Syslogic Mailing

Gebruik Scienta optimaal!


Scienta is zo ontwikkeld dat iedereen er snel en gemakkelijk mee kan werken. We weten echter dat veel gebruikers nog niet alle functies benutten. Daarom bieden we u een training of een gratis webinar aan, waarin we u tips en trucs geven om nóg meer uit Scienta te halen. U werkt dan nog sneller, gemakkelijker en met meer plezier met uw handboeken.

April 2012 | Kies voor een Scienta training

Haal meer uit Scienta! Natuurlijk weet u waar een online handboek voor bedoeld is. Maar als u en andere gebruikers een training volgen, benut u alle functionaliteit voortaan optimaal.
Er is nog plek op dinsdag 17 april a.s. Schrijf u meteen in!


 

April 2012 | Schrijf u in voor het gratis webinar!

Gebruiksvriendelijkheid is één van de sterke punten van Scienta. Maar hoe snel u Scienta ook onder de knie hebt, u wilt er zeker van zijn dat u alle functionaliteit benut.

Op 24 april a.s. geven we een webinar waarin u nuttige tips en trucs krijgt. Zo leert u op een praktische manier nog beter met Scienta te werken. Ontdek kosteloos hoe u het kantoorhandboek van de Nederlandse Orde van Advocaten optimaal kunt inzetten voor uw kantoor en schrijf u in!

 

April 2012 | Gezocht: accountmanager/adviseur m/v

Kent u nog een kwaliteitsbewuste relatiebouwer? Geef hem/haar een tip. Wij zoeken namelijk een accountmanager/adviseur. Iemand die de relaties met onze klanten en partners onderhoudt en daarbij een adviserende rol heeft. Lees meer over deze vacature!Afmelden kunt u door te mailen naar info@syslogic.nl.
Unit4Agresso - Buro Merks - Novak - Nivra