Aangenaam. Wij zijn Scienta.

Wij zijn Scienta. Scienta is slimme cloudsoftware om organisaties beter te managen. Dat doen we al meer dan tien jaar voor meer dan 4000 organisaties in binnen- en buitenland. Organisaties managen hun processen in Scienta, gebruiken het als kwaliteits- of documentmanagementsysteem of als sociaal intranet.

Net zoals we met onze software het verschil willen maken, maakt iedereen in ons team ook het verschil. Scienta wordt gemaakt en verkocht door een gepassioneerd en groeiend team. We worden gedreven door creativiteit, willen het beste uit onszelf halen en maken gebruik van de nieuwste technieken.

Ga naar werkenbijscienta.nl

Dit zijn de mensen van Scienta

Reinder Repko
Directeur

Petra Visser
HR Manager

Kelly Nijland-Westerink
Office Manager

Joyce Klompenhouwer
Office Manager

Anton Grevengoed
Sales Manager

Marieke Nieuwenhuizen
Accountmanager

Tim van Klarenbosch
Accountmanager

Lisette Kraal
Customer Success Manager

Talitha Meijer
Customer Success Medewerker

Kitty van Commenee
Marketeer

Ruben van der Kolk
Operations Manager

Lennard van Boven
Operations Engineer

Harmen Mojet
Lead Developer

Kars Barendrecht
Developer

Jasper de Jager
Developer

Jacko Hoogeveen
Developer

Sebastiaan de Rooij
Developer

Welkom in ons kantoor

Wij zoeken jou!
Kom werken bij Scienta

De beste ideeën komen op inspirerende plekken. Daarom werken we in een rustig kantoor met veel ruimte, kunst aan de muur en bomen in de kantine. We zorgen voor opleidingsmogelijkheden, passende trainingen en de vrijheid om evenementen of conferenties te bezoeken.

We drinken de lekkerste bonenkoffie, maar hebben ook een uitgebreide keuze aan thee. We hebben een uitgebreide lunch met brood van de lokale bakker en natuurlijk kunnen een goed gevulde snoepla en een tjokvolle fruitmand ook niet ontbreken. We houden van uitbundige tafelvoetbalpotjes, gezellige teamuitjes, pokeravonden, vrijmibo’s, barbecues en kerstdiners.  En we hebben een 3D-printer, omdat het kan.

We missen eigenlijk alleen jou nog.

Bekijk onze vacatures