Het team 2018-04-23T15:06:48+00:00

Aangenaam. Wij zijn Scienta.

Software voor het vastleggen, verbinden en verbeteren in uw organisatie.

Scienta is slimme cloudsoftware om organisaties beter te managen. Dat doen we al meer dan tien jaar voor meer dan 4000 organisaties in binnen- en buitenland. Organisaties managen hun processen in Scienta, gebruiken het als kwaliteits- of documentmanagementsysteem of als sociaal intranet.

We zien een belangrijke rol voor software in deze vakgebieden. Want wij vinden dat software beter kan. Makkelijker. Mooier. Vandaag aanschaffen is vandaag beginnen. Want er bestaat al genoeg moeilijke software op de markt, met trainingen, installaties, consultancy, implementaties… Die tijd is definitief voorbij. En met deze visie werken we elke dag aan de ontwikkeling van unieke functionaliteiten, zoals workflows en digitale formulieren binnen Scienta.

Net zoals we met onze software het verschil willen maken, maakt iedereen in ons team ook het verschil. Scienta wordt gemaakt en verkocht door een gepassioneerd en groeiend team. We worden gedreven door creativiteit, het beste uit jezelf willen halen en het gebruik van de nieuwste technieken. Ontspanning, vrijheid en plezier vinden we minstens net zo belangrijk:  daarom zie je ons elke dag met hetzelfde enthousiasme tafelvoetballen.

Het Scienta Team

Reinder Repko – Directeur

Petra Visser – Projectmanager

Anton Grevengoed- Commercieel manager

Harmen Mojet – Lead Developer

Lisette Kraal – Scienta Adviseur

Gerben Wiersma – System Engineer

Jasper de Jager – Developer

Henk van de Berg – Developer

Sebastiaan de Rooij – Developer

Kars Barendrecht – Developer

Marieke Nieuwenhuizen – Accountmanager

Kelly Westerink – Office Manager

Harmen Koopman – Marketeer

Welkom in ons kantoor

Wij zoeken jou! Kom werken bij Scienta

Scienta is slimme cloudsoftware om organisaties beter te managen. Dat doen we al meer dan tien jaar voor meer dan 4000 organisaties in binnen- en buitenland. En we groeien. Hard. Ben jij op zoek naar een baan als PHP-developer, secretarieel medewerker of een commerciële stage? Dan zoeken we jou!

Werken bij Scienta betekent:

  • Het maximale uit jezelf halen en continu blijven leren;
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Jouw werk heeft direct resultaat voor de klant!
  • Een gezellig team om je heen dat veel waarde hecht aan ontspanning, humor en gezelligheid.

Onze vacatures

Wil je werken in een professionele omgeving met jonge gemotiveerde collega’s en je develop-skills verder ontwikkelen? Dan is dit een baan voor jou! Scienta wil binnen een aantal jaar verdubbeld zijn qua aantal werknemers. Dit is een ambitieus plan, we zijn daarom ook op zoek naar ambitieuze toppers! Als PHP-developer werk je samen met andere collega’s aan Scienta, een webapplicatie voor onze klanten. Heb je aantoonbare ervaring met PHP of Client-Side webdevelopment en wil je hier graag verder in groeien? Lees dan verder!

Lees de vacature

Als Stagiair Marketing ga je de diepte en breedte van het gehele online marketingvak ontdekken. Je gaat operationeel bij ons aan de slag met bijvoorbeeld het opstellen van e-mailings of social media en je denkt ook actief mee over de strategie hierachter.

Lees de vacature