Sociaal intranet

Vergroot de betrokkenheid

Verbind collega’s, verbeter de interne communicatie en maak van Scienta dé startpagina van jouw organisatie. Maak gemakkelijk een bedrijfswiki, kennisbank of interne nieuwsoverzichten aan. En vergroot zo ook de betrokkenheid bij kwaliteit.

30 dagen gratis proberen

Of maak een afspraak voor een online rondleiding.

Mogelijkheden

Ga verder met Scienta dan het vastleggen van processen of het beheren van documenten! Door het social intranet in Scienta maak je net die stap extra. Je betrekt jouw collega’s echt bij kwaliteitsmanagement. Doordat Scienta dé startpagina van jouw organisatie is. Maak gemakkelijk een bedrijfswiki, kennisbank of interne nieuwsoverzichten aan.

Verbind collega’s, zoek collega’s op basis van hun profielen, feliciteer ze met hun verjaardag met de verjaardagskalender van Scienta.

Download de brochure Sociaal Intranet

Dashboards en widgets

De portal is de eerste kennismaking met Scienta: dé plek waar alle informatie te vinden is. Nooit meer zoeken in onoverzichtelijke mappenstructuren, dankzij het gebruiksvriendelijke menu, de unieke zoekfunctie en de vele widgets in Scienta.

Een sociaal systeem dat medewerkers verbindt

Gebruik Scienta als kennisbank of als intranet. Verbind collega’s, deel het laatste interne nieuws en communiceer belangrijke informatie op een toegankelijk manier. En met Scienta’s geavanceerde rechtenbeheer zorg je ervoor dat iedereen alleen de voor hem relevante documenten kan raadplegen.

Alle interne bedrijfsinformatie op één plek

Bij Scienta staat gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid centraal. Daarom is Scienta aantrekkelijk ontworpen en te gebruiken door iedere medewerker, ook onderweg op tablet of mobiel. Publiceer eenvoudig documenten (‘artikelen’ in Scienta), zoals formulieren of stroomdiagrammen, en laat informatie stromen door je organisatie.

Betrekken & Verbinden

De startpagina van de organisatie

Gebruik Scienta voor meer dan alleen documentatie! Wat dacht je van een interne kennisbank, waarin medewerkers handige documenten kunnen toevoegen en kunnen raadplegen? Denk bijvoorbeeld aan interessante artikelen, onderzoeken, rapporten of verslagen. Voeg RSS-feeds toe van nieuwswebsites, zodat het laatste
nieuws altijd binnen handbereik is. Of creëer een widget met het interne bedrijfsnieuws: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk alle functionaliteiten

Het interne nieuws voor wie niets wil missen

Scienta heeft verschillende soorten widgets: kleurrijke blokken waarin documenten (‘artikelen’ in Scienta) in een lijst worden getoond. Deze artikelen kunnen procesbeschrijvingen zijn, maar net zo goed het interne nieuws.

In de Scienta Editor voeg je gemakkelijk afbeeldingen toe bij het nieuws. En Scienta heeft de optie om deze artikelen te tonen met een intro: zo creëer je in een handomdraai een eigen interne nieuwsoverzicht, te zien en te raadplegen door elke medewerker.

Een eigen huisstijl met eigen kleuren, logo en templates

Scienta is van jou en van de medewerkers. Niet meer dan logisch dus, dat je de Scienta omgeving geheel naar je eigen wensen kunt aanpassen. Allereerst is de URL van de Scienta omgeving herkenbaar: dit is uworganisatienaam.mijnscienta.nl. Bewerk het dashboard, voeg een eigen logo toe en stel de
huisstijlkleuren in die gebruikt worden in Scienta. Je kunt zelfs de Word- templates in een eigen stijl zetten, zodat artikelen uit Scienta in jouw eigen huisstijl worden geëxporteerd.

  • Gebruiksvriendelijk

  • Vergroot de toegankelijkheid

  • Verbeter de communicatie

Gebaseerd op de ISO 9001:2015 norm

Geef je kwaliteitssysteem een boost

Goede software is niets zonder goede inhoud. Daarom hebben we alvast honderden documenten, formulieren, procesbeschrijvingen en actiedocumenten voor je gemaakt in Scienta. Dit is: ideaal als basis om met kwaliteitsmanagement te starten of je huidige kwaliteitssysteem te verbeteren. En het beste van alles? Het handboek ISO 9001 en het handboek Zorg & Welzijn kosten je niets!

Gebaseerd op de ISO 9001:2015 norm
Meer dan 400 documenten
19 compleet uitgewerkte organisatieonderdelen
Toegankelijk voor de hele organisatie
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief