Kwaliteitsmanagement

Alle kennis op één plek, zonder gedoe

  • Gebruiksvriendelijk, zonder lange trainingen

  • Alle documenten op één plek, met sociaal intranet

  • Kwaliteitsmanagement software vanaf €10,70 p.p.

Scienta is geschikt voor elke type organisatie, in elke branche en voor elk informatie vraagstuk.

Jouw gratis demo-omgeving binnen 5 minuten

Géén betaalgegevens nodig, 30 dagen vrijblijvend proberen.

Liever dat iemand meekijkt? Vraag een rondleiding aan.

Bureau met laptop met het artikeloverzicht in Scienta

6.000 organisaties

Vertrouwen op Scienta
Van klein tot groot, Scienta wordt gebruikt door ruim 6.000 organisaties

Beoordeling van 8,5

Wij zijn trots op onze klantenservice
Onze klanten geven Scienta gemiddeld een 8,5 vanwege onze dienstverlening

Geen uitdaging te groot

Onze oplossing schaalt met je mee

We zijn actief van zorg, overheid tot zakelijke dienstverlening en MKB

De 5 grote voordelen van Scienta

Scienta is de centrale, digitale plek waar kennis van mensen samenkomt. Scienta helpt iedereen in je organisatie om effectiever te werken en kennis actief te benutten. Gebruik maken van de collectieve intelligentie van de organisatie noemen we dat. Bekijk de video (3:47) hieronder waarom.

Start vandaag nog jouw 30 dagen proefaccount

Waarom al meer dan 6000 organisaties Scienta gebruiken

Kwaliteitsmanagement

Bij Scienta ligt de focus niet alleen ligt op vastleggen en controleren, maar op delen en verbinden.

  • Eenvoudig in gebruik en beheer

  • Vergroot het kwaliteitsbewustzijn

  • De zoekmachine is fantastisch

Sociaal intranet

Verbind collega’s, verbeter de interne communicatie en maak Scienta dé startpagina van jullie organisatie.

  • Startpagina van jullie organisatie

  • Je eigen huisstijl

  • Kleurrijke widgets

Een nieuwe aanpak

Scienta is gemaakt om medewerkers te betrekken bij kwaliteit en alles wat daar mee te maken heeft. Deel informatie en kennis met alle medewerkers, voer op een ontspannen manier audits uit en beheer eenvoudig je kwaliteitsdocumentatie.

Download de brochure Kwaliteitsmanagement

Krijg overzicht. Bespaar tijd. Vind wat je zoekt.

Met Scienta creëer je overzicht en stabiliteit in de organisatie. Door de processen te beschrijven en werkwijzen te documenteren, weet iedereen precies hoe de zaken verlopen in de organisatie. Of het nu gaat om procesbeschrijvingen, werkinstructies, handboeken of andere informatie zoals het interne nieuws, notulen of presentaties: met Scienta heb je al je interne bedrijfsinformatie en kennis op één plek.

Vergroot het kwaliteitsbewustzijn.

Scienta is de verbindende schakel in het kwaliteitssysteem. Scienta is kleurrijk, gebruiksvriendelijk, intuïtief ontworpen en geschikt voor iedere organisatie, in elke branche. Scienta is geschikt voor mobiel en tablets, zodat medewerkers onderweg ook toegang hebben tot relevante informatie. Zo betrek je de medewerkers – van werkvloer tot management – actief in het kwaliteitssysteem.

Levendige documentatie dankzij onze workflow.

Documenten door één of drie verschillende medewerkers goed laten keuren? Dat kan. Drie verschillende documenten afzonderlijk verplicht laten lezen door zes medewerkers vóór de volgende vergadering en waarbij drie medewerkers verplicht een opmerking moeten geven? Natuurlijk, geen probleem, dankzij de slimme workflow van Scienta.

Continu blijven verbeteren.

