Syslogic Mailing
  NIEUWSBRIEF 12/'13  
      
  E-Book Scienta beschikbaar!
Collega’s gezocht
Even voorstellen: Harmen Koopman
Handige tip:
lees onze blogartikelen

Nieuws van onze
Content Partners
   
Fijne feestdagen en een succesvol 2014!
Na een inspirerend 2013 gaan wij in 2014 de boel opschudden met Scienta 3.0! Een compleet vernieuwde versie van Scienta met nieuwe functionaliteiten in een mooier jasje dan ooit! Daarnaast worden er in 2014 meer veranderingen doorgevoerd, niet alleen bij ons maar ook vanuit onze content partners.

In verband met de feestdagen zijn wij gesloten vanaf maandag 23 december 2013 tot en met vrijdag 3 januari 2014. Kantoren met een Service Level Agreement kunnen contact opnemen met ons via het SLA nummer.

We wensen u veel lees- en gebruiksgemak en een succesvol 2014!

 
      
 
  Veranderingen in 2014  
  Naast de release van Scienta 3.0, voeren we in 2014 nog een aantal andere veranderingen door, waar u als klant van Syslogic iets van zal merken. Vanaf januari a.s. is onze helpdesk niet meer te bereiken op het betaalde 0900 telefoonnummer, maar op het telefoonnummer 033 369 0515. Wij zijn van mening dat wanneer u vragen heeft, u deze zonder drempel aan ons moet kunnen stellen. Zo zijn wij hier ook op te bereiken voor onze bekende 15-minutengesprekken.

Daarnaast worden onze facturen vanaf begin 2014 digitaal verzonden. Heeft u een e-mailadres opgesteld speciaal voor de inkomende facturen? Dan vernemen wij dit graag van u via info@syslogic.nl.
 
   
 
  E-Book Scienta beschikbaar!  
  Handboeken.. Het zijn niet de meest spannende zaken in een organisatie. 'Handboeken zijn toch die dikke mappen met protocollen en veel regels erin?', horen wij meer dan eens. Veel organisaties stoeien met het handboek, omdat ze niet weten wat een handboek überhaupt is, wat het moet doen of waarom het er is. Daarom bieden wij dit gratis e-book 'Een andere kijk op handboeken' aan. Want een handboek hoort geen tijd, moeite of veel geld te kosten. Niet volgens ons in ieder geval.

Sinds een paar weken staat het e-book online. Nog niet gelezen? Bekijk het e-book hier en laat ons weten wat u ervan vindt!
 
   
 
  Collega's gezocht!  
  Door een gezonde groei zijn wij op zoek naar een ambitieuze Accountmanager, Junior Systeembeheerder en een PHP programmeur. Werken bij Syslogic betekent werken in een hecht team, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk werken met plezier.

Kent u iemand die een leuke baan zoekt en in de regio Amersfoort/Harderwijk/Veenendaal woont? Laat hem dan reageren op één van onze vacatures.
 
   
 
  Even voorstellen: Harmen Koopman  
  Hallo! Ik ben Harmen Koopman. Sinds september 2013 ben ik bij Syslogic verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Eigenlijk werk ik al wat langer hier; ik ben in september 2011 begonnen als stagiair marketing en sales in mijn derde jaar. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan de HAN en na mijn afstuderen kon ik bij Syslogic aan de slag.

Misschien kent u mij van de vele productvideo’s van Scienta en meer recentelijk van onze nieuwe website, het E-book en ons eerste Scienta Succesverhaal. Als nieuwe generatie marketeer, volg ik marketingontwikkelingen op de voet en probeer deze ook zo goed en zo leuk mogelijk in te zetten voor Syslogic en Scienta.

Naast marketing zijn mijn passies muziek en hardlopen. Zo ben ik aan het trainen voor mijn eerste halve marathon in het voorjaar en speel ik piano.
 
   
 
  Handige tip: lees onze blogartikelen  
  Heeft u onze blog al gelezen? Met de komst van onze nieuwe website, zijn wij ook gestart met onze blog. Naast de dingen die ons opvallen in de media, schrijven wij ook onze kennis en visie op om die met u te delen. Bekijk eens deze blog over onze visie op de accountancy, de zorg of over onszelf.


 
 
 

NIEUWS VAN ONZE CONTENT PARTNERS

 
 
  WET- EN REGELGEVING ACCOUNTANTS WORDEN AANGESCHERPT IN 2014   UPDATE NOVAK HANDBOEK A, B, C EN K JANUARI 2014  
 
  Wet- en regelgeving voor accountants(kantoren) worden met ingang van 1 januari 2014 aangescherpt zo bleek tijdens de bestuursvergadering van de NBA die op maandag 16 december 2013 is gehouden.

Het gaat hierbij onder andere om de Verordening gedrags- en beroepsregels accountants (VGBA) en de Verordening inzake de onafhankelijkheid van accountants bij assurance-opdrachten (ViO).
  Eind januari aanstaande brengt Novak een update uit voor deel A, B, C en K van het Novak Kwaliteitshandboek om de wijzigingen in wet- en regelgeving te verwerken. Zo is uw kwaliteitsstandaard actueel voordat met de werkzaamheden over boekjaar 2013 wordt gestart.

Zeker met het oog op de periodieke kwaliteitstoetsing is het van groot belang dat u tijdig uw werkaanpak heeft afgestemd op de wijzigingen in wet- en regelgeving.
 
 
LEES MEER >
 
LEES MEER >
 
 
 
  TUSSENTIJDSE UPDATE VIADICTE KANTOORHANDBOEK   TOEZICHT OP ADVOCATUUR GEEFT VERTROUWEN  
 
  In november is een update voor het Viadicte Kantoorhandboek verschenen. Heeft u (nieuws over) deze update gemist? De update bevat wijzigingen in verband met de aanpassing van de Regeling Vakbekwaamheid, de wijziging van de Verordening op de nummerherkenning en een aanpassing in de mogelijkheden van de Advocatenpas.

De update kunt u eenvoudig ophalen en verwerken via uw Scienta-omgeving waardoor uw kwaliteitshandboek weer up-to-date is.
  De Nederlandse Orde van Advocaten voelt zich gesteund door de conclusies die Rein-Jan Hoekstra op 16 december jl. in zijn eindrapportage over toezicht heeft gepresenteerd. Volgens de interim rapporteur heeft de Orde de omslag in het toezicht op advocaten in 2013 doorgezet en gemaakt. De Orde biedt daarmee een helder perspectief op zichtbaar en consistent toezicht.

Komend jaar zullen de lokale dekens zich bezig houden met verdere versterking en verbreding van het inhoudelijke toezicht en een verdere professionalisering daarvan.
 
 
LEES MEER >
 
LEES MEER >
 
 
 
 

 
 
 

SYSLOGIC

Amperestraat 3c
3861 NC Nijkerk
T 033 - 245 9696
F 033 - 245 2207
 

www.syslogic.nl

 
 
  U krijgt de nieuwsbrief vier keer per jaar. Afmelden kunt u doen door te mailen naar info@syslogic.nl