Syslogic Mailing

Gemak dient de mens


Normen, voorschriften, regels, procedures. Ze zijn een voorwaarde voor kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ze kunnen het leven complex maken. Bij Syslogic stellen we daar graag een eenvoudig principe tegenover. Gemak dient de mens. In uw geval: Scienta dient de professional. Het borgen van kwaliteit vereenvoudigen wij graag met een toegankelijk kantoorhandboek. In deze nieuwsbrief leest u hoe we met nog meer gemak nog meer mensen dienen…

Lees meer over:

Februari 2011 | Duizendste kantoor kiest voor Scienta

De formule van Syslogic slaat aan. Een toegankelijk kantoorhandboek dat eenvoudig kantoorspecifiek gemaakt kan worden. De afgelopen maanden hebben vele organisaties voor Scienta gekozen. Recent hebben we – om precies te zijn - het duizendste kantoor op Scienta aangesloten. En daar zijn we, hier in de oude chocoladefabriek van Nijkerk, trots op. Onze uitdaging: u en de andere 999 kantoren blijven verrassen met nóg meer gemak en kwaliteit.

Maart 2011 | Volg een training en haal meer uit Scienta!

Het is niet moeilijk om met Scienta te werken. Maar met Scienta werken is nog wat anders dan Scienta volledig benutten. We merken dat veel gebruikers nog niet alle functionaliteit van Scienta kennen. Daarom bieden we een training aan. Een praktische training met veel tips en trucs. U leert nog sneller en gemakkelijker met uw handboeken te werken. Kijk op op www.scienta.nl/training voor de nieuwe trainingsdata en schrijf u in!

 

Maart 2011 | Gezocht: talentvolle PHP developer m/v

Duizenden gebruikers in Nederland profiteren elke dag van de functionaliteit van Scienta. Functionaliteit die bedacht en ontwikkeld is door het developmentteam van Syslogic. Omdat we hard gegroeid zijn, zoeken we nieuw talent. Een PHP developer die verantwoordelijk wordt voor een deel van het ontwikkeltraject. Een creatieve denker die niet alleen Scienta, maar ook zichzelf graag verder ontwikkelt…

Kijk op onze website voor meer informatie!

 

Maart 2011 | Even voorstellen: Harmen Mojet

Ik ben Harmen Mojet, werkzaam als programmeur bij Syslogic en sinds anderhalf jaar getrouwd met mijn vrouw, Mandely.

Binnen het bedrijf ben ik betrokken bij de ontwikkeling van diverse softwareapplicaties, waaronder Scienta. Mijn motivatie is de creativiteit die ik aan onze producten kan toevoegen, waardoor de producten steeds beter en innovatiever worden. Het geeft mij voldoening om met de toekomst bezig zijn door nieuwe technieken te ontdekken en toe te passen.

Mijn opleiding is compleet anders dan het werkveld waar ik nu in werk: ik heb sociale psychologie gestudeerd. Dit is de studie naar hoe menselijk gedrag, gedachten en gevoelens worden bepaald en beïnvloed door andere personen. Toch zijn er genoeg raakvlakken met het ontwikkelen van software en kan ik mijn werk voor Syslogic juist verrijken met kennis van gedragsprocessen. In mijn vrije tijd ben ik samen met mijn vrouw als jeugdleider betrokken bij een jeugdgroep van onze kerk en om te ontspannen kook ik graag. Hierin probeer ik ook weer te innoveren door steeds weer creatief bezig te zijn.

Januari 2011 | Handige tip: gebruik de digitale handleiding

Bent u benieuwd hoe u Scienta het meest efficiënt gebruikt? Hebt u vragen over de functionaliteit? Dan hebben we een goede tip: surf naar www.scienta.nl/handleiding en raadpleeg de digitale handleiding. U hebt daarmee een scala aan nuttige tips en trucs onder handbereik!

Tegen een kleine vergoeding kunt u de handleiding ook als hardcopy ontvangen, in een Syslogicmap. Neem hiervoor contact op met ons (telefoon 033 245 9696 of info@syslogic.nl).


Nieuws van onze Content Partners

Informatie van Viadicte over ISO 9001-certificering

Uiterlijk begin april komt Stichting Viadicte met een update van het kantoorhandboek. In deze update vindt u informatie voor advocatenkantoren over de ISO 9001-certificering. Hebt u belangstelling voor deze certificering? Raadpleeg het handboek en vraag Stichting Viadicte om meer informatie.

Over de updates van de NOVAK

Op 16 februari jl. kwam de NOVAK met een update van het Fiscaal Handboek. In deze update is de actuele fiscale regelgeving verwerkt. De handleiding voor het verwerken van de update vindt u op www.novak.nl. Op deze site vindt u ook meer informatie over de update van het Handboek Personeel, die medio maart zal plaatsvinden.


U krijgt de Syslogic nieuwsbrief zes keer per jaar. U kunt uzelf eenvoudig afmelden door een mailtje te sturen naar info@syslogic.nl.
Unit4Agresso - Buro Merks - Novak - Nivra