Op dinsdag 19 november 2019 organiseren wij onze allereerste Scienta-klantendag!

Leer en praat op deze dag met anderen over Scienta, wissel je kennis en ideeën uit, ontmoet andere gebruikers en maak kennis met het team achter Scienta. We ontwikkelen op dit moment het programma, waarin we een goede balans willen aanbieden tussen strategische en praktische sessies.

Deze dag is gratis voor onze klanten. Wel zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus je kunt nu alvast een plek reserveren. Hoe je dat doet, lees je onderaan deze blog. We zien je graag de 19e!

Wat kun je verwachten op onze klantendag?

Allereerst nemen we je mee in de toekomst van Scienta. Waar gaat Scienta naar toe? Welke functionaliteiten gaan er in Scienta komen? En misschien nog wel belangrijker: waarom helpen juist deze functionaliteiten jouw organisatie de uitdagingen van morgen op te lossen?

Wie de problemen van morgen wil oplossen, moet vandaag al starten. Daarom organiseren we ook, samen met klanten, praktische en inspirerende workshops. Je leert hoe diverse organisaties Scienta inzetten, welke tips zij hebben en welke tactieken zij gebruiken.

Verwacht dus een inspiratievolle dag, waarbij je niet alleen leert hoe je Scienta vandaag goed kunt inzetten, maar ook nog de jaren erna.

Praktische informatie

Datum en tijd

Zet het alvast in je agenda: we zien je graag op dinsdag 19 november 2019. De klantendag begint om 9:30 uur en eindigt om 16:00 uur, met een aansluitende borrel.

Locatie

We hebben gekozen voor het Hart van Holland in Nijkerk als locatie voor onze klantendag. Een mooie evenementenlocatie die service en gastvrijheid net zo belangrijk vinden als wijzelf.

Het programma

Reinder Repko – oprichter en directeur van Scienta

10:00 – 11:00

Het is één van de meest gestelde vragen aan ons: waar gaat Scienta naar toe? 

Oprichter en directeur van Scienta, Reinder Repko, opent de dag met het beantwoorden van deze vraag. Welke functionaliteiten komen in Scienta, en, belangrijker nog, waarom helpen juist deze functionaliteiten jouw organisatie de uitdagingen van morgen op te lossen?

Klantworkshops, presentaties en brainstorms

11:00 – 15:00

Daarna gaan we aan de slag. In onze parallelsessies leer je meer over hoe diverse klanten Scienta inzetten. Welke ervaringen, leermomenten en tips hebben zij? Ook geven we verdiepende workshops en brainstormsessies over (nieuwe) functionaliteiten van Scienta. 

Natuurlijk is er om 12:00 uur tijd voor een lekkere lunch, kun je het team achter Scienta ontmoeten en kennismaken met andere gebruikers van Scienta.

Melvin Redeker – Avonturier en spreker

15:15 – 16:00

Melvin Redeker is avonturier met meer dan 25 jaar ervaring met gewaagde expedities op de grens van zijn moed. Met zijn expedities, levenservaring en verhalen inspireert Melvin je anders naar de wereld te kijken en het beste uit jezelf te halen. 

Uit zijn ervaringen destilleert Melvin waardevolle en doorleefde inzichten over succesvol samenwerken, het leveren van topprestaties, het creëren van vertrouwen, leiderschap en het omgaan met veranderingsprocessen in een wereld die razendsnel verandert.

Aanmelden

Heb je al een plek gereserveerd? Dan hoef je voor nu niets te doen.

Medio september maken we het volledige programma bekend en kun je je inschrijven voor de parallelsessies.

Heb je nog niet je plek gereserveerd? Doe dit dat dan snel, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Verzeker jezelf van een ticket voor onze klantendag en reserveer je plek!