Ben je klant bij Scienta – of wil je dat worden – dan leggen we je graag in de watten. Want of je nu een doorgewinterde gebruiker bent of nieuwsgierig bent naar Scienta, iedereen kan bij ons gratis webinars over Scienta volgen. Voor klanten en niet-klanten hebben we de volgende webinars samengesteld:

Gratis webinars: leer alles over Scienta

Niveau 1: Online introductietrainingen over Scienta

Ben je helemaal nieuw met Scienta? Dan is deze online introductietraining wat voor jou. Stap voor stap krijg je uitgelegd hoe Scienta werkt en waarvoor je het kunt inzetten. Ideaal als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van Scienta voor jouw organisatie of net start als beheerder.

Deze training wordt gegeven op:

  • Donderdag 28 mei: Scienta introductietraining (10:00 – 11:00)

  • Woensdag 3 juni: Scienta introductietraining (14:00 – 15:00)

Meld je aan voor een online training

Niveau 2: Algemene beheerderstraining

Heb je de basis onder de knie? En ben je toe aan wat meer verdieping? Dan is een algemene beheerderstraining wat voor jou. In één uur leggen we je uit hoe je Scienta zo effectief mogelijk inzet. Dit webinar is natuurlijk ook interessant als je nog niet met Scienta werkt, maar wél alvast een goed beeld wil krijgen van de uitgebreide mogelijkheden. 

Deze training wordt gegeven op:

  • Woensdag 20 mei: Scienta beheerderstraining (10:00 – 11:00)

Meld je aan voor een online training

Niveau 3: haal het maximale uit Scienta

Na deze training weet je alles van Scienta: van het maken van geavanceerde formulieren tot het aan het inzetten van Scienta als intranet. Ook interessant als je nog geen klant bij Scienta bent, maar wel geavanceerde functies in de praktijk wil zien!

Deze trainingen geven we op:

  • Woensdag 27 mei: Formulieren Training (10:00 – 11:00)

  • Dinsdag 2 juni: Scienta inzetten als intranet (10:00 – 11:00)

Meld je aan voor een online training