Onze partners

TROTS OP ONS KRACHTIGE NETWERK

Scienta is breed en veelzijdig inzetbaar. Wij hebben een groot netwerk van partnerorganisaties die Scienta inzetten in hun advies, dienstverlening of product portfolio.

Op zoek naar ondersteuning of standaard handboeken & content. Onze partners kunnen je helpen.

Wij zijn continu bezig met uitbreiding van ons partnernetwerk. Interesse in de mogelijkheden van een partnership met Scienta? Neem dan contact met ons op.

Partner zoeken

Een sterk netwerk

Onze partners kunnen je helpen

Het ITAA is hét instituut voor accountants en belastingadviseurs in België. Als belangenbehartiger beheert het ITAA het register van accountants en belastingadviseurs en voorziet het de sector met BeExcellent van de benodigde beroepsinformatie.

Content Partner

SRA is een netwerkorganisatie van 375 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers optimaal helpen en adviseren.

Content Partner

Stichting Novak is er voor het mkb-accountantskantoor. Novak biedt verschillende producten en diensten aan, variërend van hulp bij vakinhoudelijke en ondernemersvragen tot opleidingen en een compleet kwaliteitssysteem. Novak versterkt jouw kantoor.

Content Partner

Vol energie je onderneming runnen – en tegelijkertijd voldoen aan alle kwaliteitseisen? De kwaliteitsadviseurs van BureauVia denken op elk niveau met je mee. Of het nu om certificering, accreditatie, kwaliteitscontrole of advisering gaat.

Business Partner

Het ondernemerslandschap verandert continu. De kijk op je organisatie en hoe je die moet aansturen ook. SmitDeVries helpt je om jouw bedrijf zo in te richten dat je alle veranderingen kan managen, door kunt groeien en voorop blijft lopen. Op een manier die bij je past.

Business Partner

De Verzekeringsanalyse helpt en begeleid financieel dienstverleners bij het inrichten en opzetten van een duurzaam product approval & review proces. Hiervoor verzorgt de Verzekeringsanalyse complete procesbeschrijvingen en PARP templates, waarmee een duurzaam en terugkomend proces wordt opgezet voor financieel dienstverleners.

Content Partner

Het 100% kringloop! keurmerk is in het leven geroepen om professionele kringlooporganisaties de mogelijkheid te bieden zichzelf te onderscheiden. Dit garandeert dat de kringloopwinkel professioneel georganiseerd is en verantwoordelijk omgaat met mens en milieu.

Business Partner

Door samen te werken leren mensen van elkaar en worden ondernemingen succesvoller. Daarom ondersteunt Koelewijn & Partners sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers met advies en hands-on ondersteuning om via franchise nog succesvoller te worden.

Business Partner

LIAS Informatiebeveiliging & Privacy ondersteunt professionals met informatieveiligheid bij het duurzaam succesvol verwerken en opslaan van kritische en privacygevoelige on- en offline data en informatie.

Content Partner – Business Partner

SVC groep is het enige accountancy- en adviesbureau gespecialiseerd in de financiële dienstverlening. Vanuit de kernwaarden ‘ondernemend’, verbindend’, ‘pragmatisch’ en ‘bewezen expertise’ ondersteunt SVC financieel dienstverleners op alle onderdelen van de bedrijfsvoering.

Content Partner – Business Partner

JV impuls is een consultancybedrijf dat uitsluitend werkzaam is binnen het volmachtkanaal, zowel voor gevolmachtigden als volmachtgevers. Binnen JV Impuls zijn verschillende ZZP’ers actief vanuit hun eigen specialisatie zoals volmachtaudit, PARP en ICT.

Content Partner – Business Partner

Exact is leverancier van verrassend slimme softwareoplossingen voor de accountant en de ondernemer. Ruim 5.500 accountants- en administratiekantoren vertrouwen op Exact voor de ondersteuning van hun primaire werkprocessen.

Business Partner – Software Partner

Informatie wordt steeds meer een kritieke succesfactor voor overheidsbeleid. Beschikbaarheid, betrouwbaarheid en efficiency staan voorop. Daarbij moeten privacy en veiligheid gewaarborgd zijn. BMC biedt ondersteuning bij informatie- & gegevensmanagement binnen de gehele publieke sector.

Business Partner

Als financieel professional moet jij de waarheid van morgen achter de cijfers van vandaag tonen. Dat kan alleen met software die veilig, betrouwbaar en inzichtelijk is. Met CaseWare blijf je aan kop.

Software Partner

Intuïtieve, gebruiksvriendelijke software maakt het werk van de accountant gemakkelijker. MLE software is gebaseerd op open standaarden, met een zeer gebruiksvriendelijke user interface. Zo ontstaat er tijd en ruimte voor het echte (denk)werk.

Software Partner

Een vraagstuk analyseren, de juiste middelen inzetten en vervolgens resultaten zien dat geeft mij energie. Het is voor mij een uitdaging om complexe materie snel eigen te maken, de materie tot in de detail te begrijpen zonder het doel uit het oog te verliezen en daardoor de juiste verandering teweeg te brengen.

