Syslogic Mailing
  NIEUWSBRIEF 11/'12  
      
  Gratis webinar
Interview met:
Marcel Kurvers

ISO 9001 behalen met Scienta
Handige tip:
Geen tijd om uw handboek te onderhouden?

Nieuws van onze
Content Partners
   
EINDE 2012 IN ZICHT
November, het einde van 2012 is weer in zicht. Heeft u tot zover een goed jaar gehad en zijn de zaken verlopen zoals gepland aan het begin van het jaar?

Heeft u uw handboek helemaal up-to-date, of heeft u onlangs een update gehad van uw handboekleverancier en schuift u het bijwerken van uw eigen handboek steeds maar voor u uit? Volg dan onze gratis webinar, zodat u zonder twijfel uw handboek bij kunt werken. Uiteraard is het ook mogelijk om de hulp van Marcel Kurvers van 2-Advise in te schakelen. In onderstaand interview leest u hoe hij werkt met Scienta.

We wensen u weer veel lees- en gebruiksgemak!

 
      
 
  Gratis webinar  
  Gebruiksvriendelijkheid is een van de sterke punten van Scienta. Maar hoe snel u Scienta ook onder de knie hebt, u wilt er zeker van zijn dat u de functionaliteit helemaal benut. Daarom doen we u een webinar cadeau.

We geven een online presentatie van een uur en bespreken de hoofdpunten van Scienta. Ontdek gratis hoe u uw handboek optimaal kunt inzetten voor uw kantoor en stel uw vragen direct aan de presentator. Klik hier voor meer informatie.
 
   
 
  Interview met Marcel Kurvers van 2-Advise  
  Marcel Kurvers is beheerder van handboeken voor de Novak en het notariaat. Bovendien stuurt hij de redacteurenteams aan die materiaal aanleveren voor de advocatuur en accountancy.
Marcel Kurvers zit dus als een spin in het web en kan als geen ander uitleggen hoe efficiënt Scienta is.

Scienta helpt organisaties om complexe content te bundelen en te beheren. Met Scienta is het een stuk eenvoudiger om wijzigingen door te voeren. Beroepsorganisaties als de NOVAK kunnen eenvoudig updates versturen naar de honderden aangesloten kantoren. Daar zijn ook kantoren bij die het handboek kantoorspecifiek gemaakt hebben, aldus Kurvers.
Lees meer..
 
   
 
  ISO 9001 behalen met Scienta  
  Syslogic komt met een robuust pakket dat de kracht van Scienta en ISO 9001 combineert. Met deze oplossing maakt u een keuze waarmee u uw organisatie klaarstoomt voor ISO 9001 en jarenlang vooruit kunt. Een gedegen kwaliteitssysteem, gemakkelijk uit te rollen, overal toegankelijk en scherp geprijsd. Lees meer..  
   
 
  Mediationcongres Next Level  
  Op vrijdag 16 november jl. werd het jaarlijkse Mediationcongres georganiseerd, met workshops die verdieping op uiteenlopende aspecten van het mediationvak bieden en een kennismarkt waar opleidingsinstituten, verenigingen en organisaties op het gebied van mediation hun actuele aanbod presenteren. Wij waren dit jaar aanwezig op de kennismarkt en hebben met veel bezoekers gesproken. Hebben wij u niet gesproken, maar wilt u toch meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.  
   
 
  Tip: Geen tijd om uw handboek te onderhouden?  
  Wist u dat voor het Novak Kwaliteitshandboek, Viadicte kantoorhandboek en het KBvG kantoorhandboek een onderhoudsabonnement beschikbaar is, waarmee u geen omkijken meer heeft naar het beheer en onderhoud van uw kwaliteitshandboek en uw handboek op deze manier altijd up-to-date is? Meer informatie is te vinden op www.uwhandboek.nl.
 
 
   
 
 

NIEUWS VAN ONZE CONTENT PARTNERS

 
 
  UPDATE NOVAK HANDBOEK K BESCHIKBAAR   BIJEENKOMST UNIT4 EN NOVAK  
 
  Vanaf heden is de update op het Novak Kwaliteitshandboek deel K beschikbaar. Deel K zal worden uitgebreid met een instructie inzake pensioenadvisering in het kader van de Wft, een werkprogramma voor tussentijdse rapportages en een werkprogramma voor het verzorgen van belastingaangiften. Het werkprogramma samenstellingsopdracht wordt uitgebreid met een variant voor verenigingen en stichtingen.   Morgen zal een bijeenkomst worden georganiseerd door Unit4 Accountancy en NOVAK. Tijdens de bijeenkomst zal een presentatie worden gegeven van de UNIT4 Auditor met de Novak content. U kunt zich kosteloos inschrijven.  
 
LEES MEER >
 
LEES MEER >
 
 
 
 

SYSLOGIC

Amperestraat 3c
3861 NC Nijkerk
T 033 - 245 9696
F 033 - 245 2207
 

www.syslogic.nl

 
 
  U krijgt de nieuwsbrief zes keer per jaar. Afmelden kunt u doen door te mailen naar info@syslogic.nl