Het Scienta Team2018-08-16T15:47:41+00:00

Aangenaam. Wij zijn Scienta.

Software voor het vastleggen, verbinden en verbeteren in uw organisatie.

Scienta is slimme cloudsoftware om organisaties beter te managen. Dat doen we al meer dan tien jaar voor meer dan 4000 organisaties in binnen- en buitenland. Organisaties managen hun processen in Scienta, gebruiken het als kwaliteits- of documentmanagementsysteem of als sociaal intranet.

We zien een belangrijke rol voor software in deze vakgebieden. Want wij vinden dat software beter kan. Makkelijker. Mooier. Vandaag aanschaffen is vandaag beginnen. Want er bestaat al genoeg moeilijke software op de markt, met trainingen, installaties, consultancy, implementaties… Die tijd is definitief voorbij. En met deze visie werken we elke dag aan de ontwikkeling van unieke functionaliteiten, zoals workflows en digitale formulieren binnen Scienta.

Net zoals we met onze software het verschil willen maken, maakt iedereen in ons team ook het verschil. Scienta wordt gemaakt en verkocht door een gepassioneerd en groeiend team. We worden gedreven door creativiteit, het beste uit jezelf willen halen en het gebruik van de nieuwste technieken. Ontspanning, vrijheid en plezier vinden we minstens net zo belangrijk:  daarom zie je ons elke dag met hetzelfde enthousiasme tafelvoetballen.

Het Scienta Team

Reinder Repko – Directeur

Petra Visser – Projectmanager

Anton Grevengoed- Commercieel manager

Harmen Mojet – Lead Developer

Lisette Kraal – Scienta Adviseur

Gerben Wiersma – System Engineer

Jasper de Jager – Developer

Henk van de Berg – Developer

Sebastiaan de Rooij – Developer

Kars Barendrecht – Developer

Marieke Nieuwenhuizen – Accountmanager

Kelly Westerink – Office Manager

Harmen Koopman – Marketeer

Welkom in ons kantoor

Wij zoeken jou! Kom werken bij Scienta

Scienta is slimme cloudsoftware om organisaties beter te managen. Dat doen we al meer dan tien jaar voor meer dan 4000 organisaties in binnen- en buitenland. En we groeien. Hard. Ben jij op zoek naar een baan als PHP-developer, zoek je een commerciële uitdaging of wil je onze klanten verder helpen en supporten?  Dan zoeken we jou!

Werken bij Scienta betekent:

  • Het maximale uit jezelf halen en continu blijven leren;
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Jouw werk heeft direct resultaat voor de klant!
  • Een gezellig team om je heen dat veel waarde hecht aan ontspanning, humor en gezelligheid.

Onze vacatures

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een Junior Accountmanager (binnendienst). Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige baan in de sales? Lees dan vooral verder!

Naast het aangrijpen en opvolgen van alle saleskansen (die we op dit moment bijna niet kunnen verwerken, dus je hulp is hard nodig!) en het samenwerken met marketing om nog meer leads aan te trekken, bestaat de functie ook voor een kwart uit het verlenen van Scienta support aan onze huidige klanten. Zo leer je Scienta, onze klanten en onze afdelingen snel kennen, wat je weer zal helpen bij het uitdiepen van de contacten met potentiële klanten.

Lees de vacature

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte Customer Succes medewerker. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan, heb je affiniteit met IT en ben je graag veel in contact met klanten? Lees dan verder!

Als Customer Succes medewerker ontzorg je onze klanten en partners volledig. Je helpt ze bij al hun vragen en je zorgt ervoor dat ze het maximale uit hun Scienta omgeving halen. Je helpt mee met het testen van nieuwe releases en het up-to-date houden van de Scienta handleiding. Daarnaast zorg je ervoor dat nieuwe klanten goed onboarden en neemt proactief contact op met bestaande klanten. Het gezamenlijke doel van je team is dat alle klanten enthousiast zijn over Scienta.

Lees de vacature

Werken aan de architectuur van Scienta betekent samenwerken aan het verdiepen en verbreden van de fundamenten van Scienta. We programmeren op hoog niveau in onder andere PHP en Typescript. Naast onze eigen in-house ontwikkelde codebase werken we met gerenommeerde frameworks zoals Angular, Doctrine 2, Symfony 4, en SASS. Kan jij de uitdaging aan?

Lees de vacature

Is het jouw passie om gave projecten in een hoofdproject te doen, direct en snel op hoogwaardig niveau features te bouwen? En heb je aantoonbare ervaring met PHP of Client-Side webdevelopment en wil je hier graag verder in groeien? Lees dan vooral verder.

Lees de vacature

Hou jij van Object Georiënteerd programmeren, volgens state-of-the-art principes? Dit doen we in PHP, aan de back-end, maar ook in de browser met Typescript of in javascript (ES6+). Front-end is voor ons serieus programmeren, niet kleurtjes uitzoeken in Photoshop of jQuery-plugins implementeren. In het hedendaagse development-landschap is het traditionele verschil tussen frontend en back-end programmeren compleet verdwenen. Benieuwd? We laten het je graag zien!

Lees de vacature

In je stage online marketing bij Scienta ga je de diepte en breedte van het gehele online marketingvak ontdekken. Je gaat aan de slag met de laatste trends en je leert alles over de technieken op het gebied van B2B-marketing, Growth Hacking en Marketing Automation. Je gaat operationeel bij ons aan de slag met bijvoorbeeld het opstellen van e-mailcampagnes, social media, A/B-testen,  content marketing of sleutelen aan de website. Maar ook wordt je actief uitgenodigd om mee te denken in onze marketingstrategie, experimenten te verzinnen en deze direct uit te voeren. Je ziet dus direct resultaat van het werk wat je doet! Je gaat aan de slag in het voorjaar van 2019.

Lees de vacature