Handleiding2019-01-10T15:52:45+00:00

De handleiding van Scienta

Lees alles over de functionaliteiten van Scienta.

Wilt u weten hoe u een artikel aanpast of een gebruiker toevoegt? Of wilt u de nieuwe functionaliteiten van de laatste release bekijken? Kijk dan in onze uitgebreide handleiding. Hier staat iedere functionaliteit stap voor stap beschreven en vindt u handige instructievideo’s.

Wij hebben ervoor gekozen om de handleiding van Scienta in een eigen Scienta-omgeving te zetten. Zo doet u direct ervaring op met Scienta. De handleiding kunt u vinden op https://help.mijnscienta.nl.

Wat kunt u in de handleiding verwachten:

  • Uitgebreide beschrijving van iedere functionaliteit
  • Handige instructievideo’s
  • Tips en veelgestelde vragen

Wij geloven in de kracht van goede software. Software die makkelijk te begrijpen is, waar iedereen mee kan werken en er mooi uit ziet. Wij geloven ook dat dit niet duur, moeilijk of tijdrovend hoeft te zijn. Wij houden dan ook niet van lange implementatietrajecten, honderden instructiepagina’s of dure en dagenlange trainingen om de software goed te kunnen gebruiken en te begrijpen.

Wij werken er iedere dag aan om dit waar te maken. Dit houdt ook in dat wij een excellente service leveren en u willen helpen en ondersteunen wanneer en hoe u dat wilt.

Trainingen