Functionaliteiten

Krachtig, modern en praktisch

Scienta combineert krachtige functionaliteiten, een moderne vormgeving en praktische oplossingen. Ervaar online software voor kwaliteitsmanagement, een sociaal intranet én formulieren.

En het beste van alles? Scienta is bijzonder gebruiksvriendelijk en toegankelijk, zodat alle medewerkers ermee kunnen werken. Zonder gedoe, en zonder dure consultants of ingewikkelde en lange trainingen.

Tip: en kom je er zelf toch niet helemaal uit met alle functionaliteiten? Dan is er ondersteuning beschikbaar. Helemaal gratis natuurlijk.

Of begin direct en vraag een proefaccount aan.

Mogelijkheden

Scienta biedt tal van mogelijkheden en functionaliteiten. In de uitgebreide handleiding, op Youtube, in de instructievideo’s en in de trainingen vertellen we daar graag alles over.

Ondanks alle mogelijkheden met Scienta is de software voor het vastleggen van werkprocessen nooit ingewikkeld. We houden het eenvoudig, laagdrempelig en daardoor bijzonder gebruiksvriendelijk.

Kwaliteitsmanagement

Scienta is een toegankelijke en gebruiksvriendelijke oplossing voor kwaliteitsmanagement. Wij helpen bij het vastleggen, controleren, delen én verbinden.

Vergroot het kwaliteitsbewustzijn bij alle medewerkers met onze software.

Uitgelicht
  • Eenvoudig in gebruik en beheer

  • Vergroot het kwaliteitsbewustzijn

  • De zoekmachine is fantastisch

Sociaal intranet

Met het sociaal intranet doet Scienta meer dan kwaliteitsmanagement alleen.

De software verbindt collega’s, verbetert de interne communicatie en creëert dé nieuwe startpagina van jouw organisatie.

Uitgelicht
  • Startpagina van jullie organisatie

  • Je eigen huisstijl

  • Kleurrijke widgets

Formulieren

Krachtige formulieren en slimme tools voor opvolging daarvan maken het makkelijker om processen te meten, te controleren en te analyseren.

Bovendien helpt Scienta feedback te verzamelen en daardoor steeds verder te verbeteren.

Uitgelicht
  • Beter incidenten melden

  • Voor planning en controle

  • Leren en onderzoeken

Functionaliteiten

Software ingewikkeld? Niet bij ons. Beloofd.

Scienta biedt tal van functionaliteiten voor werkprocessen, kwaliteitsmanagement en als sociaal intranet. Wij helpen alle bedrijfsinformatie op één plek te verzamelen, helemaal zonder gedoe. De software werkt gebruiksvriendelijk en toegankelijk, zodat alle medewerkers daar zonder problemen mee aan de slag kunnen.

Sterker nog, het laagdrempelige karakter in de eigen huisstijlkleuren nodigt uit om ermee aan de slag te gaan. Dat verbetert de onderlinge verbondenheid én het kwaliteitsbewustzijn. Medewerkers gaan daardoor met steeds meer van de functionaliteiten aan de slag en krijgen op die manier uiteindelijk alles onder de knie.

Zelf onze software ervaren? Plan direct een online rondleiding in. En krijg een persoonlijke uitleg van jouw eigen Scienta-omgeving.

Heb je vragen? Bel ons op telefoonnummer 0341 – 700 255, stuur ons een e-mail of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.

Foto van Annemieke Navis, kwaliteitsmanager bij Zorggroep Achterhoek

“De wijzigingsvoorstellen maken mijn werk voor 80% makkelijker”

Annemieke Navis, Kwaliteitsmanager bij Zorggroep Achterhoek