Meld u aan voor een Scienta training

Wat wilt u leren deze lente?

We organiseren deze lente weer onze Scienta trainingen, zodat u goed op weg geholpen wordt in Scienta. De trainingen worden op ons kantoor in Harderwijk gegeven en zijn geheel gratis. De volgende trainingen geven we aankomende tijd:

Beheerderstraining voor beginnersNieuw als beheerder? Schrijf u in voor deze training, waar u kennismaakt met alle mogelijkheden in het beheer.

BeheerderstrainingUw beheerdersskills eens opfrissen of nieuwe functionaliteiten ontdekken? Kom dan naar onze beheerderstraining, waar u alles leert over het optimaal beheren van uw Scienta-omgeving. Bij deze training wordt verwacht dat u al enige ervaring heeft met het beheer van Scienta.

Formulierentraining. Na afloop van deze training weet u wat formulieren precies zijn, hoe u praktisch formulieren maakt en hoe u formulieren in uw organisatie kunt inzetten.

Scienta inzetten als intranet. Scienta is perfect te gebruiken als intranet. Deel nieuwsberichten, maak gebruik van gebruikersprofielen, de verjaardagskalender of het prikbord. Benieuwd? In deze trainingen leren we u alles over Scienta als sociaal intranet.

Waarom aanmelden voor een Scienta training?

Leer van onze Scienta-adviseurs het beste uit uw Scienta-omgeving te halen. Met persoonlijke aandacht en praktische hulp.

Wat zijn de voordelen?

  • Kleine groepen, dus persoonlijke aandacht

  • Gebruik direct alle nieuwe functies in Scienta

  • En het is geheel gratis!

Praktisch

De trainingen worden gegeven bij ons op kantoor in Harderwijk en starten om 13:30 uur. Vul het formulier in en we sturen u een bevestiging van uw aanmelding.