Syslogic Mailing

Leg uw zonnebril maar terzijde


De vakantie zit erop. Een schaars zomerzonnetje heeft plaatsgemaakt voor grijs septemberweer. Het ideale weer om u te concentreren op uw kwaliteitsmanagement. Leg uw zonnebril terzijde en bekijk uw organisatie eens door een andere bril. Hoe kunt u met minimale inspanning een compleet handboek implementeren? Hoe kunt u afspraken, procedures, instructies en templates bij alle medewerkers tussen de oren – en tenminste binnen handbereik – krijgen?

Wel of geen gebruiker van Scienta, laat u door de mogelijkheden inspireren. Online, door deze nieuwsbrief, of in het echt. De koffie staat klaar.

Lees meer over:

September 2011 | Scienta release 2.4

Twee weken geleden ging Scienta 2.4 live. De tekstverwerker is nog handiger dan voorheen. Zo kunt u vanuit één scherm bewerkingen in meerdere artikelen uitvoeren. Het is nu ook mogelijk om per handboek in te stellen hoe u mail wenst te ontvangen: alle berichten, of alleen berichten met betrekking tot het beheer van het handboek. Ook de vernieuwde layout is een pluspunt. Lees meer over de nieuwe functies op www.scienta.nl

September 2011 | Even voorstellen: Pieter van der Eems

Mijn naam is Pieter van der Eems en ben vanaf 1 augustus jl. met veel plezier bij Syslogic begonnen. Samen met mijn vrouw woon ik in Deventer.

In mijn werk houd ik er van om alles te doorgronden, te weten hoe en waarom iets werkt. Het detail wordt door mij niet geschuwd. Zowel het programmeer werk als het (linux) systeembeheer: ik doe het allebei graag.

In mijn vrije tijd help ik mijn vrouw bij het opzetten van haar eigen bedrijf. Ook duik ik graag in nieuwe technieken en technologieën. Zo ben ik gefascineerd geraakt door ‘laag verbruik computers’ die op de markt zijn gekomen. Een computer die maximaal 1 Watt verbruikt, wat kan je daar allemaal mee doen? Dit soort ontwikkelingen volg ik op de voet.

 

September 2011 | Welkom op jaarcongres ICT Accountancy

Misschien had u er al op gerekend. Syslogic is weer aanwezig op het jaarcongres ICT Accountancy dat op donderdag 29 september a.s. wordt georganiseerd. We ontmoeten u graag op de informatiemarkt. We houden een presentatie over Netwerk DNA.
Het is helemaal in: cloud computing. Iedereen is er in de wolken over. Maar wat als die wolken grijs worden en het gaat regenen? Waar staan de paraplu’s en laarzen? De afhankelijkheid van ICT is groot. Hoe hebt u het écht geregeld?

 

September 2011 | Handige tip: e-mail per handboek

In de nieuwe versie van Scienta kunt u per handboek instellen hoe u mail wilt ontvangen. Wilt u alle berichten ontvangen óf alleen de berichten met betrekking tot het beheer van het handboek? U stelt het eenvoudig in.

Ga naar Beheer > Componenten > Gebruikersbeheer. Open een gebruiker en kies voor het tabblad E-mail. Hier kunt u per handboek de gewenste instelling kiezen.Nieuws van onze Content Partners

Jaarcongres van De Orde

Op vrijdag 23 september 2011 vindt het Jaarcongres van de Nederlandse Orde van Advocaten plaats in het Chassé Theater te Breda. Het thema van het congres is ‘Ethische dilemma’s, grenzeloos’. Omdat ethische dilemma’s een belangrijke rol spelen in de werkzaamheden van de advocaat wil de Orde dit jaar aandacht besteden aan ethiek in de volle breedte. Lees meer: www.advocatenorde.nl

Update NOVAK HRA Modellenboek beschikbaar

Vanaf 4 augustus jl. is een update voor het NOVAK HRA Modellenboek beschikbaar. Het HRA Modellenboek bevat verschillende veel gebruikte modellen uit de Handleiding Regelgeving Accountancy (HRA) deel 3 die door de NBA wordt uitgegeven. Lees meer op www.novak.nl.U krijgt de Syslogic nieuwsbrief zes keer per jaar. Afmelden kunt u door te mailen naar info@syslogic.nl.
Unit4Agresso - Buro Merks - Novak - Nivra