatsen wij nieuwe instructievideo’s op ons YouTubekanaal die u praktische uitleg geven over de verschillende functionaliteiten van Scienta. Staat er een video niet op die u wel graag wilt zien? Geef het aan ons door per e-mail en op korte termijn wordt uw gewenste video geplaatst!

Scienta Help: de compleet vernieuwde handleiding van Scienta is met de komst van Scienta 3.0 te bereiken via help.scienta.nl. Hierin staat iedere functionaliteit van Scienta uitgebreid beschreven.

Webinar: wegens de vele inschrijvingen voor de gratis Scienta webinars, worden er meerdere webinars ingepland zodat ook u de online presentatie van Scienta 3.0 kan bijwonen. Geinteresseerd? Kijk op onze website voor de data.

Veranderingen met komst Scienta 3.0!

Wat is nu precies het verschil tussen Scienta 2.5 en 3.0, los van de verbeterde lay-out? Wij hebben een aantal stappen voor u op een rij gezet, zodat u direct weet hoe u Scienta 3.0 optimaal kan inzetten voor uw organisatie.

In Scienta 3.0 heeft elk handboek een kleur en een afkorting. Wij hebben deze nu standaard voor u ingesteld, maar u kunt deze zelf aanpassen. Hoe? Lees dat in Scienta Help.

In Scienta 3.0 bestaat Bestandsbeheer niet meer. Al uw huidige Scienta bestanden zijn in één bestandenhandboek geplaatst. De bestanden kunt u zelf verplaatsen naar het handboek waarin u de bestanden wenst op te nemen. Dit heeft diverse voordelen.


Syslogic zoekt nog 1 (één) nieuwe klant!

Na de release van Scienta 3.0 zijn wij nog op zoek naar slechts één klant. Pardon? Jazeker, één klant. Niet voor Scienta, maar een klant waarvoor wij het complete systeembeheer op ons nemen. Want naast het ontwikkelen van Scienta, verzorgt Syslogic ook het systeembeheer van accountantskantoren op net zo'n hoog niveau als wij Scienta ontwikkelen.Ampèrestraat 3c
3861 NC Nijkerk
+31 (0)33 245 9696
info@scienta.nl

Meer weten

Onze Scienta helpdesk staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel 033-369 0515 of kijk op scienta.nl/ondersteuning.