Business Partner

In ruil voor jouw donatie helpt Knowledge for Nature je graag bij het ontwikkelen van jouw mensen en organisatie. Je kunt bij Knowledge for Nature terecht voor coaching, training en advies op het gebied van; leiderschap en Business Process Management.

Business Partner

Dankzij 15 jaar werkervaring in diverse branches, bedrijven en afdelingen, waaronder auditing binnen de ISO-certificering en HKZ, heeft KIM structureert een brede kijk op kwaliteit, informatie en kennis. Hiermee helpt KIM Structureert organisaties met het organiseren en structureren van de collectieve kennis van organisaties.

Business Partner

ISOLEASE neemt organisaties aan de hand wanneer zij een certificatie-, of accreditatiewens hebben, willen verbeteren of hulp nodig hebben bij compliance. Van het bouwen van een nieuw systeem – from scratch – tot het verbeteren op details. Allemaal op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu.

Business Partner

Het is tijd voor een andere manier van organiseren en (samen)werken. Een bedrijfsvoering waarin financiële en maatschappelijke waarden hand in hand gaan. Het kan echt en levert winst op voor jouw Kringloopbedrijf.

Business Partner

Elke cliënt heeft recht op excellente zorg! Alle zorgorganisaties worden dan ook geacht om verantwoorde zorg te leveren die voldoet aan de kwaliteitsstandaarden van de branchegroep. AEQT ondersteunt je graag bij al jouw kwaliteitsvraagstukken zodat je een keurmerk kunt behalen óf behouden.

Business Partner

Franchise.be bied je het grootste platform van franchising en commerciële netwerken in België waar ondernemers, franchisegevers en franchisenemers elkaar ontmoeten. Franchise.be adviseert en begeleidt succesvolle franchiseformules, en koppelt deze aan enthousiaste ondernemers.

Business Partner

Structuurmakers helpt je om structuur aan te brengen in zakelijke ideeën, processen, projecten, organisatie of informatie. Deze structuur biedt jouw bedrijf meer overzicht, waardevolle inzichten en praktische handvatten om in actie te komen.

Business Partner

2-advise is gespecialiseerd op het gebied van kwaliteitsbeheersing binnen mkb-accountantskantoren. 2-advise helpt met het opzetten van een stelsel van kwaliteitsbeheersing, en kan vervolgens de volledige zorg voor het beheer en up-to-date houden overnemen.

Business Partner

Ontwerpen van een organisatie. Werken aan verandering in denken en handelen. Cijfers ondergeschikt maken aan inhoudelijke doelen. Begeleiden van inspannende projecten. SQALE gaat erin mee, trekt de kar én zorgt dat uw organisatie volgt. Zo veranderen ideeën in projecten, en projecten in resultaten.

Business Partner

AcCount on Us is voortgekomen uit de wens van BeExcellent gebruikers die meer uit de ITAA documentatie en de BeExcellent omgeving willen halen. AcCount on Us helpt met het opzetten en onderhouden van een compleet kwaliteitssysteem en hoogwaardig advieswerk.

Business Partner

Goudman QA Consult ondersteunt bedrijven en organisaties bij het implementeren en onderhouden van bedrijfsprocessen
op het gebied van kwaliteits- en milieumanagement en arbeidsveiligheid.

Business Partner

Kwaliteit in de zorg is niet vanzelfsprekend. Het is meer dan klantvriendelijkheid. Het is vanuit de kern van de zorginstelling zorgen dat alles goed, veilig, en prettig verloopt. Dat wensen worden gehoord, en verwachtingen juist zijn. Zodat klanten / patiënten terugkomen, én hun vrienden en kennissen ‘doorverwijzen’. Klantbeleving, klantbehoud en meer!

Business Partner

R2T heeft enkele kwaliteits-toolboxen ontwikkelt met een scala aan processen, templates, checklists en geautomatiseerde formulieren in de cloud applicatie van Scienta. Deze toolboxen zijn ontwikkeld voor technische maakbedrijven om hun product creatie processen te beschrijven en te ondersteunen bij de uitvoering.

Business Partner

Voor vragen neem contact met ons op

“Wij en onze klanten ervaren Scienta als gebruiksvriendelijk. Het is erg intuïtief. Wij zijn in staat om door onze Scienta Publisher-omgeving documenten door te zetten naar onze klanten. Zo kunnen wij onze toegevoegde waarde nog beter communiceren naar onze klanten.”

Wim van de Weg, Directeur bij SVC Groep
Trots op ons krachtige netwerk

Partner worden

Scienta is breed en veelzijdig inzetbaar. Wij hebben een groot netwerk van partnerorganisaties die Scienta inzetten in hun advies, dienstverlening of product portfolio.

Wij zijn continu bezig met uitbreiding van ons partnernetwerk. Interesse in de mogelijkheden van een partnership met Scienta? Neem dan contact met ons op.