ISO 27001

Laatste wijziging: 5 november 2021

De ISO 27001 norm helpt ons om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen en te verbeteren. En bewust bezig te zijn met risico’s en kansen die er zijn in relatie met de scope.

BSI is de onafhankelijke en geaccrediteerde certificatie instelling die Scienta’s management systeem (ISMS) officieel ISO 27001:2013 certificeerde. Goed voor ons en voor jou.

Reinder Repko, productmanager en oprichter van Scienta: “Dit toont niet alleen aan dat we onze informatieprocessen continu beheersen, maar het bewijst dat we de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische (klant)informatie kunnen waarborgen. ISO brengt rust.”

De scope van ISO 27001

De ontwikkeling, support, beheer en beveiliging van Scienta in de cloud.

Verklaring van toepasselijkheid

In de Verklaring van Toepasselijkheid (VvT) hebben we vastlegt welke beheersmaatregelen zijn geïmplementeerd op het gebied van informatiebeveiliging. De ISO 27001 zegt er in hoofdstuk 6.1.3, lid d het volgende over:

“Een verklaring van toepasselijkheid op te stellen die de benodigde beheersmaatregelen bevat, een rechtvaardiging voor het opnemen ervan, de informatie of ze zijn geïmplementeerd of niet, en de rechtvaardiging om beheersmaatregelen van bijlage A uit te sluiten.”

U kunt hier onze Verklaring van Toepasselijkheid bekijken.

Feedback of vragen?

Heb je vragen, klachten, complimenten of andere feedback na aanleiding van ons ISO 27001 beleid? Stuur ons dan een e-mail op info@scienta.nl. We komen graag met je in contact en we beantwoorden graag je vragen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Scienta. Ons bedrijf is gevestigd aan de Stephensonstraat 31, 3846 AK Harderwijk. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:30 – 17:00 uur op telefoonnummer +31 (0)341 – 700 255 en via het e-mailadres info@scienta.nl.