Versterk, versimpel en verbeter je kwaliteitsmanagement met onze cloudsoftware

Of je net ISO 9001 gecertificeerd bent of al jaren verschillende QHSE-managementsystemen draaiende houdt: Scienta ondersteunt kwaliteitsmanagement in elke organisatie. Deel belangrijke informatie met je organisatie, voer op een ontspannen manier audits uit, beheer en review belangrijke kwaliteitsdocumentatie en betrek de gehele organisatie bij het kwaliteitsmanagement. 

Zij gingen je voor:

logo van scienta kickstart klanten

Een sociaal kwaliteitssysteem dat medewerkers verbindt

Maak je kwaliteitsmanagementsysteem levendig met Scienta. Door de toegankelijkheid van onze software wordt de drempel verlaagd voor medewerkers om informatie te lezen, kennis te delen en met kwaliteit aan de slag te gaan. Met een kleurrijk dashboard, snelle zoekfunctie  en een eigen online editor wordt kwaliteitsmanagement flexibel, praktisch en leuk.

Populaire functies:

  • Snelle zoekfunctie

  • Presenteer informatie in widgets

  • Prikbord voor kennisdeling

  • Eigen huisstijl toevoegen

Al je interne bedrijfsinformatie op één plek

Hou grip op al je gedocumenteerde informatie. Vang belangrijke signalen op met flexibele formulieren, zoals incidenten, inspecties of afwijkingen. Scienta is ontworpen voor je gehele organisatie en is te gebruiken door iedere medewerker, ook op tablet en mobiel. Vergroot het draagvlak voor kwaliteitsmanagement met de gebruiksvriendelijke en sociale functionaliteiten van Scienta en werk sneller, effectiever en leuker.

Populaire functies:

  • Slimme formulieren maken

  • Stroomdiagrammen tekenen

  • Automatisch versiebeheer

  • Met één klik wijzigingen zien

Geef je kwaliteitssysteem een boost

Goede software is niets zonder goede inhoud. Daarom hebben we alvast honderden documenten, formulieren, procesbeschrijvingen en actiedocumenten voor je gemaakt in Scienta. Dit is : ideaal als basis om met kwaliteitsmanagement te starten of je huidige kwaliteitssysteem te verbeteren. En het beste van alles? Het ISO 9001 voorbeeldhandboek kost je niets!

Lees meer over het ISO 9001 voorbeeldhandboek

Zelf uitproberen zegt meer dan 1.000 woorden

Alles wat je nodig hebt om je kwaliteitssysteem continu te verbeteren:

Software ingewikkeld? Niet bij ons. Beloofd.

Software moet het leven makkelijker maken, maar in de praktijk gebeurt vaak het tegenovergestelde. We houden onze software wél gebruiksvriendelijk, en dus hoef je bij ons niet op dagenlange, verplichte trainingen of dure consultants in te huren. En kom je er toch niet helemaal uit? We denken graag met je mee over jouw uitdaging en hoe jij Scienta nog beter kunt inzetten.

Persoonlijke support

Onze medewerkers beantwoorden graag je vragen over Scienta. Meld je aan voor een gratis training bij ons op kantoor, van beginner tot gevorderd, of kies voor een persoonlijk adviesgesprek bij jou op kantoor.

Uitgebreide handleiding

We hebben een uitgebreide handleiding van Scienta geschreven. Deze kun je hier vinden (ja: het is een Scienta omgeving!). Ook staan er op ons YouTube-kanaal veel praktische instructievideo’s over Scienta.

Geen extra kosten

We rekenen alleen geld voor de licentie van Scienta en dagdelen advies op locatie. Voor andere zaken, zoals het instellen van Single Sign On of telefonische support, rekenen we exact nada.

Scienta voor kwaliteitsmanagement in de praktijk:

We hebben nu één centrale bron

“Scienta maakt kwaliteit voor Consolid beheersbaar. Iedere gebruiker kan nu bij alle belangrijke procesinformatie. Features zoals het smoelenboek zijn bovendien ontzettend leuk. En nuttig: collega’s uit bijvoorbeeld Breda en Amsterdam herkennen elkaar nu meteen. En de zoekfunctie is werkelijk fantastisch!”

— Esther Hofman, Projectmanager en Kwaliteitscoördinator bij Consolid

Maak je kwaliteitsmanagement slimmer.
Start vandaag met Scienta.