De verbindende schakel in jouw compliancemanagement

Organisaties hebben niet alleen te maken met wet- en regelgeving, maar ook met eisen van stakeholders, certificaten, keurmerken en eigen gedragscodes. Goed compliancemanagement verdient daarom een centraal, intern platform waar interne communicatie, documentatie en beleid samenkomen. Als compliance bij jou niet alleen draait om het voldoen aan regelgeving, maar ook om interne communicatie en het vergroten van bewustzijn, dan is Scienta voor jou de software voor compliancemanagement. 

Zij gingen je voor:

logo van scienta kickstart klanten

Compliance management volgens Scienta

Veel organisaties stoeien met het goed borgen van compliance management. Hoe creëren we intern draagvlak voor compliance en hoe communiceren en borgen we dit op een toegankelijke en herkenbare manier?

Een goed compliance management systeem valt of staat met de implementatie. Transparantie en toegankelijkheid zijn kernwaarden voor compliance. Daarom is het belangrijk dat er één centrale bron van waarheid in jouw organisatie is, waar alle medewerkers terecht kunnen met vragen en oplossingen.

Populaire functies:

  • Geavanceerd documentbeheer

  • Sociaal en toegankelijk

  • Wijzigingen zien met één klik

  • Werken met de Scienta Editor

Digitaal compliancemanagement: software mét inhoud

Aan losse documenten op een interne schijf heb je niets als je goed aan de slag wil met compliance management. Binnen de kortste keren kom je om in een wirwar van notities, documenten, formulieren en rapportages.

Pak daarom jouw compliance managementsysteem goed aan: met Scienta haal je een krachtig en gebruiksvriendelijk platform in huis, geschikt voor iedere organisatie. Toegankelijk, gebruiksvriendelijk en boordevol functionaliteiten op documentatie, rapportages en communicatie goed te managen.

Populaire functies:

  • Afhankelijkheden in formulieren

  • Geef data overzichtelijk weer

  • Flow binnen formulieren

  • Krachtige zoekfunctie

Scienta: software voor sociaal compliancemanagement

Ga verder dan het beschrijven van processen, en creëer een digitaal managementsysteem voor jouw organisatie. Scienta heeft alles wat je nodig hebt voor goed compliance: documentbeheer, workflow, slimme formulieren, stroomdiagrammen, widgets en nog veel meer. Beschrijf processen, verbind collega’s, voer audits uit en maak van Scienta de verbindende schakel in jouw compliancemanagementsysteem.

Zelf uitproberen zegt meer dan 1000 woorden

Alles wat je nodig hebt om je compliance management continu te verbeteren:

Software ingewikkeld? Niet bij ons. Beloofd.

Software moet het leven makkelijker maken, maar in de praktijk gebeurt vaak het tegenovergestelde. We houden onze software wél gebruiksvriendelijk, en dus hoef je bij ons niet op dagenlange, verplichte trainingen of dure consultants in te huren. En kom je er toch niet helemaal uit? We denken graag met je mee over jouw uitdaging en hoe jij Scienta nog beter kunt inzetten.

Persoonlijke support

Onze medewerkers beantwoorden graag je vragen over Scienta. Meld je aan voor een gratis training bij ons op kantoor, van beginner tot gevorderd, of kies voor een persoonlijk adviesgesprek bij jou op kantoor.

Uitgebreide handleiding

We hebben een uitgebreide handleiding van Scienta geschreven. Deze kun je hier vinden (ja: het is een Scienta omgeving!). Ook staan er op ons YouTube-kanaal veel praktische instructievideo’s over Scienta.

Geen extra kosten

We rekenen alleen geld voor de licentie van Scienta en dagdelen advies op locatie. Voor andere zaken, zoals het instellen van Single Sign On of telefonische support, rekenen we exact nada.

Scienta voor compliance management in de praktijk:

Scienta is ons interne kennisportal

“Dankzij de content die wij via Scienta aangeleverd krijgen hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden en worden we proactief geadviseerd. Daarnaast gebruiken we Scienta als intranet, met onze eigen documenten en interne nieuws. Het is enorm gebruiksvriendelijk!

— Nancy Gaertner, Legal & Compliance Officer bij Schouten Zekerheid

Maak je compliancemanagement slimmer.
Start vandaag met Scienta.