Eenvoudige en heldere prijzen

  • Kosteloos proberen

  • Stopt automatisch

  • Geheel vrijblijvend

Scienta is geschikt voor iedere organisatie

Kies het aantal medewerkers

Start 30 dagen demo
Veel gestelde vragen

FAQ

Krijg ik alle functionaliteiten van Scienta?

Ja, Scienta is één systeem die kwaliteitsmanagement, sociaal intranet en formulieren met elkaar combineert. Wij geloven dat je software volledig moet kunnen gebruiken. En gebruik je een onderdeel niet, dan zet je het zelf eenvoudig uit.

Welke kosten kan ik verwachten?

De 30 dagen demo van Scienta is altijd gratis en stopt automatisch. Wil je Scienta blijven gebruiken, dan betaal je alleen voor de software (zie hierboven de prijzen). Onze software is gebruiksvriendelijk, dus waarom zou je extra kosten moeten maken om met Scienta te kunnen werken.

Hoe begin ik met Scienta?

Uiteraard helpen wij je op weg. Samen bekijken we wat er nodig is om alles uit Scienta te halen. Waarbij we de nadruk leggen op hoe Scienta gebruikt wordt en hoe je iedereen enthousiast maakt voor Scienta. Om zo het maximale uit Scienta te halen!

Biedt Scienta nog extra ondersteuning aan?

Kom je er toch niet helemaal uit, dan helpt onze afdeling Customer Succes je altijd gratis of je volgt (en dat mag ook samen met je team) een gratis training online of bij ons op kantoor. En we bieden natuurlijk gratis telefonische support. Kijk ook eens in onze uitgebreide online handleiding.

Hoe zit het met de veiligheid van Scienta? Waar wordt mijn data bijvoorbeeld opgeslagen?

Voor alle vragen over de veiligheid en de betrouwbaarheid van Scienta verwijzen we je naar deze pagina.

Scienta voor start-ups

Als je voor een startup werkt, kom je mogelijk in aanmerking voor een korting van maximaal 90% via het programma Scienta voor Startups. Neem voor vragen contact met ons op.

Kan ik ook een rondleiding krijgen van Scienta?

Dat kan zeker! Klik hier om een afspraak te maken.