Workflow

Houd tijd over met slimme workflows

Een goede workflow helpt processen zo soepel mogelijk uit te voeren. Dankzij workflows kun je processen automatiseren én monitoren, zodat je op ieder moment precies weet wat er speelt.

Met workflows in Scienta neem je betere beslissingen en houd je meer tijd over voor wat er echt belangrijk is. Wil je zelf specifieke workflows bouwen? Dan is Scienta wat voor je organisatie. Scienta maakt het bouwen van workflows makkelijk, dankzij toegankelijke software die bijzonder gebruiksvriendelijk werkt.

Of begin direct en vraag een proefaccount aan.

Betrekken & Verbinden

Workflow management: laat ze voor jou werken

Workflow management draait om efficiëntie. Hoe kun je binnen de organisatie zoveel mogelijk tijd besparen én de kwaliteit verbeteren? Processen die lopen volgens een vaste structuur bieden geweldige mogelijkheden om die te automatiseren.

Onze workflow software helpt medewerkers de doorlooptijd te verkorten, de betrouwbaarheid te verbeteren en daarmee hogere kwaliteit te garanderen. Vanuit workflows komt de verantwoordelijkheid te liggen waar die hoort. Creëer duidelijkheid en transparantie, met processen die bijdragen aan een beter kwaliteitsmanagement binnen heel de organisatie.

Gebruiksvriendelijke workflow software

Scienta is dé gebruiksvriendelijke workflow software. Dat betekent dat iedere medewerker ermee aan de slag kan. Wij helpen de processen in kaart te brengen, ze uit te werken in de software en ze vervolgens te optimaliseren of zelfs automatiseren.

Wij helpen medewerkers kostbare tijd te besparen, door alle informatie op één plek beschikbaar te maken. Het procesmanagement wordt een stuk eenvoudiger, dankzij workflows die de herhalende taken uit handen nemen. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en verbetert op die manier de kwaliteit van dienstverlening en bijvoorbeeld communicatie.

Workflow

Wil je aan de slag met een workflow, zonder dat het ingewikkeld wordt? Wij begrijpen dat workflow software vooral toegankelijk en gebruiksvriendelijk moet zijn. Het zijn de twee belangrijkste kenmerken van onze software.

Workflow management is op die manier niet langer iets van technisch specialisten. Wij maken dit voor heel de organisatie beschikbaar. Ervaar hoe slimme workflows het werk makkelijker, minder tijdrovend en bovendien foutlozer maken. Profiteer van de belangrijke voordelen, waar ook jouw klanten, cliënten of anderen ontzettend blij van worden.

Zelf onze software ervaren? Plan direct een online rondleiding in. En krijg een persoonlijke uitleg van jouw eigen Scienta-omgeving.

Heb je vragen? Bel ons op telefoonnummer 0341 – 700 255, stuur ons een e-mail of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.