Nieuwsbrief november 2014

Het einde van het jaar is in zicht...


En er is veel gebeurd de afgelopen periode. Zo is het Belgische IAB van start gegaan als nieuwe Content Provider, we hebben weer nieuwe collega's mogen verwelkomen en we interviewden Matthijs Wiegant van B&P Performance Group over de ontwikkelingen in de accountancysector. Lees er alles over in deze nieuwsbrief!

Nieuwe Content Provider: IAB!

Met trots verwelkomen we onze nieuwe, Belgische Content Provider: het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten, kortweg het IAB. Op 6 oktober 2014 vond de introductie plaats van BeExcellent: het online kwaliteitsplatform Scienta waarin alle documenten en informatie van het IAB staan. ''Als instituut hebben we vastgesteld dat er veel uitdagingen zijn voor onze leden. Wij willen ze daarom eenvoudiger maken door middel van praktische hulpmiddelen in BeExcellent'', aldus Bart van Coile, ondervoorzitter van het IAB.
Even voorstellen: Marieke Nieuwenhuizen

Vanaf 1 september ben ik in dienst bij Syslogic als Accountmanager. Na een aantal jaar bij Coca-Cola gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar ADP. Daar heb ik ontdekt dat de combinatie software, verkoop en business to business, mij op het lijf geschreven zijn. Ik realiseerde me dat ik de ervaring die ik had opgedaan bij grotere organisaties, graag wilde inzetten bij een kleinere, enthousiaste, groeiende club.

De vacature Accountmanager bij Syslogic was dus in veel opzichten een schot in de roos! En die hoge verwachting blijkt tot nu toe ook te kloppen, want de eerste gesprekken met klanten zitten er inmiddels naar tevredenheid op en ik kan u zeggen…Ik ben niet de enige die enthousiast wordt van Scienta!


Naast mijn werk doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie. Lekker uit eten, een terrasje, of een balletje slaan op de tennisbaan bijvoorbeeld. In de winter sla ik een bezoek aan de sneeuw zelden over. Snowboarden of skiën? Dat maakt me niet uit, ik vind het beide leuk!

Tot slot: Heel graag tot ziens om met u te bespreken wat Scienta ú en uw organisatie kan opleveren!


Lees ons interview met B&P Performance Group!

B&P Performance Group ondersteunt vanuit haar label B&P Franchise en Formule ondernemingen in de breedste zin in het woord. We spraken met Matthijs Wiegant, consultant bij B&P, over de ontwikkelingen in de franchisewereld en advisering binnen de accountancy. B&P speelt hier op in, onder andere met Scienta. “Ik geloof dat Scienta echt de toekomst is binnen franchiseondernemingen”, aldus Matthijs Wiegant.
Najaarsupdates voor het Novak Kwaliteitshandboek

Deze periode staat in het teken van diverse updates voor het Novak Kwaliteitshandboek. Verwerkt u de updates tijdig in uw handboek(en)? Zo gaat u het nieuwe jaar weer up-to-date in. Heeft u vragen over hulp bij het beheer en onderhoud van uw kwaliteitshandboek, dan kunt u contact opnemen met de projectleider van het Novak Kwaliteitshandboek, Marcel Kurvers (redactie@novak.nl). Lees meer over de updates op de site van de Novak.Ampèrestraat 3c
3861 NC Nijkerk
+31 (0)33-369 0515
info@scienta.nl

Meer weten


Onze Scienta helpdesk staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel +31 (0)33-369 0515 of kijk op scienta.nl/ondersteuning.