Syslogic Mailing
  NIEUWSBRIEF 10/'13  
      
  Nieuwe website gelanceerd!
Blik achter de schermen: Scienta 3.0!
Handige tip:
bekijk onze video's

Nieuws van onze
Content Partners
   
Positieve veranderingen!
De afgelopen periode hebben wij niet stil gezeten; Scienta 3.0 krijgt vorm, er zijn diverse nieuwe collega’s aangenomen en we hebben onze nieuwe website gelanceerd!

Daarnaast hebben wij het eerste blogartikel op onze website geplaatst met interessante zaken over de veranderingen die plaatsvinden in uw en onze branches omtrent kwaliteit.

We wensen u weer veel lees- en gebruiksgemak!

 
      
 
  Nieuwe website Syslogic en Scienta gelanceerd!  
  Sinds 1 oktober jl. zijn onze nieuwe websites voor Syslogic en Scienta gelanceerd! Kijk op syslogic.nl en scienta.nl! De nieuwe websites zijn overzichtelijker, completer en een stuk mooier geworden.

Daarnaast plaatsen we regelmatig een artikel in onze Scienta blog. Hierin willen we zoveel mogelijk onze visie, kennis en expertise met u delen en u op de hoogte houden van alle laatste ontwikkelingen binnen Syslogic. Houd onze website dus goed in de gaten!
 
 
 

 
   
 
  Blik achter de schermen: Scienta 3.0!  
  Ons development team is druk met het ontwikkelen van Scienta 3.0. De complete lay-out wordt verbeterd, waardoor u nog prettiger met Scienta kan werken. Wij zijn er erg enthousiast over de nieuwe lay-out en we hopen dat u dat ook bent.
 
 
  Scienta dashboard

Scienta editor

Overzicht alle artikelen
 
   
 
  Even voorstellen: Lisette Noorderijk  
  Mijn naam is Lisette Noorderijk. Sinds 1 maart 2013 ben ik werkzaam bij Syslogic als secretaresse. Daarnaast verleen in ook telefonisch support met betrekking tot Scienta en houd ik mij bezig met de communicatie uitingen. De afwisseling van deze baan spreekt mij aan. Ik ben een persoon die van regelen en organiseren houdt. Deze taken kan ik binnen mijn functie veelvuldig uitoefenen. Daarnaast geniet ik van de contacten met klanten en mijn collega’s. Bij Syslogic heb ik een leuke, afwisselende baan gevonden, waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen.

Verder ben ik woonachtig in Barneveld en heb een relatie met Matthijs. Ik ben een echt gezelschapsmens. In onze vrije tijd besteden we dan ook veel tijd aan onze vrienden en beleef ik veel plezier aan het shoppen met vriendinnen. Daarnaast houden we ervan om samen te fietsen en wandelen en doen we regelmatig stedentrips.

Ik hoop op een fijne samenwerking waarbij ik u, als eerste aanspreekpunt van Syslogic, graag van dienst wil zijn.
 
   
 
  Tip: bekijk onze video's  
  Heeft u onze Scienta video’s al eens bekeken? Veelvoorkomende vragen zoals het maken van een wijzigingsvoorstel, het vergelijken van wijzigingen of een nieuwe gebruiker aanmaken worden in onze video’s duidelijk uitgelegd. Op ons Youtube kanaal kunt u video’s bekijken over het gebruik van Scienta en de verschillende handboeken die in Scienta verkrijgbaar zijn.


 
 
 

NIEUWS VAN ONZE CONTENT PARTNERS

 
 
  UPDATE NOVAK HANDBOEK A EN B   UPDATE SAMENSTEL TEMPLATES DIVERSE AANBIEDERS VAN ELEKTRONISCHE DOSSIERS  
 
  De ontwikkeling van de update voor het Novak Kwaliteitshandboek deel A en B door het redacteurenteam is in volle gang. De doelstelling is om rond 15 oktober aanstaande de update beschikbaar te stellen aan de abonnees.

Bij het verschijnen van de update komt een handleiding beschikbaar om u te helpen bij het verwerken ervan. Deze handleiding kunt u vanaf 15 oktober aanstaande hier downloaden.

De verwachting is dat begin 2014 opnieuw een update zal verschijnen in verband met de onafhankelijkheidsregels en de VGBA. Wellicht dat Standaard 4410 ten behoeve van samenstellingsopdrachten eveneens aangepast gaat worden.
  Maakt u gebruik van een elektronische dossiertemplate met Novak content voor samenstellingsopdrachten, dan dient u de berichtgeving over uw template vanuit uw leverancier (waaronder UNIT4, CaseWare, Infine en Make Life Easier) in de gaten te houden.

De wijzigingen in de Novak content die op 15 oktober aanstaande beschikbaar komen, zullen door de diverse leveranciers daarna worden verwerkt in de templates voor samenstellingsopdrachten. Vervolgens worden de gewijzigde templates beschikbaar gesteld voor de gebruikers.
 
 
LEES MEER >
 
LEES MEER >
 
 
 
  UPDATES HANDBOEK ORDE VAN ADVOCATEN   UPDATE NOVAK KWALITEITSHANDBOEK DEEL K  
 
  Vandaag brengt de Orde van Advocaten een update uit op het artikel Regeling Vakbekwaamheid. Eind augustus vond er ook een update plaats.

Heeft u de update al verwerkt of heeft u hierbij hulp nodig? Kijk voor de handleiding van de update op advocatenorde.nl of neem contact met ons op!
  De ontwikkeling van de update voor het Novak Kwaliteitshandboek deel K zal eveneens in het teken staan van de aansluiting met de nieuwe oriëntatievragenlijsten van de Raad voor Toezicht zoals bij de update voor deel A en B van het Novak Kwaliteitshandboek beschreven.

De doelstelling is om rond 12 november aanstaande de update beschikbaar te stellen aan de abonnees. In de diverse checklists en werkprogramma’s ten aanzien van samenstellingsopdrachten zijn aanscherpingen doorgevoerd mede ter verdere verbetering van de efficiency.
 
 
LEES MEER >
 
LEES MEER >
 
 
 
 

 
 
 

SYSLOGIC

Amperestraat 3c
3861 NC Nijkerk
T 033 - 245 9696
F 033 - 245 2207
 

www.syslogic.nl

 
 
  U krijgt de nieuwsbrief vier keer per jaar. Afmelden kunt u doen door te mailen naar info@syslogic.nl