Over ons

Onze cultuur

Het geheim van een succesvolle organisatie? Het hebben van een goede strategie en heldere kaders, zorgen dat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Maar ook het toegankelijk maken van kennis en informatie om eenvoudig te kunnen communiceren. Gebruik maken van elkaars kracht. Wij noemen dat collectieve intelligentie. Mensen verbinden, betrekken en zorgen dat kennis van iedereen door de hele organisatie stroomt. Zo zorg je ervoor dat je als organisatie succesvol bent! En om jouw medewerkers hierbij te helpen maken wij onze hoogwaardige en gebruikersvriendelijke software: Scienta.

Bekijk ons vacatures op werkenbijscienta.nl. Ben je benieuwd naar onze (internationale) vacatures bij WoodWing? Klik dan hier.

Scienta is een WoodWing company.

Kom werken bij Scienta

Wij, Scienta …

willen ontzorgen

Met onze software willen we ontzorgen. Het gaat ons immers niet om de software maar om het gemak van jouw medewerkers. Met alle kennis op de juiste plek vinden alle medewerkers binnen no-time de nieuwste handboeken of updates in het werkproces. Van de verjaardagskalender, het vastleggen van bedrijfsprocessen tot de kennisbank. Geen poespas, alles in één software.

houden het eenvoudig

Eenvoud en efficiëntie zit in ons DNA. Dit is niet alleen wie wij zijn als Scienta maar ook hoe wij onze software maken: eenvoudig en efficiënt. Scienta wordt gemaakt om op elke afdeling binnen de organisatie te gebruiken. Dat betekent dat we complexe zaken zoals kwaliteitsbeheer, procesvastlegging of kennismanagement, toegankelijk en simpel maken voor iedereen. We geloven dan ook niet in consultancy of lange trainingsdagen maar wel in goede software waar iedereen mee kan werken. Met eenvoud en gebruikersgemak voor alle medewerkers.

zijn betrokken

Met een klein team van gedreven mensen én de juiste software lukt het ons software te ontwikkelen voor meer dan 6.500 klanten. Door onze betrokkenheid bij onze klanten, partners en collega’s, én het zetten van die extra stap halen we er het maximale uit wat erin zit. Zo denken we graag mee om een complexe situatie eenvoudig te maken en te integreren in ons systeem. Want net dat beetje extra, dat maakt het verschil.

Werken bij Scienta …

betekent ruimte voor ambitie, gezelligheid en uitdaging

Wij zijn Scienta, de makers van software voor kwaliteitsmanagement, sociaal intranet en formulieren. Wij helpen mensen alle kennis binnen hun organisatie te structureren én eenvoudig te delen met collega’s. Op één plek. Zonder gedoe.

Bij, Scienta …

werken we met plezier

Bij Scienta vinden we plezier in je werk is het belangrijkste wat er is. We brengen een groot deel van ons leven door op ons werk. Die uren willen we vullen met werk dat je leuk vindt en waar je gelukkig van wordt. Werk dat je plezier en uitdaging geeft.

Maar wij geloven dat je op je werk het best functioneert als je daarbuiten ook op je best bent. Daarom storen we je niet tijdens je vakantie of vrije dagen. En is het flexibel inplannen van je werk vanwege je gezin, opleiding of reistijden voor ons geen probleem. We doen er samen alles aan dat jij het plezier in je werk behoudt.

heb je vrijheid en verantwoordelijkheid

Als werkgever geven we je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werkzaamheden naar eigen inzicht zo goed mogelijk in te richten en uit te voeren. Denk je dat iets beter, anders of mooier kan? Verras ons met jouw visie. Voel je vrij om nieuwe dingen aan te dragen, voorstellen te doen of dingen anders aan te pakken dan wij gewend zijn. Wij willen leren van jou en jij leert op jouw beurt weer van ons.

zijn we altijd op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken

  • We bieden je de ruimte te doen wat echt bij je past

  • We zijn niet bang om grote, complexe zaken aan te pakken

  • We houden van nieuwe technieken

  • Bekijk onze vacatures op werkenbijscienta.nl