Formulieren

Blijf in controle

Hoe houd je grip op incidenten, klachtenmanagement en op al het andere wat er op je afkomt? Risico’s, kansen, registraties en compliance: ze vragen stuk voor stuk steeds meer aandacht.

Met de formulieren van Scienta creëer je overzicht en grip. Je bent en blijft volledig in controle, dankzij onze formulieren die op een bijzonder gebruiksvriendelijke manier werken. Wij maken het versiebeheer van documenten en andere functionaliteiten van onze software laagdrempelig en toegankelijk voor alle medewerkers.

Of begin direct en vraag een proefaccount aan.

De voordelen van formulieren

Voor meldingen, bij incidenten en bij eventuele klachten vormen onze formulieren de krachtige oplossing die je zoekt. Dus wil je die registreren, wil je audits uitvoeren of gewoon een enquête houden? Het kan allemaal met Scienta en de voordelen van onze formulieren:

Flexibele opzet

Scienta helpt je inspecties, incidenten, afwijkingen en bijvoorbeeld klachten te registreren. De slimme en instelbare workflow garandeert dat de informatie snel bij de juiste persoon terechtkomt.

Slimme workflow

Jij bepaalt de vragen, de volgorde, afhankelijkheden en instellingen. De slimme workflow zorgt er vervolgens voor dat het formulier op de juiste manier door de organisatie stroomt.

50+ standaard formulieren

Dankzij tal van standaardformulieren kun je meteen van start. Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. In plaats daarvan hebben wij het meeste werk alvast voor je gedaan. Bekijk hier alle beschikbare formulieren.

Leren en onderzoeken

Of je nu de tevredenheid van klanten wilt meten, de mening van de medewerkers wilt weten over een nieuw systeem of leveranciers wil beoordelen: voor al deze onderzoeken heb je formulieren in Scienta nodig.

Gebruiksvriendelijke formulieren

Ons gebruiksvriendelijke formulieren helpen bijvoorbeeld om incidenten beter te melden. Na een incident kunnen medewerkers snel handelen, omdat de noodzakelijke informatie snel op de juiste plek terechtkomt. Dus ontstaat er een datalek? Dankzij Scienta lukt het de juiste persoon veel sneller om dit te melden, registreren en opvolgen. 

Uiteraard biedt Scienta veel meer mogelijkheden. Onze gebruiksvriendelijke software zorgt voor planning en controle.

De juiste workflow

Scienta is zowel kwaliteitsmanagement software als nog veel meer. Dat maakt het makkelijk om er de belangrijke formulieren mee aan te maken. Bovendien helpt onze software die formulieren op te laten volgen en op de juiste plek in de organisatie terecht te laten komen. Daarmee nemen we zoveel mogelijk gedoe weg, om ervoor te zorgen dat alles uitstekend geregeld is.

Zelf onze software ervaren? Plan direct een online rondleiding in. En krijg een persoonlijke uitleg van jouw eigen Scienta-omgeving.

Heb je vragen? Bel ons op telefoonnummer 0341 – 700 255, stuur ons een e-mail of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.

Beter incidenten melden

Onze software voor formulieren heeft gewoon de eigen huisstijl en kleuren zoals je die kent van jouw organisatie. Dat betekent dat medewerkers er meteen soepel mee kunnen werken en zich vertrouwd voelen met alle verschillende mogelijkheden.

Incidentenmanagement, klachtenmanagement en bijvoorbeeld de werkwijze rondom risico’s en kansen verloopt een stuk soepeler. Wij zorgen er met onze software voor dat medewerkers er makkelijk mee kunnen werken, dat ze de mogelijkheden benutten en bovendien meer bewust worden van het belang van kwaliteitsmanagement.

Met het sociaal intranet heeft Scienta meer te bieden dan alleen de formulieren. Wij integreren de formulieren, kwaliteitsmanagement en een sociaal intranet tot één gebruiksvriendelijke toepassing. Dat draagt ondertussen bij aan de enthousiaste omarming door alle medewerkers. 

Persoon die een tablet vasthoud met een Scienta formulier erop.
Foto van Eddy de Bruin, directielid van Curess

“Nu integreren we onze werkprocessen in Scienta. Ook dat is kwaliteit voor mij. Dat mensen de processen niet alleen kennen, maar dat ze ook geautomatiseerd worden. Als er dan een formulier wordt ingevuld, dan komt het automatisch bij de juiste personen terecht en daarmee voorkom je fouten.”

Eddy de Bruin, Directielid van Curess