Als beheerder kun je niet alleen medewerkers een taak geven om documenten te behandelen, medewerkers kunnen zélf ook meeschrijven in Scienta. Dit kan door middel van wijzigingsvoorstellen: input van medewerkers die je direct in Scienta kunt verwerken.

En door middel van een geavanceerd rechtenbeheer zorg je ervoor dat iedereen alleen de voor hun relevante documenten kan raadplegen.

Altijd actuele documenten.

Geen verschillende versies meer, maar altijd de laatste versie van een document. Scienta regelt dit geheel automatisch. Ook handig: alle wijzigingen worden bijgehouden door Scienta, inclusief versienummers. Iedereen ziet met één druk op de knop precies wat er is veranderd in een artikel, en alle revisies blijven beschikbaar.

Zo kun je altijd opzoeken hoe documenten in de loop der tijd zijn veranderd (ideaal voor audits)!

Krachtige manieren om te zoeken.

Scienta heeft een fantastische zoekfunctie (zeggen niet alleen wij, maar ook onze klanten), een handige menustructuur en de mogelijkheid om documenten te labelen met tags. Documenten met hetzelfde onderwerp bundel je zo op een handige manier bij elkaar en behoudt je het overzicht.

Dus nooit meer zoeken in onoverzichtelijke mappenstructuren, dankzij het gebruiksvriendelijke menu, de unieke zoekfunctie en de vele widgets in Scienta.

Wijzigingsvoorstel in Scienta op een laptop
Krachtige Scienta Editor

Voor elk type document & documentatie

Scienta heeft een eigen krachtige editor voor teksten, stroomdiagrammen en formulieren. En ook andere bestanden kun je eenvoudig toevoegen. Of het nu gaat om Word-, PDF- of PowerPointdocumenten: alles kun je in Scienta opslaan, beheren en terugvinden. Uitermate geschikt voor documentatie in het kader van certificering of procesmanagement, maar ook voor Enterprise Content Management (ECM) of documentmanagement. Geen losse documenten meer op schijven, in de kast of in ontoegankelijke systemen, maar één digitale omgeving voor je kennis in je organisatie!

Bekijk alle functionaliteiten

Alles op één plek. Zonder gedoe.

Scienta heeft één portal waarop alles gepubliceerd wordt. Zo hoef je nooit meer te zoeken in verschillende systemen naar de juiste informatie. Of het nu gaat om procesbeschrijvingen, werkinstructies, handboeken of andere informatie zoals het interne nieuws, notulen of presentaties: met Scienta heb je al je kennis en interne bedrijfsinformatie op één plek.

Scienta is er voor iedere organisatie: ongeacht de grootte, de branche of met welk informatieprobleem je te maken hebt. Maar beslis vooral zelf: probeer Scienta 30 dagen gratis of bekijk onze klantverhalen.

Een artikel in Scienta op een tablet
Artikel in Scienta op een iPhone
Gebaseerd op de ISO 9001:2015 norm

Geef je kwaliteitssysteem een boost

Goede software is niets zonder goede inhoud. Daarom hebben we alvast honderden documenten, formulieren, procesbeschrijvingen en actiedocumenten voor je gemaakt in Scienta. Dit is: ideaal als basis om met kwaliteitsmanagement te starten of je huidige kwaliteitssysteem te verbeteren. En het beste van alles? Het handboek ISO 9001 en het handboek Zorg & Welzijn kosten je niets!

Gebaseerd op de ISO 9001:2015 norm
Meer dan 400 documenten
19 compleet uitgewerkte organisatieonderdelen
Toegankelijk voor de hele organisatie

“Scienta is gebruiksvriendelijk en goed te beheren. Het maakt onze complexe organisatie werkbaar. Omdat alles in de cloud staat kunnen collega’s altijd overal werken. Met de zekerheid dat ze over de laatste versie van een document beschikken.”

Jan van de Ruitenbeek, Kwaliteitscoördinator bij IMNederland

lees de volledige case
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief