Procesmanagement

Vergroot de betrokkenheid

Hoe krijg je zoveel mogelijk medewerkers mee om processen te verbeteren? Scienta maakt procesmanagement toegankelijk. Onze software heeft een sterke sociale basis. Bovendien helpen we de procesmanagement modellen eenvoudig toe te passen, op een manier die medewerkers onderling verbindt.

Wij helpen om bedrijfsprocessen te identificeren, ontwerpen, in te richten en die te implementeren. Dus zoek je een manier om de processen uit te voeren, te beheren, beheersen, analyseren en verbeteren? Het kan allemaal met Scienta. Dankzij Scienta vind je alle informatie op één plek, zonder gedoe.

Plan een persoonlijke online rondleiding

Of begin direct en vraag een proefaccount aan.

Betrekken & Verbinden

Procesmanagement software

Onze procesmanagement software combineert kwaliteitsmanagement, een sociaal intranet en formulieren.

Met die combinatie helpen we organisaties binnen branches zoals de financiële administratie, verzekeringen, productie, transport, overheden en de zorg hun processen overzichtelijker te maken. Wij bieden gebruiksvriendelijke oplossingen, waar geen lange training of dure consultancy voor nodig is. Tegelijkertijd zorgen we voor gratis ondersteuning en zit onze software boordevol handige functionaliteiten.

Toegankelijk en krachtig

Vergeet de ingewikkelde procesmanagement modellen, die alleen de duurste consultants kunnen doorgronden. In plaats daarvan maken we het management van processen toegankelijk en eenvoudig.

Uiteraard is onze software net zo krachtig als de ingewikkelde modellen. We gaan daar namelijk niet aan voorbij, we hebben ze slechts toegankelijker gemaakt. Dat betekent dat iedereen ermee aan de slag kan.

Gebruik Scienta als een sociaal intranet, benut onze praktische formulieren en zorg binnen de gehele organisatie voor beter kwaliteitsmanagement. Dat zijn de belangrijkste voordelen van ons procesmanagement.

Procesmanagement

Wij geloven in gebruiksvriendelijke software, ook voor het management van processen. Door het laagdrempelig en leuk te maken krijg je eenvoudig meer medewerkers aan boord.

En kom je er zelf toch niet helemaal uit met het procesmanagement of onze specifieke oplossingen? Dankzij een uitgebreide handleiding en de persoonlijke support sta je er nooit alleen voor. Sterker nog, jij en de andere medewerkers kunnen gratis trainingen doen om alle functionaliteiten te leren kennen.

Zelf onze software ervaren? Plan direct een online rondleiding in. En krijg een persoonlijke uitleg van jouw eigen Scienta-omgeving.

Heb je vragen? Bel ons op telefoonnummer 0341 – 700 255, stuur ons een e-mail of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.