Partner worden

Waarom partner worden van Scienta?

Werk met ons samen om je klanten zo goed mogelijk te bedienen. Onze content partners gebruiken Scienta om hun kennis, bijvoorbeeld handboeken, aan klanten aan te bieden. Onze businesspartners gebruiken Scienta om op hun expertisegebied klanten te helpen, bijvoorbeeld bij het inrichten van een ISO kwaliteitssysteem. En met onze software partners werken wij samen om te koppelen met andere systemen, of bijvoorbeeld door Scienta als white label in te zetten.

Contact opnemen

Onze partner mogelijkheden

Wil je meer weten over ons partnerprogramma? Neem dan contact op via sales@scienta.nl.

Download brochure

Content Partner

Jij bent expert op jouw vakgebied. Je helpt je klanten écht beter worden met jouw handboeken en advies. Met Scienta verkoop je abonnementen op jouw handboek, en kan je jouw klanten sneller, beter en efficiënter helpen. Hiermee heb je tijd over voor wat echt waarde toevoegt.

Scienta helpt jou bij:

 • Abonnementen creëren
 • Echt waarde toevoegen
 • Jouw klanten snel informeren
Meer informatie

Business Partner

Wat jij doet is altijd maatwerk. Als consultant adviseer je klanten, en helpt ze om klaar te zijn voor de toekomst. Hierbij wil je verder gaan dan alleen jouw advies. Je wilt ook dat je klant dit advies in de praktijk kan brengen en kan zorgen dat het gaat leven binnen de organisatie.

Maak impact met:

 • Eén onderhoudsvrij systeem
 • Kwaliteit altijd up-to-date
 • Een professionele uitstraling
Meer informatie

Software Leverancier

Als software leverancier ben je altijd bezig met een zo goed mogelijk product neer te zetten voor jouw klanten. Wij denken graag met je mee om te koppelen met Scienta, Scienta te integreren in jouw applicatie, of om Scienta (bijvoorbeeld onder white label) aan te bieden.

Wij zijn jouw ideale partner voor:

 • Integratie met andere systemen
 • Uitbreiding van je diensten
 • Koppelingen met jouw systeem
Meer informatie
Meerwaarde

Online platform

Wij ontwikkelden Scienta Publisher, een online platform waarmee je jouw klanten/leden in een abonnements- of licentievorm eenvoudig kunt bedienen. Via Scienta Publisher deel je in een handomdraai al je kennis en documenten met ál je klanten. Of met specifieke klantgroepen ook dat is mogelijk. Bovendien creëer je met Scienta Publisher een win-winsituatie voor jou en de klant.

Elke klant heeft een eigen Scienta omgeving waarin zij jouw documenten kunnen inzien én aanpassen aan de eigen organisatie en zelf hun eigen documenten weer kunnen toevoegen. Scienta Publisher is een flexibel en sociaal systeem dat voor een duurzame relatie zorgt met de klant.

 • Eigentijdse en zeer gebruiksvriendelijke oplossing

 • Snel aan de slag: 100% cloud

 • Jij behoudt de regie over standaardcontent en updates

 • Jouw klanten of leden hebben regie over de eigen omgeving

Diks Verzekeringen klant van SVC, een van de partners van Scienta

“Dankzij SVC zijn we in aanraking gekomen met het Kennisportal in Scienta. We gebruiken het nu vooral om belangrijke (juridische) stukken in op te slaan en te bewaren, voor het contractbeheer en om jaarlijkse (herinnering)taken aan te maken. Zo kan er gemakkelijk worden gezien of en wanneer een overeenkomst verlengd dient te worden. Deze onderdelen zijn voor ons zeer waardevol.”

Diks Verzekeringen, online verzekeringsintermediair van zowel particuliere- als bedrijfsverzekeringen

lees de volledige case
Trots op ons krachtige netwerk

Onze partners

Scienta is breed en veelzijdig inzetbaar. Wij hebben een groot netwerk van partnerorganisaties die Scienta inzetten in hun advies, dienstverlening of product portfolio.

Benieuwd naar onze partners? Bekijk dan onze partner pagina.

Onze partners