Formulieren

Blijf in controle

Komt er ook zo veel op je af? Staan zaken als incident- en klachtenmanagement hoog op het prioriteitenlijstje. Maar houd ook het slim omgaan met risico’s en kansen, registratie, compliance en integraal auditen je bezig?

Met de formulieren in Scienta komt er overzicht en grip.

Maak een afspraak voor een online rondleiding

Of begin direct en vraag een proefaccount aan.

Persoon die een tablet vasthoud met een Scienta formulier erop.

Mogelijkheden

Of je nu meldingen wil doen, incidenten of klachten wil registreren, audits wil uitvoeren of gewoon enquête onder je medewerkers wilt houden: de formulieren in Scienta zijn er voor geschikt.

Download de brochure formulieren

Flexibele opzet

Als organisatie moet je veel dingen registreren, bijvoorbeeld in het kader van inspecties, incidenten, afwijkingen of klachten. In Scienta creëer je eenvoudig een eigen formulier, die door slimme instelbare workflow op het juiste moment bij de juiste persoon uitkomt. Formulieren brengen zo de noodzakelijke grip en rust in jouw organisatie.

Formulieren zien er toegankelijk uit, zijn altijd actueel, vindbaar en voor iedereen duidelijk.

Slimme workflow

De vragen, volgorde, afhankelijkheden en instellingen bepaal je helemaal zelf. Verplicht iemand een formulier laten invullen? Of een tussentijdse check laten
uitvoeren op een formulier? Het kan, de mogelijkheden die Scienta biedt zijn niet alleen ontzettend sterk en veelzijdig, maar ook intuïtief opgezet.

Je bepaalt zelf hoe een formulier door de organisatie stroomt. Stuur formulieren naar functionarissen op basis van eerder ingevulde antwoorden of laat medewerkers zelf kiezen naar wie een ingevuld formulier toe moet.

40+ standaard formulieren

Op basis van klantonderzoek hebben we 46 kant-en-klare formulieren gemaakt. Klaar om direct gebruikt te worden of aan te passen naar jouw situatie. Zo hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heb je een goede basis om aan de slag te gaan met formulieren. Denk aan het melden van incidenten, een calamiteitenformulier, een evaluatieformulier voor een medewerker, een ideeën box voor een teamuitje of een formulier voor een interne audit. Bekijk hier alle beschikbare formulieren.

Leren en onderzoeken

Of je nu de tevredenheid van klanten wilt meten, de mening van de medewerkers wilt weten over een nieuw systeem of leveranciers wil beoordelen: voor al deze onderzoeken heb je formulieren in Scienta nodig.

En waarom een ander beoordelen als diegene dat zelf ook kan doen? Self-assesments zijn een opkomende manier van managen en kan goed gebruikt worden binnen interne audits, functioneringsgesprekken of e-learning.

Scienta formulier op een iPhone
Incidentmanagement

Beter incidenten melden.

Als er een incident gebeurt, is het van cruciaal belang dat er snel gehandeld wordt. Dit lukt alleen als de noodzakelijke informatie snel op de juiste plek terecht komt.

Dankzij formulieren in Scienta kan de juiste persoon snel incidenten, bijvoorbeeld een datalek, melden, registeren en opvolgen.

Bekijk alle functionaliteiten

Kortom: voor planning en control…

Een formulier in Scienta is een praktisch instrument om informatie en data uit de organisatie te halen. Of het nu gaat om de prestatie van de processen, klanttevredenheid, incidenten of informatie over medewerkers, met formulieren houd je de vinger aan de pols van de organisatie.

….maar ook voor klankborden en inspiratie

Toch is niet alles te controleren en te plannen. Formulieren en vooral de inzichten uit formulieren, zorgen niet alleen voor informatie voor managers, maar juist voor informatie om goed te managen.

Scienta getekend proces op een tablet

In synergie met uw documentatie

In Scienta plaats je al je documentatie: van interne procedures tot aan het laatste bedrijfsnieuws. Formulieren zijn hier een krachtige aanvulling op: medewerkers kunnen direct van een werkinstructie naar het bijbehorende formulier klikken en natuurlijk ook andersom. Dankzij formulieren in Scienta heb je een krachtige
managementtool dat je helpt in control te zijn.

  • Blijf in control

  • 1 op 1 gekoppeld met je documentatie

  • Gebruiksvriendelijk

Foto van Eddy de Bruin, directielid van Curess

“Nu integreren we onze werkprocessen in Scienta. Ook dat is kwaliteit voor mij. Dat mensen de processen niet alleen kennen, maar dat ze ook geautomatiseerd worden. Als er dan een formulier wordt ingevuld, dan komt het automatisch bij de juiste personen terecht en daarmee voorkom je fouten.”

Eddy de Bruin, Directielid van Curess

lees de volledige case
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief