Sociaal intranet

Vergroot de betrokkenheid

Het Scienta sociaal intranet verbetert de betrokkenheid, verbindt collega’s en versterkt de interne communicatie. Creëer een nieuwe startpagina voor jouw organisatie. Het is de praktische bedrijfswiki, complete kennisbank en het actuele nieuwsoverzicht in één.

Of begin direct en vraag een proefaccount aan.

Wat is een sociaal intranet?

Het sociaal intranet is een systeem dat medewerkers verbindt. Zet de volgende stap om processen vast te leggen, documenten te beheren en relevante informatie aan te bieden.

Betrek collega’s bij kwaliteitsmanagement en maak het persoonlijk op basis van complete collega-profielen. Feliciteer ze met hun verjaardag en speel eenvoudig in op andere actualiteiten.

Ervaar de voordelen

Het sociaal intranet van Scienta is de nieuwe startpagina van jouw organisatie. Hier vinden medewerkers bijvoorbeeld relevante artikelen, interessante onderzoeken, belangrijke rapporten en recente verslagen. Bovendien voeg je eenvoudig RSS-feeds van websites toe, net als alle andere informatie die je beschikbaar wilt maken.

De voordelen van een sociaal intranet zijn groot. Profiteer bijvoorbeeld van:

Dashboards en widgets

Handige widgets op een overzichtelijk dashboard voorkomen onoverzichtelijke menustructuren. De portal is gebruiksvriendelijk, heeft een slimme zoekfunctie en is helemaal naar wens aan te passen.

Meer verbinding tussen medewerkers

Laat medewerkers het laatste nieuws delen op het sociaal intranet, maak communicatie makkelijker en versterk op die manier de onderlinge verbinding. Met geavanceerd rechtenbeheer regel je bovendien eenvoudig wie welke documenten kan inzien.

Alle interne bedrijfsinformatie op één plek

Dankzij het sociaal intranet van Scienta staat alle interne bedrijfsinformatie voortaan op één plek. Medewerkers kunnen de informatie zowel op een desktop, laptop, tablet als mobiele telefoon raadplegen.

Betrekken & Verbinden

Sociaal intranet

Scienta is een sociaal intranet. Dat betekent dat medewerkers hier al het nieuws en alle belangrijke berichten vinden. Bovendien heeft de portal natuurlijk de eigen huisstijl en eigen kleuren. Medewerkers kunnen makkelijker contact met elkaar opnemen en informatie uitwisselen.

Het sociale karakter vergroot de ervaren verbondenheid. Ondertussen draagt Scienta op basis van de ISO 9001:2015-norm bij aan beter kwaliteitsmanagement. Biedt medewerkers een gebruiksvriendelijk dashboard met handige widgets. Met Scienta wordt het leuk om alle documenten, gegevens en informatie op een overzichtelijke manier beschikbaar te maken voor iedereen waarvoor dit belangrijk is.

Zelf onze software ervaren? Plan direct een online rondleiding in. En krijg een persoonlijke uitleg van jouw eigen Scienta-omgeving.

Heb je vragen? Bel ons op telefoonnummer 0341 – 700 255, stuur ons een e-mail of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.

“Nu we Scienta ook als intranet gebruiken, hebben we meer synergie”

Hilde van Turennout, Communicatiemanager bij BarentsKrans