PHP-er: ben jij beter dan de rest?!
Syslogic Mailing

Ga gerust op vakantie.


Als u gebruik maakt van Scienta, kunt u dit jaar met een gerust hart op vakantie. Alle procedures liggen vast, instructies zijn voor uw vervanger binnen handbereik. Terwijl u in een hangmat ligt te schommelen, verstrekt Scienta uw collega’s de nodige informatie. Heerlijk toch? Maar laten we u niet te vroeg in een vakantiestemming brengen. In deze nieuwsbrief vindt u weer belangrijke informatie over ontwikkelingen rond Scienta. Leest u mee?

Lees meer over:


Mei 2011 | Kies de juiste licentie

Kent u de functionaliteit van Scienta? Weet u hoe u kennis in uw bedrijf gemakkelijk organiseert? Hoe u handboeken, procedures en werkinstructies voor iedereen ontsluit? Dan is het zaak dat u de juiste licentie kiest. De twee belangrijkste varianten zijn de Business en de Premium licentie. De Start licentie – die u ook in het overzicht hieronder ziet – wordt bij enkele kantoorhandboeken geleverd, zoals van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Een paar verschillen tussen de licentiesMei 2011 | Syslogic aanwezig bij ICT Accountancy

Op woensdag 25 mei a.s. wordt de ICT Accountancy Praktijkdag gehouden. Het thema: samenwerken in de cloud. Hoe kunt u met online toepassingen uw kantoorpraktijk ondersteunen? Dat is de centrale vraag. Oplossingen en praktijkervaringen passeren de revue. Vanzelfsprekend zijn wij daarbij ook aanwezig. U vindt ons op de informatiemarkt en kunt meer van ons horen tijdens de sessies. De praktijkdag wordt georganiseerd door GBNED. Kijk voor meer informatie op www.ictaccountancy.nl.

 

Mei 2011 | Gevraagd: goede ideeën

Dat honderden mensen dagelijks van Scienta gebruik maken, is niet toevallig. De functionaliteit van Scienta is dé oplossing voor deze gebruikers. Het geheim? We ontwikkelen Scienta samen met u, als gebruiker. Uw ideeën, kritische opmerkingen, suggesties en vragen zijn heel waardevol voor ons.

In het najaar komen we weer met een update. Daarom is dít een goed moment voor u om uw ideeën en wensen kenbaar te maken. Als dat mogelijk is, verwerken wij deze in de eerstvolgende update. Uw reactie is welkom.

 

Mei 2011 | Even voorstellen: Michiel van Veldhuizen

Ik ben Michiel van Veldhuizen, student en in mijn vakantie medewerker bij Syslogic. Op dit moment ben ik 19 jaar en woon in Nijkerk. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden een film te kijken, te gamen of lekker niets te doen en goed tot rust te komen.

Momenteel ben ik bezig met mijn versnelde opleiding ICT-beheer. Door mijn stage in het tweede leerjaar ben ik bij Syslogic terecht gekomen. Deze stage is van beide kanten heel goed bevallen! Na deze opleiding start ik een hbo-opleiding. In de vakanties ondersteun ik Syslogic bij langlopende projecten en Scienta.

In mijn werk staat kwaliteit voor op. Ik vind zelf niets zo vervelend als een half product of project op te leveren. Ook vind ik het erg belangrijk dat er een goede communicatie is zodat alle betrokken partijen tevreden zijn met het product of dienst die ik kan leveren.

Mei 2011 | Handige tip: zo verwerkt u een update!

Door een wijziging in wet- en regelgeving, komt er eens in de zoveel tijd een update op uw kantoorhandboek van de brancheorganisatie uit. Deze kunt u op de volgende manier makkelijk en snel doorvoeren in uw eigen handboek.

Ga naar “Instellingen”, “Abonnementen” en klik op “Beschikbare handboek updates”. U kunt de update ophalen door rechtsboven op de button “Updates verwerken” te klikken. De update verschijnt als nieuw artikel of als wijzigingsvoorstel in Scienta. Lees meer..


Nieuws van onze Content Partners

NOvA komt met update

In de week van 9 mei 2011 zal de Nederlandse Orde van Advocaten het kantoorhandboek updaten. De update heeft betrekking op de nummerherkenning. Wilt u meer weten over nummerherkenning voor advocaten? Kijk op www.advocatenorde.nl. Hier vindt u ook data voor de informatiebijeenkomsten die gehouden zullen worden met betrekking tot nummerherkenning.

Training debiteurenbeheer door Viadicte

Op 12 mei a.s. geeft Viadicte de training ‘Debiteurenbeheer voor advocatenkantoren’. Bent u verantwoordelijk voor debiteurenbeheer? In deze verdiepende training leert u meer over taken, prioriteiten en knelpunten. Kijk voor meer informatie op www.viadicte.nl.

Nieuw logo NOvA

Sinds kort heeft de Nederlandse Orde van Advocaten een nieuwe huisstijl. Zie www.advocatenorde.nl.


U krijgt de Syslogic nieuwsbrief zes keer per jaar. Afmelden kunt u door te mailen naar info@syslogic.nl.
Unit4Agresso - Buro Merks - Novak - Nivra