Scienta als intranet. Sociaal en krachtig.

Waarom Scienta als uw
sociale intranet?

Maak documentatie levendig. Verbind collega’s. Scienta: dé startpagina van uw organisatie.

Wilt u meer met Scienta dan alleen documenteren en vastleggen? Dat kan! Scienta heeft verschillende mogelijkheden om meer te doen dan dat. Zo biedt Scienta opties voor interne nieuwsoverzichten, verjaardagskalenders, gebruikersprofielen, koppelingen met andere pakketten, social media koppelingen en iframes voor als u andere zaken (zoals een YouTubevideo) wilt inladen in Scienta.

Probeer Scienta gratis
Lees meer
Scienta: software voor kwaliteitsmanagement

Brochure: Scienta als sociaal intranet

Scienta als startpagina van uw organisatie.

Gebruik Scienta voor meer dan alleen uw documentatie! Wat dacht u van een interne kennisbank, waarin medewerkers handige documenten kunnen toevoegen en kunnen raadplegen? Denk bijvoorbeeld aan interessante artikelen, onderzoeken, rapporten of verslagen. Voeg RSS-feeds toe van nieuwswebsites, zodat het laatste nieuws altijd binnen handbereik is. Of creëer een widget met uw eigen interne bedrijfsnieuws: de mogelijkheden zijn eindeloos.

ieder kwaliteitssysteem

Het interne nieuws voor wie niets wil missen.

Scienta heeft verschillende soorten widgets: kleurrijke blokken waarin uw documenten (‘artikelen’ in Scienta) in een lijst worden getoond. Deze artikelen kunnen uw procesbeschrijvingen zijn, maar net zo goed uw interne nieuws. In de Scienta Editor voegt u gemakkelijk afbeeldingen toe bij uw nieuws. En Scienta heeft de optie om deze artikelen te tonen met een intro: zo creëert u in een handomdraai uw eigen interne nieuwsoverzicht, te zien en te raadplegen door elke medewerker.

Vind uw collega’s met sociale gebruikers- profielen.

Alle gebruikers van Scienta – uw collega’s – hebben een eigen gebruikersprofiel. Hierin staat praktische informatie, zoals hun telefoonnummer, functie en kamernummer, maar ook persoonlijke informatie, zoals verjaardagen en een profielfoto. Niet alleen maakt u uw documentatie hierdoor toegankelijker, uw collega’s kunnen elkaar opzoeken en meer van elkaar te weten komen. Het ‘smoelenboek’ in Scienta is niet voor niets één van de meest gebruikte functionaliteiten van onze klanten.

‘Gefeliciteerd!’ Ik zie in Scienta dat je jarig bent.

Simpel, maar ontzettend krachtig: de verjaardagskalender in Scienta. Een standaard widget, waarin de profielfoto’s en de verjaardagen staan. Een functionaliteit die bij onze klanten hele leuke reacties oproept, want wie wil er nu niet gefeliciteerd worden op zijn verjaardag? De verjaardagskalender is een kleinigheidje in Scienta dat de cultuur van uw organisatie enorm versterkt.

Veel koppelingen met social media en andere pakketten.

Hebben uw medewerkers social media profielen? Koppel deze dan gemakkelijk aan de gebruikersprofielen van Scienta, zoals een link naar het LinkedIn profiel van collega’s. Koppel Scienta ook gemakkelijk met uw andere softwarepakketten, zoals uw ERP-systeem of eigen applicaties. Klik door vanaf het gebruikersdashboard naar uw eigen systemen, of koppel artikelen in Scienta aan bepaalde schermen in uw softwareprogramma’s, bijvoorbeeld met extra uitleg. Zo maakt u van Scienta dé startpagina van uw organisatie.

Geen hyperlinks. Maar documenten die meteen getoond worden

Op veel intranetten worden documenten geplaatst en uitgewisseld. Het is vaak lastig zoeken tussen alle lijsten met hyperlinks naar documenten. Scienta werkt gelukkig gebruiksvriendelijker: documenten, zoals Word-, PowerPoint- of Pdf-documenten worden meteen weergegeven in het scherm. U kunt zelfs deze documenten doorzoeken, op de titel én in de inhoud. En met het overzichtelijke menu en handige inhoudsopgave heeft u ieder document zó gevonden.

Uw eigen huisstijl met eigen kleuren, logo en templates.

Scienta is van u en van uw medewerkers. Niet meer dan logisch dus, dat u uw Scienta omgeving geheel naar uw eigen wensen kunt aanpassen. Allereerst is de URL van uw Scienta omgeving herkenbaar: dit is www.uworganisatienaam.mijnscienta.nl. Bewerk het dashboard, voeg uw eigen logo toe en stel uw huisstijlkleuren in die gebruikt worden in Scienta. U kunt zelfs de Word-templates in uw eigen stijl zetten, zodat artikelen uit Scienta in uw eigen huisstijl worden geëxporteerd.

Scienta is de startpagina van uw organisatie.

Scienta is een modern kennisplatform, geschikt als intranet. Verbind collega’s zoek collega’s op basis van hun profiel en feliciteer ze met hun verjaardag. Gemakkelijk aan te passen in uw eigen huisstijl en eenvoudig te koppelen door single sign on. Bekijk de video voor een indruk van Scienta en lees alles over de functionaliteiten van Scienta. .

  • Voor vastleggen en borgen, maar ook verbinden en communiceren

  • Inclusief stroomdiagrammen, workflow en versiebeheer

  • Toegankelijk en gebruiksvriendelijk dankzij sociale functionaliteiten

  • Gebruiksvriendelijke software voor slimmer management

  • Zonder technische installaties, mét praktische service

  • Al vanaf €1250,- per jaar voor 10 gebruikers!

Deze organisaties gingen u voor:

Vraag nu een gratis proefaccount van Scienta aan

Meer van Scienta zien? Vraag dan uw eigen proefaccount aan. Voeg uw collega’s toe en klik rond. Geheel gratis en vrijblijvend.

‘We hebben een ISO 9001:2015 certificaat. Scienta maakt onze complexe organisatie werkbaar.’
Jan van de Ruitenbeek, IMNederland
‘Iedere gebruiker kan nu bij alle belangrijke procesinformatie. En de zoekfunctie is werkelijk fantastisch.’
Esther Hofman, Consolid