Scienta 5.0, met de nieuwe functionaliteit om formulieren te maken, is voor iedereen beschikbaar vanaf maandag 11 juni om 12:00 uur!

We kondigen de bètarelease van Scienta 5.0 afgelopen maart al aan (lees meer daarover in deze blog). Ons enthousiaste testpanel heeft formulieren uitgebreid in de praktijk beoordeeld en dankzij hun feedback zijn de formulieren in Scienta nu klaar voor al onze klanten. Testpanel: nogmaals bedankt!

Wat zijn formulieren in Scienta?

Met formulieren in Scienta zorgt u voor de noodzakelijke tooling om waardevolle informatie en data uit uw organisatie te halen. Formulieren helpen u om processen te meten, te controleren en te analyseren, maar ook om open feedback te verzamelen en continu te verbeteren.

Want of het nu gaat om aanvragen, het doen van interne audits, het melden van incidenten, het meten van tevredenheid of het bestellen van broodjes van de lokale bakker: u bepaalt zélf welke formulieren u maakt, hoe u ze opstelt en voor welk doeleinde.

Lees in onze nieuwe brochure alles wat u moet weten over formulieren in Scienta.

(De tekst gaat verder onder de widget)

Formulier

Zo zien formulieren er in Scienta uit!

Formulier invullen

Scienta houdt bij of u al bent begonnen in een formulier. Zo kunt u makkelijk verder gaan waar u gebleven was.

Velden

Maak gemakkelijk verschillende velden aan

Condities

Laat vragen wel of niet zien op basis van geavanceerde condities

Fases

Laat uw formulier door verschillende fases gaan: bepaal zelf waar en wanneer het formulier ergens naar toe moet

Formulier einde

Formulieren in Scienta kennen een geavanceerde manier van gebruikers op de hoogte houden van de resultaten

Ingevoerde data

Data uit formulieren zijn te zien in het datascherm van het formulier

Gebruikers

Zie wie wanneer een formulier heeft ingevuld

Praktische informatie

Formulieren in Scienta 5.0 zijn vanaf maandag 11 juni om 12:00 uur beschikbaar voor al onze klanten. U hoeft hier niets voor te doen. Ook kunt u gebruik blijven maken van Scienta: we versturen een bericht uit Scienta als u gebruik kunt maken van formulieren. Als u niet de extra licentie voor formulieren aanschaft, kunt u gebruik maken van 3 gratis formulieren (lees hier meer over de licentie van formulieren).

U gaat goed op weg met het maken van nieuwe formulieren.

Na 11 juni helpen we u goed op weg met het maken van formulieren. We updaten onze handleiding as we speak zodat u alle benodigde informatie heeft om goed van start te gaan. Ook geven we u praktische opdrachten mee per e-mail zodat u snel bekend raakt met formulieren in Scienta. Houd onze handleiding dus goed in te gaten!

Helemaal goed van start gaan? Meld u aan voor onze gratis Scienta Summerclasses!

In de maanden juni en juli organiseren we gratis summerclasses bij ons op kantoor in Harderwijk. In deze training leren we u alles over formulieren, hoe u formulieren in uw organisatie kunt inzetten en beantwoorden we al uw verdere vragen over Scienta.

Om u persoonlijk te kunnen helpen, houden we de groepen graag klein met een maximum van 10 personen. Meld u snel aan, want vol = vol!

Meld u aan voor gratis de Scienta Summer Classes

Nieuwe module, nieuwe prijzen

Formulieren verschuift de focus van Scienta van alleen raadplegen, naar ook het uitvoeren en registreren in uw organisatie. U beschrijft bijvoorbeeld niet alleen een incidentenprocedure, u kunt incidenten ook melden en registreren in Scienta.

Scienta wordt hierdoor een wezenlijk ander product dan het Scienta dat u een paar jaar geleden heeft gekocht. Vandaar dat we de beslissing hebben genomen om hiervoor extra licentiekosten te rekenen.

Toch begrijpen we dat u formulieren in Scienta eerst wilt proberen.

Daarom geven we iedereen met een Scienta Start of Premium licentie vanaf maandag 11 juni 2018 gratis de mogelijkheid tot het maken van drie formulieren.

Wilt u gebruik maken van meer dan 3 formulieren?

Dan neemt u de extra licentie voor formulieren af. Hiervoor heeft u wél een Scienta Premium licentie nodig: klanten met een Start-licentie kunnen direct upgraden naar Scienta Premium, inclusief formulieren.

Wilt u meer informatie ontvangen over de kosten voor formulieren? Klik dan op onderstaande button.

Meer informatie over de uitgebreide licentie

En verder…

Natuurlijk blijven we niet stilstaan met formulieren: de huidige opzet is slechts het begin. We hebben onze roadmap van Scienta bijgewerkt, dus lees die vooral door om te zien waar we met Scienta verder heen gaan.

Vragen, opmerkingen, complimenten of feedback op formulieren en Scienta 5.0? Neem contact met ons op of stuur een e-mail naar info@scienta.nl.