Met de laatste release van Scienta heb je meerdere, nieuwe widgets tot je beschikking en kun je rechten instellen op verschillende dashboards. Lees in deze blog alles over de vernieuwingen in Scienta.

Rechten op dashboards

Het was sinds kort al mogelijk om verschillende dashboards te maken. Vanaf nu is het ook mogelijk om leesrechten in te stellen op deze dashboards. Het portal dashboard is voor elke groep zichtbaar. Voor de dashboards die je zelf toevoegt, kun je per dashboard instellen voor welke groep(en) het dashboard zichtbaar is.

Widget met werkjubilea

Leer je collega’s nog beter kennen met widget voor werkjubliea. We hebben de verjaardagenwidget omgevormd tot ‘verjaardagen en werkjubliea-widget’, waardoor je nu niet alleen verjaardagen ziet, maar ook werkjubilea. Twee widgets maken voor zowel verjaardagen en werkjubilea? Ook dat is mogelijk, want je kunt zelf instellen wat je toont en wat niet.

Widget met zelfgekozen artikelen

Vanaf nu is het mogelijk om zelf een widget te maken met zelfgekozen artikelen. In deze widget kun je een aantal artikelen selecteren, die vervolgens op het dashboard worden getoond.

Andere kleine verbeteringen en oplossingen

In deze update hebben we ook een heel aantal andere zaken meegenomen. Benieuwd welke dat zijn? Je leest de volledige releasenotes in onze handleiding.

Goed van start gaan met Scienta? 

Meld je dan aan voor één onze gratis online trainingen. Van beginner tot aan vergevorderd: voor iedereen valt er wat te leren over Scienta. ► Bekijk de datums op deze pagina.