Scienta als intranet. Sociaal en krachtig

Een intranet voor je gehele organisatie: het kan met Scienta! Verbind collega’s, verbeter de interne communicatie en maak van Scienta dé startpagina van je organisatie. Creëer gemakkelijk een bedrijfswiki, kennisbank of intern nieuwsoverzichten. Scienta is helemaal aan te passen volgens je eigen huisstijl en biedt als kennisplatofrm veel sociale functies, zoals een teampagina, verjaardagskalenders of koppelingen met andere pakketten.  

Zij gingen je voor:

logo van scienta kickstart klanten

Scienta als startpagina van je organisatie

Gebruik Scienta voor meer dan alleen je documentatie. Laat collega’s berichten sturen en artikelen delen via het prikbord, verbind ze met elkaar dankzij de gebruikersprofielen en het ‘smoelenboek’, en creëer je eigen huisstijl om het intranet écht van jouw organisatie te maken. Of maak een widget met je eigen interne bedrijfsnieuws: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Populaire functies:

  • Presenteer informatie in widgets

  • Snelle zoekfunctie

  • Single Sign On

  • Verjaardagskalender

Vind je collega’s met sociale gebruikersprofielen

Alle gebruikers van Scienta – je collega’s – hebben een eigen gebruikersprofiel. Hierin staat praktische informatie, zoals hun telefoonnummer, functie en kamernummer, maar ook persoonlijke informatie, zoals hun verjaardag en een profielfoto. En hebben je medewerkers social media profielen? Koppel deze dan gemakkelijk aan de gebruikersprofielen van Scienta. Niet alleen maak je je documentatie hierdoor toegankelijker, je collega’s kunnen elkaar opzoeken en meer van elkaar te weten komen.

Populaire functies:

  • Eigen huisstijl

  • Slimme workflow

  • Altijd up-to-date

  • iFrames toevoegen

Brochure: Scienta als sociaal intranet

Wil je goed aan de slag gaan met een (nieuw) intranet in je organisatie? Bekijk in onze brochure wat Scienta als sociaal intranet inhoudt en op welke acht manieren Scienta je organisatie ondersteunt als intranet. Inclusief duidelijke uitleg over de software en de functionaliteiten.

Download de brochure

Zelf uitproberen zegt meer dan 1000 woorden

Alles om Scienta als sociaal intranet te gebruiken:

Software ingewikkeld? Niet bij ons. Beloofd.

Software moet het leven makkelijker maken, maar in de praktijk gebeurt vaak het tegenovergestelde. We houden onze software wél gebruiksvriendelijk, en dus hoef je bij ons niet op dagenlange, verplichte trainingen of dure consultants in te huren. En kom je er toch niet helemaal uit? We denken graag met je mee over jouw uitdaging en hoe jij Scienta nog beter kunt inzetten.

Persoonlijke support

Onze medewerkers beantwoorden graag je vragen over Scienta. Meld je aan voor een gratis training bij ons op kantoor, van beginner tot gevorderd, of kies voor een persoonlijk adviesgesprek bij jou op kantoor.

Uitgebreide handleiding

We hebben een uitgebreide handleiding van Scienta geschreven. Deze kun je hier vinden (ja: het is een Scienta omgeving!). Ook staan er op ons YouTube-kanaal veel praktische instructievideo’s over Scienta.

Geen extra kosten

We rekenen alleen geld voor de licentie van Scienta en dagdelen advies op locatie. Voor andere zaken, zoals het instellen van Single Sign On of telefonische support, rekenen we exact nada.

Scienta als sociaal intranet in de praktijk:

Eén portal voor alle medewerkers

“Naast dat we Scienta al gebruikten als ons interactieve digitale handboek, zetten we het nu ook in als intranet. Het is voor onze medewerkers belangrijk dat ze weten welke zaken er spelen en wie wanneer beschikbaar is. Scienta voorziet daar perfect in, en draagt zo zelfs bij aan onze efficiëntie!

— Hilde van Turennout, Communicatiemanager bij Barentskrans

Maak je intranet slimmer.
Start vandaag met Scienta.