Partner worden

Waarom partner worden van Scienta?

Als consultant wil je je bezig houden met het adviseren en helpen van klanten. Je wil geen uren kwijt zijn aan implementatietijd. En je wil maatwerk afleveren, zonder bij elke klant opnieuw het wiel uit te moeten vinden. Hiervoor zoek je een tool waarmee je efficiënter kan werken. Een systeem dat je bij elke klant kan inzetten. En waar ze ook nog eenvoudig kunnen werken als jij weg bent.

Jij bent de perfecte Scienta Partner als je organisaties helpt om structuur aan te brengen in hun processen, helpt bij het opzetten van een goed kwaliteitsmanagementsysteem of handboeken hebt die je met klanten deelt.

Onze partner mogelijkheden

Wil je meer weten over ons partnerprogramma? Plan dan een persoonlijke rondleiding in.

Implementatie Partner

Onze Implementatie partners gebruiken Scienta om op hun expertisegebied klanten te helpen, bijvoorbeeld bij het inrichten van een ISO kwaliteitssysteem, om de certificatie te behalen.

Maak impact als Scienta Partner:

 • Creëer betrokkenheid in de organisatie
 • Kwaliteit altijd up-to-date
 • Niet bij elke klant het wiel opnieuw uitvinden

Content Partner

Jullie consultancy bureau of branche organisatie is dé expert van jullie vakgebied. Je helpt jouw klanten met standaard-handboeken en content.

Een Scienta Partnership helpt jou bij:

 • Abonnementen creëren
 • Een nieuw verdienmodel
 • Het schaalbaar maken van je business.

Software Partner

Als Software Partner kijken we samen hoe jij Scienta het beste in kan zetten. Door jouw eigen systeem te koppelen met Scienta, Scienta te integreren in jouw applicatie, of om Scienta onder white label aan te bieden.

Wij zijn jouw ideale partner voor:

 • Integratie met andere systemen
 • Uitbreiding van je diensten
 • Scienta onder je eigen white label aanbieden
Meerwaarde

Online platform

Wij ontwikkelden Scienta Publisher, een online platform waarmee je jouw klanten/leden in een abonnements- of licentievorm eenvoudig kunt bedienen. Via Scienta Publisher deel je in een handomdraai al je kennis en documenten met ál je klanten. Of met specifieke klantgroepen ook dat is mogelijk. Bovendien creëer je met Scienta Publisher een win-winsituatie voor jou en de klant.

Elke klant heeft een eigen Scienta omgeving waarin zij jouw documenten kunnen inzien én aanpassen aan de eigen organisatie en zelf hun eigen documenten weer kunnen toevoegen. Scienta Publisher is een flexibel en sociaal systeem dat voor een duurzame relatie zorgt met de klant.

 • Eigentijdse en zeer gebruiksvriendelijke oplossing

 • Snel aan de slag: 100% cloud

 • Jij behoudt de regie over standaardcontent en updates

 • Jouw klanten of leden hebben regie over de eigen omgeving

Diks Verzekeringen klant van SVC, een van de partners van Scienta

“Dankzij SVC zijn we in aanraking gekomen met het Kennisportal in Scienta. We gebruiken het nu vooral om belangrijke (juridische) stukken in op te slaan en te bewaren, voor het contractbeheer en om jaarlijkse (herinnering)taken aan te maken. Zo kan er gemakkelijk worden gezien of en wanneer een overeenkomst verlengd dient te worden. Deze onderdelen zijn voor ons zeer waardevol.”

Diks Verzekeringen, online verzekeringsintermediair van zowel particuliere- als bedrijfsverzekeringen

Trots op ons krachtige netwerk

Onze partners

Scienta is breed en veelzijdig inzetbaar. Wij hebben een groot netwerk van partnerorganisaties die Scienta inzetten in hun advies, dienstverlening of product portfolio.

Benieuwd naar onze partners? Bekijk dan onze partner pagina.