Syslogic Mailing
  NIEUWSBRIEF 09/'12  
      
  Scienta release 2.5
Even voorstellen:
Anton Grevengoed

Het KBvG kantoorhandboek is beschikbaar
Handige tip:
revisies inzien

Nieuws van onze
Content Partners
   
ZOMERSE ONTWIKKELINGEN
Syslogic heeft deze zomer niet stilgezeten: een splinternieuwe website, Scienta 2.5 is onlangs gereleased, het KBvG kantoorhandboek is beschikbaar gesteld in Scienta en zo zijn er nog wel een aantal recente ontwikkelingen waar we erg enthousiast over zijn.

Zo heeft de nieuwsbrief een nieuwe lay-out en wordt de informatie over onze contentpartners geschreven door onze externe consultant Marcel Kurvers van 2-advise.

Wij wensen u weer veel lees- en gebruiksgemak!

 
      
 
  SCIENTA RELEASE 2.5  
  Syslogic heeft een nieuwe versie van Scienta uitgebracht. Met meer functionaliteiten, waaronder de mogelijkheid om de gehele omgeving eigen huiskleuren mee te geven. Als gebruiker van Scienta profiteert u automatisch van de voordelen die de nieuwe versie biedt.

De nieuwste versie levert ook een sjablonenfunctie waarmee het schrijven in Scienta nog verder wordt vergemakkelijkt. Sjablonen helpen om de invulling en opmaak van een artikel eenduidig te laten plaatsvinden. En met de expertfunctie kan veel sneller de juiste handboekstructuur worden opgezet en uitgerold.

Bekijk hier de video om te ontdekken wat er nog meer is veranderd in Scienta 2.5.
 
   
 
  EVEN VOORSTELLEN: ANTON GREVENGOED  
  Sinds mei 2012 ben ik werkzaam bij Syslogic. Primair ben ik aangesteld als relatiebeheerder, maar ik richt me ook op consultancy. Bij Syslogic kan ik mij volledig zelfstandig ontplooien en ontwikkelen. Het contact met de partners en klanten vind ik het belangrijkste. Door de juiste mate en wijze van communiceren kunnen relaties lang en constructief in stand gehouden worden. Dat is belangrijk voor u als klant of partner van Syslogic en voor ons als organisatie.

Ik ben getrouwd met Aline en we wonen met veel plezier in Amersfoort. In onze vrije tijd besteden we veel tijd aan onze sociale contacten. Ook vind ik het leuk om wat te sporten, te klussen of uit eten te gaan. Ik hoop bij Syslogic een mooie tijd tegemoet te gaan, waarin ik veel kan betekenen voor u.
 
   
 
  Het KBvG kantoorhandboek is beschikbaar  
  Het KBvG kantoorhandboek is nu voor iedereen beschikbaar. Het handboek heeft als doel kantoren te ondersteunen bij het opzetten van een eigen kantoorhandboek. Dit om onder andere te voldoen aan de Verordening Normen voor Kwaliteit van de KBvG.

Het KBvG kantoorhandboek is geschreven door ervaren redacteuren die ook in de advocatuur en het notariaat een kantoorhandboek hebben ontwikkeld. Het handboek dat is afgestemd op de Verordening Normen voor Kwaliteit is compleet, uitgebreid en voor kantoren van elke omvang toepasbaar.

Wij nodigen u graag uit voor een bijeenkomst om kennis te maken met de mogelijkheden van het KBvG Kantoorhandboek. Tijdens de bijeenkomst ontvangt u nuttige informatie die u verder kan helpen om het kantoorhandboek optimaal in te zetten voor uw kantoor.


Klik hier voor meer informatie over het KBvG kantoorhandboek en de bijeenkomst op donderdag 27 september 2012!
 
   
 
  Nieuwe website  
  Sinds juli 2012 staat onze nieuwe website online! Voor u betekent dat een website die zeer overzichtelijk is en waarop u makkelijk kunt navigeren. U vindt er veel achterliggende informatie, waaronder een kennisbank en informatieve video's. Net als Scienta zelf is de site intuitief en gebruiksvriendelijk. Het compleet nieuwe gezicht van Syslogic vindt u op www.syslogic.nl  
   
 
  Jaarcongres Nederlandse Orde van Advocaten  
  Op vrijdag 28 september 2012 zijn wij weer aanwezig op het jaarcongres van de Nederlandse Orde van Advocaten in Amsterdam.

Dit jaar viert de Orde haar zestigjarig jubileum met het thema De Verlichting. Een knipoog naar de locatie (de Westergasfabriek, die vroeger de stadsverlichting verzorgde), maar ook een verwijzing naar nieuwe inzichten.

Heeft u vragen of wilt u informatie over het kantoorhandboek van de Orde? U bent van welkom op onze stand!
 
   
 
  Tip: Fout gemaakt in artikel? Revisie brengt uitkomst  
  Wanneer u een wijziging aanbrengt in een artikel, wordt automatisch het oude artikel opgeslagen. Dit wordt een revisie genoemd. Met behulp van het tabblad revisies is het mogelijk om gemaakte wijzigingen terug te halen. Hoeveel revisies het systeem bijhoudt, ligt aan uw licentie. Lees verder..  
 
   
 
 

NIEUWS VAN ONZE CONTENT PARTNERS

 
 
  VIADICTE ONTWIKKELT HANDBOEK NOTARIAAT   NOVAK UPDATE HANDBOEK A EN B  
 
  Viadicte ontwikkelde voor het notariaat een handboek dat ook geschikt is voor combipraktijken waar zowel notarissen als advocaten werkzaam zijn. Het handboek sluit aan op het handboek voor de advocatuur. Raadpleeg de website van Viadicte voor meer informatie.   Voor accountants zal omstreeks 16 oktober 2012 een update van het Novak Kwaliteitshandboek deel A (kantoor) en deel B (samenstellen en beoordelen) verschijnen. Gebruikers ontvangen voor het verschijnen nadere informatie over (de inhoud van de) update.  
 
LEES MEER >
 
LEES MEER >
 
 
 
  XBRL HANDBOEK BESCHIKBAAR IN SCIENTA   ONDERHOUDSABONNEMENT OP UW HANDBOEK?  
 
  Voor accountants is het XBRL handboek van Gerard Bottemanne en Mark Bisschop inmiddels in Scienta beschikbaar, wanneer zij gebruik maken van het Novak Kwaliteitshandboek.   Accountants, advocaten, notarissen en gerechtsdeurwaarders kunnen een onderhoudsabonnement voor hun handboek afsluiten. Zo hebben zij geen omkijken naar het up-to-date houden van het handboek. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.  
 
LEES MEER >
 
LEES MEER >
 
 
 
 

SYSLOGIC

Amperestraat 3c
3861 NC Nijkerk
T 033 - 245 9696
F 033 - 245 2207
 

www.syslogic.nl

 
 
  U krijgt de nieuwsbrief zes keer per jaar. Afmelden kunt u doen door te mailen naar info@syslogic.nl